Biz abla kardes değil anne kız gibiyiz ben hep anne derim ona beni o büyüttü. İlgilendi sevdiUzulme gelirsin yine
Canin sıkılirsada yaz biz destek oluruz sana
Benimde arkadasim pek yok ki
Ayda haftada bir gorustugum var 2-3tane
2si abla zaten 40+ yasları.
Ben böyle iyiyim ya
Cok insan cok kuru kalabalik geliyo bana.
Ablacinda seni özler emin ol.
oh afiyet olsun şeker.. menü harika.. sağlıklı gayette..Acıktım ben ya.
10dk zumba yaptım
Sehriyeli, ıspanaklı bulgur pilavı
Yogurtlu semizotu salatası
Su
Eki Görüntüle 1531599
Yok ben daha cirkinimRabia profil fotoda ki senmisin?
öylemi.. ben sen zannettim ondan sordum caniş.. bence sen bundan daha güzelsindir..Yok ben daha cirkinimşaka şaka ben değilim ama abana cok benziyor diye koydum bi ressam çizmiş vakti zamanında
O senin güzel gören gözlerin ablaaaaaam ben seni gördüm sende çok güzelsin benim gibi beyazsınöylemi.. ben sen zannettim ondan sordum caniş.. bence sen bundan daha güzelsindir..
sağol canım sen beni gördünmü nerde ne zamann??O senin güzel gören gözlerin ablaaaaaam ben seni gördüm sende çok güzelsin benim gibi beyazsın
bi kere profil resmini değiştirmiştim beyza ile bi fotoğrafınız vardı(beyzayıda biliyorum)sağol canım sen beni gördünmü nerde ne zamann??
aa ewet doğru ya unutmuşum:))evt beyzanın eski ghali ama 6 sene önceki hali.. şimdi goca gız oldu:)bi kere profil resmini değiştirmiştim beyza ile bi fotoğrafınız vardı(beyzayıda biliyorum)
çok güzelmiş beyza şimdi fıstık gibidir kesinaa ewet doğru ya unutmuşum:))evt beyzanın eski ghali ama 6 sene önceki hali.. şimdi goca gız oldu:)
Tesk ederiz c anim o senin guzel bakisin:)çok güzelmiş beyza şimdi fıstık gibidir kesin
Iste simdiki hali canis:))Tesk ederiz c anim o senin guzel bakisin:)
çok güzel maşallahIste simdiki hali canis:))
anaaa betül mü yoksa bu şeker
aleyküm selam maşallah bebeklik fotosunu koymuştun önceden profiline ne kadar şekerdiBuda betus teyzoslari size slmi var/:)
çok güzel maşallahyüzü gibi kaderide çok güzel olur inşallah [/QUOTE
Amin cnm amin ins..dualariniza muhtaciz cok ..malum sinava tam 1ay kaldi:;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?