Nİyet ettim diyet etmeye.

tr_lelli

Elbet bir gün çiçek açar umutlar 🌸
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
45.254
115.521
1.123
Merhaba!

Yaza 2 kala artık dur! Demenin vaktiydi tam da.

Üzerime yapısan o 3 (4 de fena olmaz hani) kiloyu vermeye niyet ettim.

Yıllarca aynı kiloda kalıp( hamilelik ve dogum sonrası 1yıl haric) sonra sabit kilonuzun üzerine cıkınca ve birde üzerine o kilo yerlesince
Hayat hic de guzel olmuyomus.

Mutsuzluk oluyomus.

Günes bana dogmuyormus.

Yanaklarım tombis oluyomus.

Göbüsüm pantolonumun dugmesine karsı #direniyomus.

Kalorili mamalarda okadar güzel olmasaymıs. Hıh!

Simdi bunu nasıl vericem,verebilcem mi, ne yesem ,ne icsem, hangi sporu yaptım/yapmalıyım bunları konusup paylasalım.

Herkes pazartesi baslar ben cumartesi.

Güne göbüsümüze bakmadan baslıyoruZ.

_________1.hafta|2.hafta|3.hafta|4.hafta|5.hafta|6.hafta
Tr_lelli: 56.100 | 55.400 |55.400|54.900 |55.700|55.600. |55.600| 55.400 |55.600

...................…..............................................

Son düzenleme:
Yulaf ezmesiyle yeni tanissamda sutle pisince cok guzel oluyo

Digerleri zaten evimin eksilmez demirbaslari.

Yıllarca sabit kilo da kalma isinin rahatlıyla bu sene saldım ben
Jelibon,binibon,rulokat,cekirdek dibine dibine vurdum.

Kilo da neymis ya ! Diyip kalorili meze tarzi salataları hunharca yedim.
Dısarıda saglıksız yedigim kokoreckerin,kebapların,fastfoodların da hakkını yemim
Löp löp götürdüm tabir-i caizse.

Sonra günes actı kabanlar inceldi,kazaklar bady oldu
Göbusler pörtledi.
Bir de tatil akla dusunce eyvahh eyvah!

Vakit plajlarda baklava gösterme vaktidir ehii ehi:)

Eklentiler

• IMG_20150328_120626.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 360
Saat 3 de

2kasik patates salatasi
1sigara boregi
2kasik tavuklu mantar
2kupa cay
1kupa sutlu kahve

Daha bisi yemicem survivor izleyip uyucam.

Afiyet olsun kas olsunda yag olmasin hemi:)) Bende geldkm ahanda burdayim.. ama ben ptesi baslicam gulom..hafta sonlari bizim icin bulunmaz hknt kumask gibi olurda:)) hafta ici daha rahatt kisabilirkmde hafta sonu da alirim ":)) kihkihhh:)) sagplsun hafta sonu kahvaltilarii":))

Cok pis gaza geldim.. bu aksam bir agirlik vardi ustumde pilates yapmayacagim diyordum amma velakin gaza geldim yapcemmmmm

Aminn canım.hafta sonuu askına sana serbest.
Benim kilom senin kilonu döver :)

Cankmben neler yapacagimi paylasiyim accik sana..
Ben diyet kalori hesabi yapiom..
Bir site var oradan kalori hesabi yapiom yediklerimi:) birde usutune yuruyus ve pilates tmmdir inss..

TBikide cznkm demokraside careler tukenmezmis.. yeterki azmedip isteyelim dimi ama:)
Bak sana abir tuyo daha bilmem icebilirmisin ama elma sirkeli balli ilik su..yag yakiyor canim.. ben onada basladim bu sabah.. zamaninda faydasini da gordum .. icebilirmisin bilmem..

Cankmben neler yapacagimi paylasiyim accik sana..
Ben diyet kalori hesabi yapiom..
Bir site var oradan kalori hesabi yapiom yediklerimi:) birde usutune yuruyus ve pilates tmmdir inss..
Bende hesap yapim ozaman
Yesilcayda icmeye baslim.
Yasasın fit olcaz kuzu

merhaba bende uzun zamandır beslenmeme ve sporuma dıkkat edıyordum aralıklı olarak şimdi 8 gündür bende başladım umarım sağlıklı bir şekilde yağlarımızdan kurtuluruz:))

Ins cankm.. he ewet yesilcayi da ihmal etme.. ben hu de 2 kupa iciyorum.. birde beyaz cay aldim bir kupada ondan iciyorum.. mutlaka ara ogun yap.. kahvaltiyi atlama .. oglen ve ara ogunlerin olsun.. az ama sik yemek gerek..kalori hesabi yapmak cok ise yariyor canim.. dene bak gorursun cnmm.. cok masum sandigimiz seylerde o kadar kalori oluyorki sasirip kaliyorsun resmen..

Onu denedim cnm icemedim

merhaba bende uzun zamandır beslenmeme ve sporuma dıkkat edıyordum aralıklı olarak şimdi 8 gündür bende başladım umarım sağlıklı bir şekilde yağlarımızdan kurtuluruz:))
Merhaba
İnsallah cabucak vercez motivasyon sart
Sizin nasıl gidiyo
?
Yaglardan vermek de cok önemli
Neler yemeliyiz bakalım.
Sporsuzda verilmiyo cok zor ya.
Ara verdim ben spora hemen hhhooop kilo yerlesti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…