Nİyet ettim diyet etmeye.

maşh süpersin mandicim..bende bu sabah tartıldım. ve bir aydır 53.1 çakıldım diyebliirm

bdv de okudum şimdi sorunu..
sen şikayet etmezsen ben şikayet etmezsem bu işin sonu neye varacak?
bimere şikayet ettiysen iyi yapmışsın..
şikayet ederken tc kımlık numaranı göster/gizle bölümü olsa gerek.. gizlediysen göremezler.. hoş görse ne farkeder? hakkını arayan çocugunun arkasında duran bı anneyle karşı karşıya.. artık yasal olmayan bişey yaparken iki kere düşünür.. çünkü bimer oldukça can sıkıcı bişeydir..
sonuç alamazsan ilçe mem'e gidip dilekçeni de ver. gereğini yapıp sana bilgi versinler.. yoksa bunlar öğrenciyle öğretmen arasında olup biten şeyler söylemezseniz kimse bilemez

Cnm sikayetde kmlik gizle yok
Ve kimlik aciklaniyomus arastirmalarima gore.
Ama benim.uyari gitmeden daha uyari aldigini dusunuyorum.
Carsamba gunu tek dersi vardi
Ogretmenler toplantisi varmis derse 10dk gec gelmis kalan yarim saatinde de konusmus.
Soyledikleri

Ben size kötü davraniyormuyum?
Siz dusuk not aliyosaniz o sizin sucunuz!
Ben 2 tane 5.sinifin dersine giriyorum seneye sizin dersinize belki girerim belki "giderim" gibi syler söylemis
Ders islememis.

Kadın bildigin yuruyen ego.
Boy 1.60 ego 1.90.

Arkadasda okula sikayet edicekti ben tuttum.
Bekle dedim
Uyari aldigi bariz belli uzerine gitme bekleyelim.
Devam ederse sikayet edelim dedim.
Bakalım nolcak.

Oglum 1.sinavindan 66 2.sinavinda 80aldı.

kuzu ben meb'de çalışıyorum bize tc numarası yazmayan şikayetler geliyor. hiçbi şekilde de kimin yazdığını göremiyoruz, bazılarını tahmin edebiliyoruz sadece. hiç bimere şikayet etmedim ama çok şikayet okudum :)
herneyse umarım düzelir en önemlisi çocugun o derse karşı sogumaması.. tek derdin bu olsun..

Sikayet bolumune yazmadim tc ama sikayetimi yazabilmek icin kimlik bilgilerini doldurmam gerekiyo ya
Tc isim,soyisim,adres,tel orda gizle diye bir tik göremedim ben yok.
Ama gorunmuyosa iyi
Bakalim nolcak benim sikayet gitmemistir henuz ilce milli egitimde gorunuyo suan

REGLİDENDİR CANIM O..
GELELİM ÖĞRETMENİN EGOSUNA.. Bencede kesin uyarı almış ki böyle konuşmuş.. amman gitsin bi zahmet amman ammann..maşallah oğluşuna canım benim..
Ay matematikden de 100 almıs
Ayy bide hasbam dusuk almaniz sizin sucunuz diyo
Sinavda kizin biri (kizda caliskan) 1soruyu anlamamis ogretmene sormus benim yanima gelmeyin diye kizi terslemis
O kiz 70lerde bisi almis
Onun anneside sikayet etmistir diye dusunuyorum.
Kadin arkadasima oyle bisiler demis.
Ya sanki unide dekan hatun ya

ya ne cins bişimiş bu öğretmen müsveddesi diyom artık.. çocukları dersden soğutmakdan başka bişi yok..offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…