• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niyet ettim aralıklı oruca

Yarım saat yürüdük bugün kızımla ama Teelfon adım şeyisini kapamış baktı bu devamlı evdeyim ben :D gerek yok buna adım dedi. Dikkat edemedim tabi yediklerime.
Ama dışarı çıkmak benm içşn büyük insanlık içşn küçük adım kabul :D

Yarım saat yürüdük bugün kızımla ama Teelfon adım şeyisini kapamış baktı bu devamlı evdeyim ben :KK70: gerek yok buna adım dedi. Dikkat edemedim tabi yediklerime.
Ama dışarı çıkmak benm içşn büyük insanlık içşn küçük adım kabul :KK70:
Bencede öyle süpersin 😍💪

20220227_123532.webp

malipina malipina Aktif Lora Aktif Lora M Musluk Suyu ne yaptınız durum raporu alayım 😁
Sıkı kural yok, yediklerimizi kilomuzu paylaşmak yok, herkes kendi bilsin yeter😌
Oruç saatine dikkat edelim , porsiyonları(zararlı olanları diyorum)azaltalım. Evde ne varsa ondan kararında yiyelim. Suyu hayatımıza dahil edelim o kadar.
Bence çok kolay🤣

malipina malipina Aktif Lora Aktif Lora M Musluk Suyu ne yaptınız durum raporu alayım 😁
Sıkı kural yok, yediklerimizi kilomuzu paylaşmak yok, herkes kendi bilsin yeter😌
Oruç saatine dikkat edelim , porsiyonları(zararlı olanları diyorum)azaltalım. Evde ne varsa ondan kararında yiyelim. Suyu hayatımıza dahil edelim o kadar.
Bence çok kolay🤣
Akşam baya zorlandim aciktim ama yemedim 20.00 den sonra yemiyorum saati biraz daha aşağı da cekebilirim ilerleyen günlerde. Simdilik iyiyim çay şekerini biraksam belki baya farkedicek

Akşam baya zorlandim aciktim ama yemedim 20.00 den sonra yemiyorum saati biraz daha aşağı da cekebilirim ilerleyen günlerde. Simdilik iyiyim çay şekerini biraksam belki baya farkedicek
Olsun şimdilik alışma evresindesin, zamanla saati aşağı çekersin. Bende o civarda başlıyorum.
Şeker çok farkeder tabii,ilk başta çok tatsız geliyor ama alışınca daha önce ben çay içmiyormuşum diyeceksin😊

Back
X