Nootellaaa,cukuulataa cıs onlar cıssNutellasiz kayvalti omazzz hafta sonu.. hafta ici tam gaz geliom inss:) bekle beni efemm:))
Afiyet olsun kas olsunda yag olmasin hemi:)) Bende geldkm ahanda burdayim.. ama ben ptesi baslicam gulom..hafta sonlari bizim icin bulunmaz hknt kumask gibi olurda:)) hafta ici daha rahatt kisabilirkmde hafta sonu da alirim ":)) kihkihhh:)) sagplsun hafta sonu kahvaltilarii":))
Ben pazartesi baslarimCok pis gaza geldim.. bu aksam bir agirlik vardi ustumde pilates yapmayacagim diyordum amma velakin gaza geldim yapcemmmmm
Twestere gerek yok hic..Ben pazartesi baslarim
Topu sisirmem lazım
Twestr almak istiyorum ya
Bime gelince almadım deli gibi
Aaa kız o niye aklıma gelmediTwestere gerek yok hic..
Sopaui koy boynuna sag saol yap ayni isi gorur oki beybicimm:))
Bende hesap yapim ozamanCankmben neler yapacagimi paylasiyim accik sana..
Ben diyet kalori hesabi yapiom..
Bir site var oradan kalori hesabi yapiom yediklerimi:) birde usutune yuruyus ve pilates tmmdir inss..
Onu denedim cnm icemedimTBikide cznkm demokraside careler tukenmezmis.. yeterki azmedip isteyelim dimi ama:)
Bak sana abir tuyo daha bilmem icebilirmisin ama elma sirkeli balli ilik su..yag yakiyor canim.. ben onada basladim bu sabah.. zamaninda faydasini da gordum .. icebilirmisin bilmem..
Merhabamerhaba bende uzun zamandır beslenmeme ve sporuma dıkkat edıyordum aralıklı olarak şimdi 8 gündür bende başladım umarım sağlıklı bir şekilde yağlarımızdan kurtuluruz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?