Niyeti cinsellik olan erkeklerden sıkıldım

Senin yazdiklarinda ortak özellikler var random degil yani
Ama genelde instagramdan yürüyenler aynen dediğin gibi "bir sey sorabilir miyim " diye giriyorlar lafa sonra " seni tanımak isterim " diyor hadi tanisalim.deyince de "eee kimsin necisin kendini anlatsana" diyorlar en sinir oldugum insan tipi tanismak isteyen sensin sen anlat dediğimde de agresif ya da çok bilmiş burnu havada oluveriyorum cok da tın
Her erkek aynı değil elbette ama şu bir gercek ki maalesef toplumumuzdaki erkeklerin çoğu az caba ile tavlama derdinde. Kendini bilen, belli bir klası, kriterleri olan adamlar azınlıkta

Ah ah
Millet de derdi cinsellik olmayan kocalardan sıkıldı valla

Sakasi bir yana
İstemediginiz seyi kabul etmezsiniz olur biter. Hepsiyle ayni evde mi yasiyorsunuz da katlanilmaz hale geldiler yani,zittir git dersiniz ,giderler. Yalvaracak halleri yok

Sosyal medyadan görüp ekliyorlar konuşuyoruz sonra cinselliğe götürüyorlar muhabbeti en son kezban damgası yedim reddettim diye küfür edip engelledim
Sevişsen yollu, kaşar, sevişmesen kezban damgası yersin zaten. Ne yapacak, nasıl var olacaksak? Kadın değil keçi boynuzuyuz, herkesin cinsel hayatımızla ilgili söyleyecek bir sözü var. Ölmemek için çığlık attığımızda da hepsi ağız birliği etmişçesine susarlar ama.

Akıllarını hormonları yurutuyor demekkı .Kaçıcakdın başka care yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…