Nk hucre paneli testi yaptirip yorumlayabilecek olan varmi

Cd56 testi yapıldı ama kandan bakıldı benim orda da sıkınti cıktı zaten rabbim sabır versin size de çok zor
Merhaba. Cd56 testi ile nk hücre paneli arasındaki fark nedir. Bende nk hücre paneli baktırdım. Cd56 ya baktırdığım düşünerek. Bugün sonucum cikti. Bir bakabilir misiniz.

Eklentiler

• 1000131354.webp
    1000131354.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 114
Merhaba. Cd56 testi ile nk hücre paneli arasındaki fark nedir. Bende nk hücre paneli baktırdım. Cd56 ya baktırdığım düşünerek. Bugün sonucum cikti. Bir bakabilir misiniz.
Nk paneli sanırım testin genel adı içeriğinde cd56 ve diğer testlerde oluyor yani sizde de bakılmış hepsine sanırım çok sorun gözükmüyor aralıkta gibi hepsi de çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun gereksiz bir test olduğunu sonradan öğrendim ve yüksek maliyetli kesinlikle gerek yok sadece bağışıklığınız düşük gibi düşünerek ona göre tedavi verilebilir ben o zaman yaptırdım üzerine 2 kere daha tüp bebek denedik hiç tutunma olmadı onca tedavi ve serumlara haplara rağmen bi ton hap vermişlerdi hepsi Fasa fiso gerçekten sonra doktor değiştirdik biz orda devam etmedik cnm inş sende güzel sonuca ulaşırsın hayırlsıyla
Merhaba hamile kalip dogum yapmissiniz sanirim .hayirli olsun.tup bebek denemelerinden sonra nasil oldu.tekrar mi tup bebek denediniz yoksa kendiliginden mi oldu

Back
X