Endiselenme herkes cezasını cekmeli söz konusi çocuğun gelecegiSuan ilce kaymakamliginda görünüyo sikayetim
Takipdeyim.
Okulda baska bir ogretmene durumu izah edip napabilecegimi sordum.
Mudur cok anlayisli ve bu konularda hassas konusmalisiniz dedi.
Baska 2arkafasimda fotograf cekme olayindan muzdarip.
Biz de geliriz diyolat
Bimerden sonuc cikmazsa bunu yapicam sonuc bekliyorum suan.
15ila en gec 30gün icinde mutlaka sonuclaniyomus.
Bakalım nolcak endiseliyim biraz
İs uzar diye endiseleniyorumEndiselenme herkes cezasını cekmeli söz konusi çocuğun gelecegi
Saklı tutulur merak etme yıllar önce bizim okuldada hristiyan bir kadın vardı bizi kiliseye falan göstürmek istiyordu müdüre şikayet ettiler kadın gitti okuldan sonraİs uzar diye endiseleniyorum
Yani kadinin uyari almasi en cok istedigim hatta sonucu sabirsizlikla bekliyorum fakat cocuga takar endisesi icerisindeyim.
Bilgilerim saklı tutulmazsa diye endiseleniyorum falan.
AnaaaKızlar biliyosunuz benim 1oglum var.
2.bazen dusunuyorum bazen hic istemiyorum.
Olsun ya oglumun kardesi diye dusundugum bu aralar ogluma kardesin olsa canın sıkılmazdı bak oyalanırdın onla dedik
Dedigimize pisman olduk.
Ne geregi var!
Ben onu sevmem!
İstemiyorum!
Asla!
Size küserim!
Ben istemiyorum!
Ay neler dedi soook olduk
Hic bilmiyoduk yani pek onla öyle mevzulara girmiyoruz tamamen canım sıkılıyo dedigi icin takildik.
Ayy cocugum meger nasıl bakıyomus bu konuya cok sasırdım.
Okadar cok bahanesi var ki hani sanki biri ögretmis.
Odamda ona yatacak yer yok!(ev 2+1 ya)
Ben ses istemiyorum ders yapamam.
Gece aglar benim uykum kacar.
Odama girer esyalarimi karistirir ona kizarim.
Ben buyuyuncede istemicem.
Ben kardes sevmiyorum.
Ay neler dedi
Olsa fikri degisirmi bilmiyorum.
Ama artik ergenlige girme caginda bir cocuk bu yani akli herseye eriyo 11yasinin icinde.
Mutis sasirdim.
Ne insanlar varSaklı tutulur merak etme yıllar önce bizim okuldada hristiyan bir kadın vardı bizi kiliseye falan göstürmek istiyordu müdüre şikayet ettiler kadın gitti okuldan sonra
Hiç bilmiyorum bizim zamanımızda yoktu bimer falan müdüre gidip imza toplamıştık dilekçe yazmıstıkNe insanlar var
Aslinda okul gizli cunku mudure sikayet edilen ogretmenler varmis ve kim etmis ogrenememisler.
Ama ben bir sinirle direk bimere yazdim.
Sikayet iptalde yok
Geziyo benim sikayet suan valilik,meb,ilcekaymakamligi vs
Bimerde kimlik bilgisi veriliyormu peki? Bunu biliyomusun.
Bisi cikarmi? cikabilir
Uyari yada sorusturma acılmabiliyomus
Ayy kuzu kız olcanı bilsem(Allah saglikli versin tabi) bugun yapcamAnaaasizin paşa alışmış ilgi alakaya korkuyor artık onu sevmezssiniz diye ama yapbitane daha 1 taneyle kalamyın kız falan olur ohh ne güzel arkadas sana benim annem 6 tane yaptım 3 kız 3 erkek keşke daha fazla yaosaydım bak geme azaldık diyor ama ben 2 den fazlayı gereksiz görüyorum
Arastirdim bi bilgiye ulasamadim bu konuda.Hiç bilmiyorum bizim zamanımızda yoktu bimer falan müdüre gidip imza toplamıştık dilekçe yazmıstık
Ayy masalah btmez insallah bu düşkünlüğü cok güzel yetiştirmişsiniz tam bir salon beyfendisiAyy kuzu kız olcanı bilsem(Allah saglikli versin tabi) bugun yapcam
Bir erkek daha =3erkek buna suan hazir degilim psikolojik olarak
Esimde cok kız istiyo yani kız cocuk istediginden 2.istiyo.
Sorma yahu bize dahada duskun olmaya basladi bide
Buyudukce cocuklar aslinda daha duskun olmaz diye biliyodum.
Her gece gelip bizi öpmeden iyi geceler demeden ölsen uyumuyo
Odasından ciktigim an (ders ödev icin odasinda vakit geciriyoruz) direk surat dusuyo gitme burda dur diyo.
Baba gelsin diye yol bekliyo
Hep beraber yemek yiyemiyoruz diye bizi uyarıyo(oglum.okuldan gelince ac oluyo hemen yemek yiyo babada biraz daha gec geliyo)
Ev de bir furya var yani
Saskınca izliyorum.
Yok yok merak etme ki öyle olsa bile her veli gibi seninde şikayet etme hakkın var kasma kendini :Arastirdim bi bilgiye ulasamadim bu konuda.
Esimin ing. Ogretmeni arkadasi var ona sordurdum bilgi vermezler demis
Bakalım mimlenmezsek iyidir
Senin fikirlerin,gorusun benim icin hep önmeli degerli arkadas,abla,sirdas olarakOYOYY Bak sen kuzuya ya.. meğer ne dertliymiş çocuk olmayan kardeşinden:)))kıyamam ya.. ama şuan olmadığı için böyle düşünüyor olabilir.. olunca fikri değişir canımya. bende şok içinde okudum dediklerini:))bende betüşü düşündüğümde beyza bu yaşlardaydı..olsun olacak diyene kadar 12 yaş oldu araları..Ama iyiki de var iyikid e doğurmuşum diyorum.. o benim canım yoldaşım..:)bak beyza dışarda okuyor şimdi.. betüş de olmasa napardık bilmiyorum kukuman kuşları gibi iyikide varlar iyikide var:)Yani benim fikrim soracak olursan tabi bize düşmez amma ikinci de şart diyorum:)
aiyy koptummm canım:))ah bu annelerr:))Ay ya dayısı diyince annem facesine oglunun(kardesimin) resimlerini atmis ogluna kız arayan teknolojik anne
Anne ordan öyle kız mı bulunur kızoomm dellendin mi dedim dun.
Deme öyle köydeki buyuk amcalarin torunlari arkadaslik atip eklediler beni begeniyolar diyo
Hep akrabaların kizlari falan ekledi teyzenin eltisinin kizi bile begendi diyoo
#teknolojik anne yapmislar.
Kuzu agzın bal yesin insallahaiyy koptummm canım:))ah bu annelerr:))
olsun kısmet be canım .. belkide dediğii gibi olur:))
sağol canım benim.. ben tecrübe ettiklerime dayanarak söylüyorum.. elbette kara sizin.. ama eşinin de haklılık payı çok büyük..bak bize.. beyza var yok arası gibi artık
Okul bitincede artık işe girer çalışı.. sonrada bulur birini evlneir.. bzie kalmaz artık.. misafir oyuncu artık o:))
Hatta keşke diyoum daha önce doğursamışım betüşümü şimdi oda baya büyümüş olacaktı.. ama kısmet işte..etkilemek istemem ama eşin haklı.. daha da yaş geçemeden bir kardeş iyi olur:)
maddi olarakda hiç düşünme her çocuk kısmetiyle gliyor.. birde kız oluyormuş ..oh dadından yenmez:)
inşaallah canım. Rabbim gönlüne göre verir inşş..Sol yumurtadan hamile kaldığın zaman %90 kız oluyor canım:)Tecrübeyle sabit.. yumurtlamanı biliyorsan buda sana benden tüyo olsun:)Kuzu agzın bal yesin insallah
Bi minnak cok bilmisimiz olsun
Bak ucunda kız ihtimali olunca ni icim kayniyo fikre cok sicak bakiyorum
Karsi komsumun kizi dogum yapcak bu hafta kız olcak ben de kız diye sevindim.l valla bana noluyosa pembis ciciler aldım ona hediye
Darisi basima
Benim bu konular hakkinds hic bilgim yok sadece cintakvimi biliyorum bana detayli anlat bi ara özelden cnminşaallah canım. Rabbim gönlüne göre verir inşş..Sol yumurtadan hamile kaldığın zaman %90 kız oluyor canım:)Tecrübeyle sabit.. yumurtlamanı biliyorsan buda sana benden tüyo olsun:)
tamam canım.Müsait olunca yazarım sana tüyolar veririirm:)Benim bu konular hakkinds hic bilgim yok sadece cintakvimi biliyorum bana detayli anlat bi ara özelden cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?