- 21 Ağustos 2008
- 636
- 330
- 628
- 33
- Konu Sahibi beatiful81
-
Merhaba ben doktoruma gösterdim sonucumu vücudumun bağışıklığı düşük çıkmış vucudum yabancı madde olarak görüp bebeği atıyormuş malesef onun için farklı tedavi uygulanacak şimdi bu testi istanbulda sadece acıbadem hastanesi yapıyor orda 1900 e yaptırdık biz ankarada falan bir kaç yerde yapıyormuş 15 tüp kan aldılar 1 hafta da cıktı sonuç ama devlet hastanlerinde yapılmıyor malesef çok araştırdım ben size de geçmiş olsunMerhaba benm de 3 düşüğüm var. Bu testi nerde yaptırdınız hangi bölüm de doktorum bana bundan bahsetmedi
Sadece İstanbul ve Ankara mı yapıyorMerhaba ben doktoruma gösterdim sonucumu vücudumun bağışıklığı düşük çıkmış vucudum yabancı madde olarak görüp bebeği atıyormuş malesef onun için farklı tedavi uygulanacak şimdi bu testi istanbulda sadece acıbadem hastanesi yapıyor orda 1900 e yaptırdık biz ankarada falan bir kaç yerde yapıyormuş 15 tüp kan aldılar 1 hafta da cıktı sonuç ama devlet hastanlerinde yapılmıyor malesef çok araştırdım ben size de geçmiş olsun
Diğer şehirleri bilmiyorum cnm yani dmeek istediğim koca istanbulda bile bir yerde yapılıyor hangi şehirde oturuyorsanız araştırma yapın küçük yerlerden kan alınarak istanbul veya ankaraya labaratuvarina yollayarak da bakiyolarmis yapan biyer bulursanız o şekil yatırırsınızSadece İstanbul ve Ankara mı yapıyor
Çok teşekkür ederim. Düşükleriniz kaç haftalık oluyorduDiğer şehirleri bilmiyorum cnm yani dmeek istediğim koca istanbulda bile bir yerde yapılıyor hangi şehirde oturuyorsanız araştırma yapın küçük yerlerden kan alınarak istanbul veya ankaraya labaratuvarina yollayarak da bakiyolarmis yapan biyer bulursanız o şekil yatırırsınız
Benim normal gebelik değil hepsi tüp bebekdi ilki 12 hafta diğerleri 5 6 En fazlaÇok teşekkür ederim. Düşükleriniz kaç haftalık oluyordu
Benim en fazla 7 haftalıkBenim normal gebelik değil hepsi tüp bebekdi ilki 12 hafta diğerleri 5 6 En fazla
Cd56 testi yapıldı ama kandan bakıldı benim orda da sıkınti cıktı zaten rabbim sabır versin size de çok zorBenim en fazla 7 haftalık. Rahimden parça aldırıp cd56 testi yaptırdınız mı
Amin Allah razı olsun. O zaman Rahimden parça aldırmama illa gerek yok siizn gibi kandan belli olur. Şuan ne durumdasınız pekiCd56 testi yapıldı ama kandan bakıldı benim orda da sıkınti cıktı zaten rabbim sabır versin size de çok zor
İzmir de yapıyotSadece İstanbul ve Ankara mı yapıyor
Benim anlamadığım eğer naturel killer varsa sizde (yani bu test sonucu pozitifse) o zaman 3 kere gebelik görmezsiniz ki? Yani daha embriyo transfer edildiğinde vücut onu yabancı madde olarak görüp ondan kurtulmaya bakar diye anlatmıştı bana doktorum. Ben iki kez negatif yaşayınca bana önerdilerBenim normal gebelik değil hepsi tüp bebekdi ilki 12 hafta diğerleri 5 6 En fazla
Tekrarlayan gebelik kayıplarına öneriyorlar ama benim gebelikler doğalBenim anlamadığım eğer naturel killer varsa sizde (yani bu test sonucu pozitifse) o zaman 3 kere gebelik görmezsiniz ki? Yani daha embriyo transfer edildiğinde vücut onu yabancı madde olarak görüp ondan kurtulmaya bakar diye anlatmıştı bana doktorum. Ben iki kez negatif yaşayınca bana önerdiler
Anladım. Bu arada ne yazık ki %100 başarısı kanıtlanmış bir yöntem değil. Yurtdışında genelde uygulanmıyor dünya tıp literatüründe kanıtlanmış etkinliği olmadığı için. Yani hala deneysel uygulama gözüyle bakıyorlar (en azından benim bulunduğum ülkede) ama işte bi umut arıyoruz hepimiz. Sizi anlıyorumTekrarlayan gebelik kayıplarına öneriyorlar ama benim gebelikler doğal
Aynen Bi umut olarak araştırıyorum. Zaten doktorum bana bundan bahsetmedi bile.Anladım. Bu arada ne yazık ki %100 başarısı kanıtlanmış bir yöntem değil. Yurtdışında genelde uygulanmıyor dünya tıp literatüründe kanıtlanmış etkinliği olmadığı için. Yani hala deneysel uygulama gözüyle bakıyorlar (en azından benim bulunduğum ülkede) ama işte bi umut arıyoruz hepimiz. Sizi anlıyorum
Kaç haftalıkken oldu kayıplar? Sorması ayıp yaşınız 35 üzeri mi? Çünkü sanırım benim gibi 35 üzeri iseniz risk artıyor. Genetik bakıldı mı? Sanırım doğal yolla gebelik olduğu için genetik bakılmıyor ama illa ki doktorların bir yorumu olmalı tekrarlayan düşüğeAynen Bi umut olarak araştırıyorum. Zaten doktorum bana bundan bahsetmedi bile.
27 yaşındayım. Genetiğim de herhangi Bi sıkıntı çıkmadı benim. Doktorların kesin şumdandır dediği bişey yok maalesef. Sadece eşimin şekil bozukluğu varKaç haftalıkken oldu kayıplar? Sorması ayıp yaşınız 35 üzeri mi? Çünkü sanırım benim gibi 35 üzeri iseniz risk artıyor. Genetik bakıldı mı? Sanırım doğal yolla gebelik olduğu için genetik bakılmıyor ama illa ki doktorların bir yorumu olmalı tekrarlayan düşüğe
İnşallah bir sonraki sağlıkla ilerler27 yaşındayım. Genetiğim de herhangi Bi sıkıntı çıkmadı benim. Doktorların kesin şumdandır dediği bişey yok maalesef. Sadece eşimin şekil bozukluğu var
İnşallahİnşallah bir sonraki sağlıkla ilerler
Evet belli oluyor tabimden parca aldırmak daha zor şuan tedavideyim inş yeni başladık bakalım hayirlsiylaAmin Allah razı olsun. O zaman Rahimden parça aldırmama illa gerek yok siizn gibi kandan belli olur. Şuan ne durumdasınız peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?