- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 35
süpersin canım.. güle güle giy aldığın ciclerini..günaydın kızlarrr...
pazar günü ben yine alışveriş yaptım artık alışverişin şeyini çıkardım açıkcası..
hergün eve 4-5 poşet kıyafetle döndüm.. tüm paramı bitirdim artık dururum heralde
benim üst bedenim çok ince xs t-shirtler bile bana tam oturmaz bundan hep şikayetçiydim meğer bazı markaların kalıpları daha darmış.. bayramlığımı da terziye verdim iyice üstüme otursun..
bu zamana kadar kendimden neleri kısmışım ben ya :)
yeni hafta hepimize sağlık mutluluk huzur ve para getirsin inşallahhhh
sağol ablamm..süpersin canım.. güle güle giy aldığın ciclerini..
üstünde paralansın..oh şöyle ol kendine gel... harikasın..
napıyim canım ya..işteyim çalışıyorum..sağol ablamm..
sen napıyosun nasılsın?
Heehhh şöyle çok mutlu oluyorum toparlanmana canım mandimmmmgünaydın kızlarrr...
pazar günü ben yine alışveriş yaptım artık alışverişin şeyini çıkardım açıkcası..
hergün eve 4-5 poşet kıyafetle döndüm.. tüm paramı bitirdim artık dururum heralde
benim üst bedenim çok ince xs t-shirtler bile bana tam oturmaz bundan hep şikayetçiydim meğer bazı markaların kalıpları daha darmış.. bayramlığımı da terziye verdim iyice üstüme otursun..
bu zamana kadar kendimden neleri kısmışım ben ya :)
yeni hafta hepimize sağlık mutluluk huzur ve para getirsin inşallahhhh
canım gayet normaldir .. Ramazan ayındayız.. oruç illaki etkiliyor insanı. bende aynıyım.. evde rutini yapıp tam bir temzilik yapamıyorum:bayamdan sonra inş.. bayramda memlekete gidersen evde olamıcaz zati..gelince inş yapcam tam tekmil bir temizlik..Ya ben bir tembel oldum ki sormaaayııınsaat 2-3 kadar yatıyorum
Ev işi işte bulaşık,yemek bu kadar evi affedersiniz .... Götüyor napcam ben ya
Bu ramaz sanırım diyetede devam etttiğimden fena çarptıcanım gayet normaldir .. Ramazan ayındayız.. oruç illaki etkiliyor insanı. bende aynıyım.. evde rutini yapıp tam bir temzilik yapamıyorum:bayamdan sonra inş.. bayramda memlekete gidersen evde olamıcaz zati..gelince inş yapcam tam tekmil bir temizlik..
canım ramazanda diyet mi olur..enerjiden düşer insan.. gerçi ben diyet yapmıyorum ama yieyemyiorum çok.. mide küçüldü.. az yiyiorum.. bu seferede gündüz halsiz oluyorum çok.. kiloda veriyorum istemsizce..Bu ramaz sanırım diyetede devam etttiğimden fena çarptıölü gibiyim
Ama ben maalesef ramazanda kilo alanlardanım diyet yaptığım halde anca koruya bildim
Ben diyet yaptığım halde kilo alıyorum bide yapmasam ohhohhcanım ramazanda diyet mi olur..enerjiden düşer insan.. gerçi ben diyet yapmıyorum ama yieyemyiorum çok.. mide küçüldü.. az yiyiorum.. bu seferede gündüz halsiz oluyorum çok.. kiloda veriyorum istemsizce..
Oruçluyken ben hiç bir yere çıkamıyorum offf eve veremiyoruz kiloKızlar tabir-i caizse
Ö-lü-yo-rum.
Gözümü kararttım neden olmasın? Dedim
Eyupsultana gittik ziyarete
Ama.mafoldum
Oruclu baya zor oluyomus.
Cok durup dinlendik.
Ayaklarım cok agrıyo
Namaz kıldık
Tesbih,hurma,kuran,namaz örtusu aldık
Turbeleri gezdik.
Yol cok yordu beni baya uzakmıs meger
Bir de kalabalık
Sukurler olsun geldim evime.
@mandaliina iyi ettin bosver bazen lazım boyle seyler.
Feraceli bende kilo veremiyorum cnm
KIZLARIMCANLARIM nasıl gecti hafta sonj cnm.anlat bakim
hosgeldin topigimizin gulu:))Kızlar tabir-i caizse
Ö-lü-yo-rum.
Gözümü kararttım neden olmasın? Dedim
Eyupsultana gittik ziyarete
Ama.mafoldum
Oruclu baya zor oluyomus.
Cok durup dinlendik.
Ayaklarım cok agrıyo
Namaz kıldık
Tesbih,hurma,kuran,namaz örtusu aldık
Turbeleri gezdik.
Yol cok yordu beni baya uzakmıs meger
Bir de kalabalık
Sukurler olsun geldim evime.
@mandaliina iyi ettin bosver bazen lazım boyle seyler.
Feraceli bende kilo veremiyorum cnm
KIZLARIMCANLARIM nasıl gecti hafta sonj cnm.anlat bakim
İyi yaptın cnmHos
hosgeldin topigimizin gulu:))
Valla merak etmistim seni baya canim..
Oh ne guzel Allah kabul etsin cnm dualarini..
Yorucuda olsa deger be canim..
Iyi yapmissin..
Valla hafta sonu guEldi ama cabuk bitti tabikide..gene oZledim betusumu/(doyamadim kuzuma
Onun keyfi gicir mash..onun mutlu oldugunu gorunce bir nebZe olsun bagrima tas basiyorum.o orada gayet mutlu mesut cunki:))gerci kuzenleri ist.a dondu..ama o zaten normalde de tek kaliyor.orada arkadaslarida var baska..istahuda duzelmis mash..dinlensin oynasin kuzucum..bizde amcamlara davetliydik ctesi..abooo donattilar masayi hal boyle olunca fazla kacirdim tabi..:;(
Sonrasinda gece mide agrisi yasadim.razan geldi geleli ilk o kadar cok yedim cunki:neyse ilac falan aldimda iyi geldi oyle boyle dunki irucumuda sag salim tamamladin..boyle iste cnm..bugunde isbasi yaptik simdide yemek yapiom..seni merak etimde bi bakiyim accik dedim:))
Canim gunduz cik biraz dolas yuru..ben iae yuruyerek gidip geliyorum artik..galiba birazda ondan veriom kilo ben..sabah aksam 6 km yol yuruyorum ben..hem acilirsinda.. Tavsiye ederim..Oruçluyken ben hiç bir yere çıkamıyorum offf eve veremiyoruz kilo
Dün arkadaşım geldi bi yarım saat yürüdük ama maalesef ne yürünexek güEl yer var nede beni rahat bırakan bir babaCanim gunduz cik biraz dolas yuru..ben iae yuruyerek gidip geliyorum artik..galiba birazda ondan veriom kilo ben..sabah aksam 6 km yol yuruyorum ben..hem acilirsinda.. Tavsiye ederim..
Çok sevindim betüş adına...Hos
hosgeldin topigimizin gulu:))
Valla merak etmistim seni baya canim..
Oh ne guzel Allah kabul etsin cnm dualarini..
Yorucuda olsa deger be canim..
Iyi yapmissin..
Valla hafta sonu guEldi ama cabuk bitti tabikide..gene oZledim betusumu/(doyamadim kuzuma
Onun keyfi gicir mash..onun mutlu oldugunu gorunce bir nebZe olsun bagrima tas basiyorum.o orada gayet mutlu mesut cunki:))gerci kuzenleri ist.a dondu..ama o zaten normalde de tek kaliyor.orada arkadaslarida var baska..istahuda duzelmis mash..dinlensin oynasin kuzucum..bizde amcamlara davetliydik ctesi..abooo donattilar masayi hal boyle olunca fazla kacirdim tabi..:;(
Sonrasinda gece mide agrisi yasadim.razan geldi geleli ilk o kadar cok yedim cunki:neyse ilac falan aldimda iyi geldi oyle boyle dunki irucumuda sag salim tamamladin..boyle iste cnm..bugunde isbasi yaptik simdide yemek yapiom..seni merak etimde bi bakiyim accik dedim:))
Canim gunduz yuruyebilirsin..Dün arkadaşım geldi bi yarım saat yürüdük ama maalesef ne yürünexek güEl yer var nede beni rahat bırakan bir baba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?