ay ben sinir oldum ya bu kizin oldugu yerde durmasi daha iyiymis emeklemeye basladi gidiyor laminantlarin ustune uzaniyor ne anliyor anlamadim ben getiriyorum haliya o gidiyo dibe köseye diger odalara dogru yaa:95:
ay ben sinir oldum ya bu kizin oldugu yerde durmasi daha iyiymis emeklemeye basladi gidiyor laminantlarin ustune uzaniyor ne anliyor anlamadim ben getiriyorum haliya o gidiyo dibe köseye diger odalara dogru yaa:95:
tamam canimkesin bak canım garanti veriyom sevecen yorumlarını bekliycem..:97:
daha dur sen.
galibaayy yerimm oyunmu yapıyo acaba
tamam canimyorumlarda cok iyi eskiden cok izlerdik film cocuk oldu film keyfide bitti
yaaa korkutma beni :18::18:
galiba
ay tv dolabina ayaklarini dayiyor kocaman tv korkuyorum ben getirdikce o gidiyor ay ne zor yaa
Tünaydın kızlar
Ayağımın tozuyla size bişe sorcamsizin topiğe de çok ziyaretçi geliyo mu :26: bizimkinden eksik olmuyo mübarek gerçi benim tahmin ettiklerim var gizliden gizliden okuyolar diye ama geyik topiğinde ziyaretçinin ne işi var diyorum bi yandan da :97:
Tünaydın kızlar
Ayağımın tozuyla size bişe sorcamsizin topiğe de çok ziyaretçi geliyo mu :26: bizimkinden eksik olmuyo mübarek gerçi benim tahmin ettiklerim var gizliden gizliden okuyolar diye ama geyik topiğinde ziyaretçinin ne işi var diyorum bi yandan da :97:
bence git. hazır teklif etmişken. senin içinde iyi olur. kızın içinde .kaç günlüğüne gönderiyo.kizlaar size bisi danisicam ya kocamla konustuk istiyorsan seni göndereyim türkiyeye git diyor biraz kal gel degisiklik hemde cocuk insan görür diye malum yalniziz burda ben cok sasirdim normalde beni tek göndermezdi ama gecen gün kizimiz yalniz büyüyor üzülüyorum falan diyince etkilendi sanirsam:9
agustos eylül gibi yine beraber gideriz diyor ama ben cok kararsizim.
bide eylül sonu yada ekim gibi kursa baslicam tam 9 ay sürecek cok zorlu bi sürec beni bekliyor git gel diyor bana kurs baslayincada gidemeyiz hic cünkü tatil yasak.
ben onu yalniz birakmak istemiyorum üzülüyorum akil verin banaaaaa
kizlaar size bisi danisicam ya kocamla konustuk istiyorsan seni göndereyim türkiyeye git diyor biraz kal gel degisiklik hemde cocuk insan görür diye malum yalniziz burda ben cok sasirdim normalde beni tek göndermezdi ama gecen gün kizimiz yalniz büyüyor üzülüyorum falan diyince etkilendi sanirsam:9
agustos eylül gibi yine beraber gideriz diyor ama ben cok kararsizim.
bide eylül sonu yada ekim gibi kursa baslicam tam 9 ay sürecek cok zorlu bi sürec beni bekliyor git gel diyor bana kurs baslayincada gidemeyiz hic cünkü tatil yasak.
ben onu yalniz birakmak istemiyorum üzülüyorum akil verin banaaaaa
sueda hep yerden bulduğunu direk ağzına atardı. emekleme süreci gerçekten gıcık bi dönem. en kısa zamanda atlatırsınız inşallah. dikkatini çekecek başka şeyler koy ve sen teklif etme o keşfetsin. neye yapma desen ona yöneliyolar çünkü
1 ayligina gider gelirim gidersem.bence git. hazır teklif etmişken. senin içinde iyi olur. kızın içinde .kaç günlüğüne gönderiyo.
ben sanırım tek bırakıp gidemezdim
aklın eşinde kalırsa tatilindende zevk alamazsın diye düşünüyorum canım. napıyo acaba ne yaptı diye sürekli düşünür durursun:44:
umarım çok yaramz bi çocuk olmaz. :76:
1 ayligina gider gelirim gidersem.
aklim kalir yani kesin orasida.
ben simdiden biliyorum napcagii sabah aksam is bide abisi
ben yokken hep böyleydi
ay insallah olmaz bana hic cekmemis ben cok usluymusum
kocamda cok yaramaz
aman git kız değişiklik olur işte .annenlere mi gidcen gidersen direk. birlikte geldiğinizde tatile falan çıkıyonuzmu yoksa anne baba ziyaretimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?