Haklısınız, evde falan sürekli yedeği vardır aslında.. ama her zaman olan bir nedimesi sorunu değil. Bazen aniden başlıyor bu geceki gibiGeçmiş olsun öncelikle, neyse ki işiniz görülmüş.
ben yalnızca şuna takıldım, çocuğunuzun rahat etmesi için gerekli olan spreyi nasıl yanınıza almayı unutuyorsunuz, yani şu anda işe yarayan tek tedavi buymuş, çocuk için bir nevi hayat memat meselesi olan bir ilacı unutmanız, beni şaşırttı.. e tabi insanlık hali diyelim napalım
bu tarz durumlardan kaçınmak için arabada yedek bir sprey bulundurmanızı tavsiye ederim, 1 tane evde 1 tane arabada.
Normal yada anormal çok mu önemli?Arkadaşlar iyi geceler. Tatil nedeniyle memlekete geldik herkes gibi. Oğlumun burun kemiğinde kırık var..geçen yıl düşüp burnunun üzerine çakılmıştı, o nedenle. Ameliyatlık bir durum ancak 18 yaşından önce olamazmış. Gösterdiğimiz bütün doktorlar bunu söyledi.
nefes sorunu ciddi oranda çocuğa rahatsızlık veriyor. Bu nedenle burun spreyi kullanıyoruz özellikle uykudan önce. Bu gece de aynı sorunla uyuyamadı çocuğum. Sprey de yanımızda değildi. Bir büyük şehir ilçesindeyiz. Arabamla annemle çıktık. (Eşim kendi annesinde) Acil olarak nöbetçi eczane aradık. Nöbetçi eczaneyi bi eczanenin listesinden öğrendik. Sonra bulduk ama eczane kapalıydı. Telefon rehberi listesi vardı. Oradan aradık. Adam bi 10 dk. Kadar sonra çıktı geldi.
Daha önce hiç bir şehirde nöbetçi eczaneyi telefonla aramadığımızdan bahsettim.adam da sistem bu şekilde dedi.
Ben açıkcası acil bir durumda ilaçları almak için gittiğimiz her nöbetçi eczaneyi yerinde, kırmızı E ışığı yanar vaziyette, ve açık bulduğumuzdan sorguladım. Bu konuda bilgisi olan aydınlatabilirse mutlu olurum.
Ona göre bir dahaki sefere normal karşılarım en azından..
Hayır. Uykusundan uyanıp evinden aracıyla geldi. Sendeleyerek yürümesinden ve uykulu gözlerinden belliydi.Normal yada anormal çok mu önemli?
Pandemi yüzünden olabilir, adamın çişi gelmiş olabilir…..sonuçta ihtiyacınızı gidermişsiniz.
İlçede de yaşadım. İlde de ama ben hiç görmedim.Küçük yerlerde oluyor bu, arkadaşım söylemişti, ben de garipsemiştim ama onlara göre normalmiş, yıllardır böyle demişti.
Hadi eczane işi cidden saçma ama çocuk için bu kadar mühim olan şey nasıl yanınızda olmaz? En önce onu alır Hatta yedek de alır insan yanınaArkadaşlar iyi geceler. Tatil nedeniyle memlekete geldik herkes gibi. Oğlumun burun kemiğinde kırık var..geçen yıl düşüp burnunun üzerine çakılmıştı, o nedenle. Ameliyatlık bir durum ancak 18 yaşından önce olamazmış. Gösterdiğimiz bütün doktorlar bunu söyledi.
nefes sorunu ciddi oranda çocuğa rahatsızlık veriyor. Bu nedenle burun spreyi kullanıyoruz özellikle uykudan önce. Bu gece de aynı sorunla uyuyamadı çocuğum. Sprey de yanımızda değildi. Bir büyük şehir ilçesindeyiz. Arabamla annemle çıktık. (Eşim kendi annesinde) Acil olarak nöbetçi eczane aradık. Nöbetçi eczaneyi bi eczanenin listesinden öğrendik. Sonra bulduk ama eczane kapalıydı. Telefon rehberi listesi vardı. Oradan aradık. Adam bi 10 dk. Kadar sonra çıktı geldi.
Daha önce hiç bir şehirde nöbetçi eczaneyi telefonla aramadığımızdan bahsettim.adam da sistem bu şekilde dedi.
Ben açıkcası acil bir durumda ilaçları almak için gittiğimiz her nöbetçi eczaneyi yerinde, kırmızı E ışığı yanar vaziyette, ve açık bulduğumuzdan sorguladım. Bu konuda bilgisi olan aydınlatabilirse mutlu olurum.
Ona göre bir dahaki sefere normal karşılarım en azından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?