- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
maşh süpersin mandicim..bende bu sabah tartıldım. ve bir aydır 53.1 çakıldım diyebliirmkızlarrrr 53.9 la buyılı açıyorum artık
gelsin düzenli tartılmalar.
nasılsınız iyi misiniz?
tr_lelli mmm canımmmm sayfalara bi göz attım da bi derdin var sanırım çok bakamadım sana yardımcı olabilceğimi düşünüyorum özelden yaz istersen kuzum.. ilk fırsatta geri dönerim
hepinizi öpüyorum çooook
Cnm sikayetde kmlik gizle yokbdv de okudum şimdi sorunu..
sen şikayet etmezsen ben şikayet etmezsem bu işin sonu neye varacak?
bimere şikayet ettiysen iyi yapmışsın..
şikayet ederken tc kımlık numaranı göster/gizle bölümü olsa gerek.. gizlediysen göremezler.. hoş görse ne farkeder? hakkını arayan çocugunun arkasında duran bı anneyle karşı karşıya.. artık yasal olmayan bişey yaparken iki kere düşünür.. çünkü bimer oldukça can sıkıcı bişeydir..
sonuç alamazsan ilçe mem'e gidip dilekçeni de ver. gereğini yapıp sana bilgi versinler.. yoksa bunlar öğrenciyle öğretmen arasında olup biten şeyler söylemezseniz kimse bilemez
REGLİDENDİR CANIM O..Kizlar ben reglim.
Ama 56lardayim hala regl sonrasi baslicam yine kilo yazmaya
kuzu ben meb'de çalışıyorum bize tc numarası yazmayan şikayetler geliyor. hiçbi şekilde de kimin yazdığını göremiyoruz, bazılarını tahmin edebiliyoruz sadece. hiç bimere şikayet etmedim ama çok şikayet okudum :)Cnm sikayetde kmlik gizle yok
Ve kimlik aciklaniyomus arastirmalarima gore.
Ama benim.uyari gitmeden daha uyari aldigini dusunuyorum.
Carsamba gunu tek dersi vardi
Ogretmenler toplantisi varmis derse 10dk gec gelmis kalan yarim saatinde de konusmus.
Soyledikleri
Ben size kötü davraniyormuyum?
Siz dusuk not aliyosaniz o sizin sucunuz!
Ben 2 tane 5.sinifin dersine giriyorum seneye sizin dersinize belki girerim belki "giderim" gibi syler söylemis
Ders islememis.
Kadın bildigin yuruyen ego.
Boy 1.60 ego 1.90.
Arkadasda okula sikayet edicekti ben tuttum.
Bekle dedim
Uyari aldigi bariz belli uzerine gitme bekleyelim.
Devam ederse sikayet edelim dedim.
Bakalım nolcak.
Oglum 1.sinavindan 66 2.sinavinda 80aldı.
Sikayet bolumune yazmadim tc ama sikayetimi yazabilmek icin kimlik bilgilerini doldurmam gerekiyo yakuzu ben meb'de çalışıyorum bize tc numarası yazmayan şikayetler geliyor. hiçbi şekilde de kimin yazdığını göremiyoruz, bazılarını tahmin edebiliyoruz sadece. hiç bimere şikayet etmedim ama çok şikayet okudum :)
herneyse umarım düzelir en önemlisi çocugun o derse karşı sogumaması.. tek derdin bu olsun..
Ay matematikden de 100 almısREGLİDENDİR CANIM O..
GELELİM ÖĞRETMENİN EGOSUNA.. Bencede kesin uyarı almış ki böyle konuşmuş.. amman gitsin bi zahmet amman ammann..maşallah oğluşuna canım benim..
ya ne cins bişimiş bu öğretmen müsveddesi diyom artık.. çocukları dersden soğutmakdan başka bişi yok..offfAy matematikden de 100 almıs
Ayy bide hasbam dusuk almaniz sizin sucunuz diyo
Sinavda kizin biri (kizda caliskan) 1soruyu anlamamis ogretmene sormus benim yanima gelmeyin diye kizi terslemis
O kiz 70lerde bisi almis
Onun anneside sikayet etmistir diye dusunuyorum.
Kadin arkadasima oyle bisiler demis.
Ya sanki unide dekan hatun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?