Nİyet ettim diyet etmeye.

Endiselenme herkes cezasını cekmeli söz konusi çocuğun gelecegi

Kızlar biliyosunuz benim 1oglum var.
2.bazen dusunuyorum bazen hic istemiyorum.
Olsun ya oglumun kardesi diye dusundugum bu aralar ogluma kardesin olsa canın sıkılmazdı bak oyalanırdın onla dedik
Dedigimize pisman olduk.

Ne geregi var!
Ben onu sevmem!
İstemiyorum!
Asla!
Size küserim!
Ben istemiyorum!

Ay neler dedi soook olduk

Hic bilmiyoduk yani pek onla öyle mevzulara girmiyoruz tamamen canım sıkılıyo dedigi icin takildik.
Ayy cocugum meger nasıl bakıyomus bu konuya cok sasırdım.

Okadar cok bahanesi var ki hani sanki biri ögretmis.

Odamda ona yatacak yer yok!(ev 2+1 ya)
Ben ses istemiyorum ders yapamam.
Gece aglar benim uykum kacar.
Odama girer esyalarimi karistirir ona kizarim.
Ben buyuyuncede istemicem.
Ben kardes sevmiyorum.
Ay neler dedi

Olsa fikri degisirmi bilmiyorum.
Ama artik ergenlige girme caginda bir cocuk bu yani akli herseye eriyo 11yasinin icinde.

Mutis sasirdim.

Endiselenme herkes cezasını cekmeli söz konusi çocuğun gelecegi
İs uzar diye endiseleniyorum
Yani kadinin uyari almasi en cok istedigim hatta sonucu sabirsizlikla bekliyorum fakat cocuga takar endisesi icerisindeyim.
Bilgilerim saklı tutulmazsa diye endiseleniyorum falan.

İs uzar diye endiseleniyorum
Yani kadinin uyari almasi en cok istedigim hatta sonucu sabirsizlikla bekliyorum fakat cocuga takar endisesi icerisindeyim.
Bilgilerim saklı tutulmazsa diye endiseleniyorum falan.
Saklı tutulur merak etme yıllar önce bizim okuldada hristiyan bir kadın vardı bizi kiliseye falan göstürmek istiyordu müdüre şikayet ettiler kadın gitti okuldan sonra

Anaaa sizin paşa alışmış ilgi alakaya korkuyor artık onu sevmezssiniz diye ama yapbitane daha 1 taneyle kalamyın kız falan olur ohh ne güzel arkadas sana benim annem 6 tane yaptım 3 kız 3 erkek keşke daha fazla yaosaydım bak geme azaldık diyor ama ben 2 den fazlayı gereksiz görüyorum

Saklı tutulur merak etme yıllar önce bizim okuldada hristiyan bir kadın vardı bizi kiliseye falan göstürmek istiyordu müdüre şikayet ettiler kadın gitti okuldan sonra
Ne insanlar var
Aslinda okul gizli cunku mudure sikayet edilen ogretmenler varmis ve kim etmis ogrenememisler.
Ama ben bir sinirle direk bimere yazdim.
Sikayet iptalde yok
Geziyo benim sikayet suan valilik,meb,ilcekaymakamligi vs
Bimerde kimlik bilgisi veriliyormu peki? Bunu biliyomusun.
Bisi cikarmi? cikabilir
Uyari yada sorusturma acılmabiliyomus

Hiç bilmiyorum bizim zamanımızda yoktu bimer falan müdüre gidip imza toplamıştık dilekçe yazmıstık

Ayy kuzu kız olcanı bilsem(Allah saglikli versin tabi) bugun yapcam
Bir erkek daha =3erkek buna suan hazir degilim psikolojik olarak
Esimde cok kız istiyo yani kız cocuk istediginden 2.istiyo.

Sorma yahu bize dahada duskun olmaya basladi bide

Buyudukce cocuklar aslinda daha duskun olmaz diye biliyodum.
Her gece gelip bizi öpmeden iyi geceler demeden ölsen uyumuyo
Odasından ciktigim an (ders ödev icin odasinda vakit geciriyoruz) direk surat dusuyo gitme burda dur diyo.
Baba gelsin diye yol bekliyo
Hep beraber yemek yiyemiyoruz diye bizi uyarıyo(oglum.okuldan gelince ac oluyo hemen yemek yiyo babada biraz daha gec geliyo)

Ev de bir furya var yani
Saskınca izliyorum.

Hiç bilmiyorum bizim zamanımızda yoktu bimer falan müdüre gidip imza toplamıştık dilekçe yazmıstık
Arastirdim bi bilgiye ulasamadim bu konuda.
Esimin ing. Ogretmeni arkadasi var ona sordurdum bilgi vermezler demis
Bakalım mimlenmezsek iyidir

Ayy masalah btmez insallah bu düşkünlüğü cok güzel yetiştirmişsiniz tam bir salon beyfendisi

OYOYY Bak sen kuzuya ya.. meğer ne dertliymiş çocuk olmayan kardeşinden:)))kıyamam ya.. ama şuan olmadığı için böyle düşünüyor olabilir.. olunca fikri değişir canımya. bende şok içinde okudum dediklerini:))bende betüşü düşündüğümde beyza bu yaşlardaydı..olsun olacak diyene kadar 12 yaş oldu araları..Ama iyiki de var iyikid e doğurmuşum diyorum.. o benim canım yoldaşım..:)bak beyza dışarda okuyor şimdi.. betüş de olmasa napardık bilmiyorum kukuman kuşları gibiiyikide varlar iyikide var:)Yani benim fikrim soracak olursan tabi bize düşmez amma ikinci de şart diyorum:)

Senin fikirlerin,gorusun benim icin hep önmeli degerli arkadas,abla,sirdas olarak
Esim beynimi yikiyo
Bak bu cocuk bir kac sene sonra okul okumak icin gider yalniz kalicaz
Evde nese ses olmicak
Napicaz biz falan diyip diyip ikna etmeye calisiyo
Keske yapsaydim diceksin diyo.
Ama sen pasama baksana kuzu nasil hirs
Ee iste X arkadasinin kardesi var digeinin de var bak ne guzel.dedim.
Onlar hic anlasamiyolar ki kavga ediyolar dedi.
Bi de bir tane kiz arkadasi var onun erkek kardesi var bu kiz biz anneler falan otrurken keske tek cocuk olsaydim kardesim olmasaydi falan dedi efe de duydu acaba boyle duyduklarindan da mi etkileniyo

Bak dayin sana playstationunu veriyo sana pc bakicak dayın benim kardesim o olmasaydi kimsana bunlari alip seni oynatcakti diyorum.
Dayisini cok seviyo ordan vuruyorum

Ay ya dayısı diyince annem facesine oglunun(kardesimin) resimlerini atmis ogluna kız arayan teknolojik anne

Anne ordan öyle kız mı bulunur kızoomm dellendin mi dedim dun.

Deme öyle köydeki buyuk amcalarin torunlari arkadaslik atip eklediler beni begeniyolar diyo
Hep akrabaların kizlari falan ekledi teyzenin eltisinin kizi bile begendi diyoo

#teknolojik anne yapmislar.

aiyy koptummm canım:))ah bu annelerr:))
olsun kısmet be canım .. belkide dediğii gibi olur:))
sağol canım benim.. ben tecrübe ettiklerime dayanarak söylüyorum.. elbette kara sizin.. ama eşinin de haklılık payı çok büyük..bak bize.. beyza var yok arası gibi artık
Okul bitincede artık işe girer çalışı.. sonrada bulur birini evlneir.. bzie kalmaz artık.. misafir oyuncu artık o:))
Hatta keşke diyoum daha önce doğursamışım betüşümü şimdi oda baya büyümüş olacaktı.. ama kısmet işte..etkilemek istemem ama eşin haklı.. daha da yaş geçemeden bir kardeş iyi olur:)
maddi olarakda hiç düşünme her çocuk kısmetiyle gliyor.. birde kız oluyormuş ..oh dadından yenmez:)

Kuzu agzın bal yesin insallah
Bi minnak cok bilmisimiz olsun
Bak ucunda kız ihtimali olunca ni icim kayniyo fikre cok sicak bakiyorum
Karsi komsumun kizi dogum yapcak bu hafta kız olcak ben de kız diye sevindim.l valla bana noluyosa pembis ciciler aldım ona hediye
Darisi basima

inşaallah canım. Rabbim gönlüne göre verir inşş..Sol yumurtadan hamile kaldığın zaman %90 kız oluyor canım:)Tecrübeyle sabit.. yumurtlamanı biliyorsan buda sana benden tüyo olsun:)

inşaallah canım. Rabbim gönlüne göre verir inşş..Sol yumurtadan hamile kaldığın zaman %90 kız oluyor canım:)Tecrübeyle sabit.. yumurtlamanı biliyorsan buda sana benden tüyo olsun:)
Benim bu konular hakkinds hic bilgim yok sadece cintakvimi biliyorum bana detayli anlat bi ara özelden cnm

kızlarrrr 53.9 la buyılı açıyorum artık
gelsin düzenli tartılmalar.
nasılsınız iyi misiniz?
tr_lelli mmm canımmmm sayfalara bi göz attım da bi derdin var sanırım çok bakamadım sana yardımcı olabilceğimi düşünüyorum özelden yaz istersen kuzum.. ilk fırsatta geri dönerim
hepinizi öpüyorum çooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…