Nİyet ettim diyet etmeye.

Ne guzel kuzu haftasonlarin renkli geciyo en azindan.
Hafta icinin stresini atarsin
Yerim o betüsü onlarin hakki cocuklar daha oynicaklar, eglencekler.

Bende sozde 3 kilo nedirki cokk raat verrim yaow modundaydim
Baksana gram oynuyo ancak.
Sporda yalan oluyo sen en azindan pilatesini yapiyosun tatlim.
canım sen her halinle güzelsin.maşhh:))
ama dediğin gibi oluyo az olunca vermek daha sıkıntılı yahu..
kilosu fazla olanalar daha kolay veiyor valla..
az olunca vermemiz gereken gitmiyo anacum gitmiyo:))
geçen oruçla 53,2 ye kadar inmiştim.. ama şimdi bilmiyorum.. yarın sabah tartılırm inş bakalım ne oldum

Saol tatlım persembe yolculuk insallah.
Sen nezaman gidiyosun ?
offf beni hiç sorma abim arıyor kaç gündür gel artık ev dağınık yemek yok (annem çok relaks bi kadındır benim gibi dert etmez işi gücü) işte beni kandırıyor gel seni özledim falan diyor abim oysa temizlik ve yemek için çağırıyor yarın yada ertesi gün gidicem galiba ama ablamada banada çok zor geliyor gidicek olmaaaaam

oyoy kıyamam ya.. olsun canım gene gelirisn ya.. sıkma canını üzülme yaa..

Canım kilo az ve bir zamandan beri ayni kilo olunca yerlesmis bir kilo oluyo o . vermeside kolay olmuyo
Suan keske spora gitseydim bu senede diyorum
Sıkılıyorum ama en azindan gobegim sikilasirdi
Gecn kahvaltiya gittik ya dar dusuk bel pant dar bady giydim kiz diyoki sende yanlar varmis bilmiyodum diyo
Ee dusuk bel vs giyince hooop cikiyo.
Benim camasirlarim yuksek bel gobusu sariyo iyi oluyo

Feraceli cnm senin annede benim anne gibi demek
Temizlik yapalim.sana diyorum bosver diyo
Beni goruncede hep temizlik yapiyosun pipirikli diyo.
O bazen disarda olunca gidip bi el atiyorum evine
Bi girsem evine iyi elden gecirip aticam herseyide bi yere gitmiyo uzun soluklu.
Firsat kolluyorum.
Yine gelirsin tatlim uzulme

Bugunluk yemegim var ama yarina yemek yapmam lazim ya
Benim kuzen benle ayni kiloda ama mas. Bogazi var
3cesit oldumu hepsinden Yiyo
Yapmam lazim bisiler
Ben garip ben 1tabak yesem doyuyorum millet kac tabak yiyo kilo almiyo reva mi bu?

evet canım üzülüyorum bazen annemin bu haline ama yıllardır böyle alıştım artık ama abimler tahammül edemiyor hergün kavga ediyorlarmış gidicem mecbur oooffff offff ablamı çok özliceeem

Doğru diyosun canım ya.
ben mesela betüşten önce 50 yi geçmezdim..
doğumdan sonra verdim fazlıkları ama 52 de tıkandım kaldım.. ara ara 51 e indim.. ramazanlarda 49 bile düşmüştüm..
ama yaşdan dolayıı kilomu yeleşti bilmiyorum ama 52 nin altına inemiyorum. Üstüne üstlük 54 e akdar geldim artık.. şimdi 52 olmaya bile razı olcam..52 sınır benim için artık.. insemde bir süre sonra geri geliyor gene
ama yeme düzenim çok değişti benim..
abur cubur çok yemezdim..ama artık hayatımızın bir parçası haline geldi abur cubur maalesefki..
benim tek sıkıntım aslında abur cuburu hayatımdan çıkaramammbiliyorum ki abur cubur yemesem normale dönerim en azından daha da almam kilo..
işte zaten benim sıkıntımda o kiloyu yerleştirmek istemiyorum..yoksa böyle de gayet fitim şükür.. yaşıma göre boyuma göre..:)

evet canım üzülüyorum bazen annemin bu haline ama yıllardır böyle alıştım artık ama abimler tahammül edemiyor hergün kavga ediyorlarmış gidicem mecbur oooffff offff ablamı çok özliceeem
canım olsun ne yapcan ya .. sıkma canını.. erkkler dağınıklılık sevmez haklılar.. bazı insanlar çok relax temizlik konusunda.. bende sevmem dağınıklık pislik falan.. ama yeri geliyo hafta içi hiç bişi yapcak gücüm olmuyor.. eşime göre dert değil.. geçen süpürge açtım kzıdı kapadım. temizlik hastasıymışım hergün ev süpürülürmüymüş temizmiş heryer vs vs..:)

Ben üsküdara kadar gidiyorum kızkulesine bi bakim de gelim :)

(Kahvalti yapmadım cnm hic istemiyo orda yerim artık bisiler)

oda kötü aslında

ay ewet nası sinir oldum anlatamam ya
tamam yeni süpümüştüm ama benim evimde küçük çocuk var sonuçta.. kırık dökmüştü.. onları alayım diye açtım.. ama açmamla kapamam bir oldu
bizimkilerede kalsa hiç kendine zaman ayırma kitap okuma ders çalışma, gezme,dolaşma allahın hergünü yemek yap,temizlik yao böyle böylede ömür geçmez ki kuzenlerim sana acıyoruz diyorlar

bizimkilerede kalsa hiç kendine zaman ayırma kitap okuma ders çalışma, gezme,dolaşma allahın hergünü yemek yap,temizlik yao böyle böylede ömür geçmez ki kuzenlerim sana acıyoruz diyorlar
Yazık ama canım sana yahaklısın tabi kidee.. insanın kendine de vakit ayırması çok önemli..hayat çok çabuk akıp gidiyor.. hayat sadece ev işinden ibaret değil. gezeceksin eğleneceksin tabikide.. abilerinin yaptığı bencillik bence

kesinlikle öyle yalvarıyorum onlara beraber biyerlere gidelim gezelim diyorum yok kendi arkadaşlarıyla hep napalım elbet bende okucam paramı kazanıcam arkadaşlar edinicem elbet.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…