• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niyetini ciddi mi belli etmeyen sevgili

rosa91

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
45
13
8
Bir kaç aydır sevgiliyiz, arkadaş ortamlarına girdim evlilerdi ve eşleriyle tanıştım, erkek kardeşiyle de tanıştım. Mesleklerimiz var aynı şehirdeydik fakat şimdi işim dolayısıyla bir saatlik uzak mesafedeyiz. Her hafta sonu gelip görmek istediğinden bahsediyor ee tabii bu pek hoş bi durum değil çünkü gelince kalmak gibi bi niyeti var. Evliliğe dair bi konuşma geçmiyor aramızda açamıyorum bir türlü daha yeni başladık diye ama son buluşmamızda bir tanıdık görmüştü, laf söz olacak biliyorum ben de artık bi yüzük tak rahatça görüşelim dedim ve SESSİZ kaldı. Bu ne demek oluyor,niyetini nasıl anlayabilirim.

Birkaç ayda yüzük takmak için çok erken. SSesiz kalması normal ama sizi birkaç ayda bari yüzüm takalım demeniz anormal bence. Baya hem de.
hiç anormal bi durum değil, neyi neden bekleyim 29 yaşındayım ve eğer niyeti ciddi değilse bilmek isterim çünkü önüme bakmak istiyorum gelen iki kişiyi reddettim onun niyetini bilsem ona göre devam edeceğim ya da etmeyeceğim

hiç anormal bi durum değil, neyi neden bekleyim 29 yaşındayım ve eğer niyeti ciddi değilse bilmek isterim çünkü önüme bakmak istiyorum gelen iki kişiyi reddettim onun niyetini bilsem ona göre devam edeceğim ya da etmeyeceğim
Insan birkaç ayda nasıl karar versin de yüzük taksin. Tamam evlilik niyeti ile görüşüyorum dersin mesela ama onda bile birkaç ayda yüzük takilmaz. Durumlara bakılır bi. Böyle acele ederseniz herkes kaçar.

Bir kaç aydır sevgiliyiz, arkadaş ortamlarına girdim evlilerdi ve eşleriyle tanıştım, erkek kardeşiyle de tanıştım. Mesleklerimiz var aynı şehirdeydik fakat şimdi işim dolayısıyla bir saatlik uzak mesafedeyiz. Her hafta sonu gelip görmek istediğinden bahsediyor ee tabii bu pek hoş bi durum değil çünkü gelince kalmak gibi bi niyeti var. Evliliğe dair bi konuşma geçmiyor aramızda açamıyorum bir türlü daha yeni başladık diye ama son buluşmamızda bir tanıdık görmüştü, laf söz olacak biliyorum ben de artık bi yüzük tak rahatça görüşelim dedim ve SESSİZ kaldı. Bu ne demek oluyor,niyetini nasıl anlayabilirim.
Korkutmuşsun adamı bi kaç ay için

Keşke artık bir yüzük tak rahatca görüşelim demeseydiniz bunu kendi ağzınızla istemeniz üstelik onun da sessiz kalması bir miktar onur kırıcı olmuş sanki.
Öte yandan belli yaşa gelmiş işinizde gücünüze iki insansanız zaten öyle gönül eğlendirmeye takılsa az çok anlardınız 6 ayda diye düşünüyorum. Gelip kalmak istemesini doğru bulmuyorsanız bunu belirtirsiniz 1 saat uzaklıkmış zaten gelir görmek isterse görür kalmadan döner geri. Aceleci davranmayın evliliğin şakası yok.

Insan birkaç ayda nasıl karar versin de yüzük taksin. Tamam evlilik niyeti ile görüşüyorum dersin mesela ama onda bile birkaç ayda yüzük takilmaz. Durumlara bakılır bi. Böyle acele ederseniz herkes kaçar.
Bekleyeceğim yani kaçması sorun değil eğer ciddi değilse, bi güven problemim var erkeklere genel olarak az anlasam,çözebilsem ona göre şekil vereceğim onunla ya da onsuz devam edeceğim sadece vaktimi boşuna geçirmek istemiyorum.Belki de daha önce emek verip, karşılık bulamadığım içindir.

Keşke artık bir yüzük tak rahatca görüşelim demeseydiniz bunu kendi ağzınızla istemeniz üstelik onun da sessiz kalması bir miktar onur kırıcı olmuş sanki.
Öte yandan belli yaşa gelmiş işinizde gücünüze iki insansanız zaten öyle gönül eğlendirmeye takılsa az çok anlardınız 6 ayda diye düşünüyorum. Gelip kalmak istemesini doğru bulmuyorsanız bunu belirtirsiniz 1 saat uzaklıkmış zaten gelir görmek isterse görür kalmadan döner geri. Aceleci davranmayın evliliğin şakası yok.
ahh duygularıma tercüman oldunuz, teşekkür ediyorum ve çok haklısınız <3

Siz birkaç ayda tanıdığınız insanın tam evlenmek istediğiniz insan olduğundan yüzde yüz eminsiniz de ondan işaret mi bekliyorsunuz? Kusura bakmayın ama tavrınız bence karşı taraf için çok itici. Yaşınız daha 29 sanki 49 yaşında gibi bir tavırla yazmışsınız ama daha çok gençsiniz. Sizin bu yaptığınız evlenmek için evlenmek olur, diğer talipler kesin evlenmek istiyorduysa onları değerlendirseydiniz keşke

Acikca sor valla.bu saatten sonra laylaylom yapamam de.ergen değilsiniz sonucta

Cok yeni bir iliski... Oncelikle iyice bir taniyin ve bu süreçte sizin yerinizde olsam asla kalmak kelimesinin gecmesini bile engellerdim ki bir daha boyle bir söz kullanamasin. Sevmiyorsa giderdi seviyorsa evlenene kadar sabrederdi. Niyeti farklu olabilir

Back
X