küstüm sana
niyeki bilmeden bi kusurmu isledim :26:
şaka şaka kız. ben geldiğimde sen çıkmıştın. denk gelmedü yani bebikim
az kalmış zamınında . nasıl heyecan vardır şimdi sende. kzı sen de . pikniğe ne zaman çıkıyonuz.
ya bide orda hava nasıl oluyo bebikim. kutuplara yakın demi ora. 6 ay gündüz 6 ay gece olan yer eoramıydı. :44:
yarasın bilom löp löp yağ olsun.. napıyon bacım nettin tatilde temizlikmi yaptınmende içtim çayımı
afiyet olsun cnm.
burdada oyle havalar bozuk yagmur yagiyor arada.
konyada sogukmus annem oyle dedi.
heyecanliyim cnm bide esimi cok dusunuyorum ya 1 ay yalniz kalacak annesi gil var ama yinede aklim kaliyor onda.
bende dusunuyorum kirdimmi seni diye
az kaldi cnm valla hem uzuntulu hem sevincliyim valla karisik duygular yasiyorum
valla 1 hafta once havalar cok guzeldi hep gunesti su aralar bulutlu dun yagmur yagdi az bisi.
evet cnm burasi kisin 3 bucukta aksam oluyor saat 9 da gunes doguyor. yazinda gece 11 de aksam oluyor 2 saat falan karanlik sonra yine gunes doguyor cok acaip burasi. ilk geldigimde cok sasiriyordum ama alistim artik.
bide oglum ekimde dogdu hemn akaranlik basiyordu benimde icim daraliyordu valla bunalima girmistim sukur fazla surmeden atlattim lohusalik depresyonunu
bende dusunuyorum kirdimmi seni diye
az kaldi cnm valla hem uzuntulu hem sevincliyim valla karisik duygular yasiyorum
valla 1 hafta once havalar cok guzeldi hep gunesti su aralar bulutlu dun yagmur yagdi az bisi.
evet cnm burasi kisin 3 bucukta aksam oluyor saat 9 da gunes doguyor. yazinda gece 11 de aksam oluyor 2 saat falan karanlik sonra yine gunes doguyor cok acaip burasi. ilk geldigimde cok sasiriyordum ama alistim artik.
bide oglum ekimde dogdu hemn karanlik basiyordu benimde icim daraliyordu valla bunalima girmistim sukur fazla surmeden atlattim lohusalik depresyonunu
yarasın bilom löp löp yağ olsun.. napıyon bacım nettin tatilde temizlikmi yaptın
sağol canım..
sen uzun zamandır görmüyosun canım aileni onun için anca hasret giderirsiniz 1 ayın nasıl geçtiğini anlamazsın bile
yarasın bilom löp löp yağ olsun.. napıyon bacım nettin tatilde temizlikmi yaptın
sağol canım..
sen uzun zamandır görmüyosun canım aileni onun için anca hasret giderirsiniz 1 ayın nasıl geçtiğini anlamazsın bile
yazın 11 de hava kararıyo 2 saat sonra güneşmi doğuyoanam ne ilginç kız
evet cnm orasi oyle gidene kadar bole sulu goz olurum gittimmi bu kadar uzulmem. cok ozledim ailemei yaa benden iki yas buyuk olan ablamin kizi oldu. buyuk ablam hamile yine onunkide kiz. abimin oglu olmustu ben 2009 da gittigimde simdi 1 yasini doldurmus gittigimde yeni degislikler gorecem valla gurbetlikde bole iste herseyden mahrum kaliyorsun hayirlisi bakalim kaderde bu varmis yasiyoruz iste
hımm çok ilginç ya .kışı sevmedim ama yaz benlikmiş:129:
yazın 11 de hava kararıyo 2 saat sonra güneşmi doğuyoanam ne ilginç kız
valla cok iyi olurdu ama istekadının zoru neymiş kocasının tarafını istemiyoki
ne güzel konuşsaydınız sana arkadaş olurdu orada
off hazal valla karar veremiyorum gitmek istiyorum ama bilmiyorum tamam desem bu cuma alcak biletvalla ben esimin teklifini kabul ettim. simdide ondan ayri kalcam diye agliyorum. burdayken zorumuza gidiyor ama eminim turkiyede bu kadar cok uzulmicez.
bence git sonrada onunl agidersin, benimde kayinvalidem eltim gil var turk arkadaslarda cok ama turkiye bambaska. cocuklarimizin oranin yasaminida bilmesi gerek insallah oglumun akli erdigi zaman bende daha cok turkiyeye gitmek istiyorum oranin adetlerini toresinide ogrensin. bence sende git sonra pisman olursun.
bence sen şimdi git gez. eşinde gelince biraz gezip tatile çıkın
nen düşmanına intizarmı veriyon deli.löp löp etmiş. göbek kocaman zati.
iki balkonu temziledim haşatım çıktı. sonra ablama gittim ablam pilav pişirmiş içine fare düşürmüşşaka şaka , gün vardı . ona yardım ettim. sonra geri gelidm gene evi temizledim. dünde sabah dedğim gibi işte hamam gittik hamam sefası yaptk
zor olmaz olurmu canım ama işte sizinde alın yazınız böyleymiş:97:evet cnm orasi oyle gidene kadar bole sulu goz olurum gittimmi bu kadar uzulmem. cok ozledim ailemei yaa benden iki yas buyuk olan ablamin kizi oldu. buyuk ablam hamile yine onunkide kiz. abimin oglu olmustu ben 2009 da gittigimde simdi 1 yasini doldurmus gittigimde yeni degislikler gorecem valla gurbetlikde bole iste herseyden mahrum kaliyorsun hayirlisi bakalim kaderde bu varmis yasiyoruz iste
he vallazahmet edip doğmasa iki saat için
zahmet edip doğmasa iki saat için
gurbet zor ama sevdiklerinin kıymetini anlıyon,
valla cok iyi olurdu ama iste
kadin dogma büyume burali ben kültür farkliligi diyorum bi anlasmazlilikta olmamis durduk yere kayinvalidemlere görüsmek istemiyorum sizinle demis garip ve komik demi
amaan kaynimlada pek anlasamiyorlar iste cocuklarla ve kaynimla görüsüyoruz ama kadinla hiic görüsmedim
off hazal valla karar veremiyorum gitmek istiyorum ama bilmiyorum tamam desem bu cuma alcak bilet
üff valla ben kizima cok üzülüyorum büyüyor bide oyun cagi geliyor yalniz olacak diye tedirgin oluyorum 2.yapsam acaba kocamin espirisi 2. yapalim askim
aksam gelsinde bi konusayim.
ben burdaki türk cocuklarina bakiyomda hepsi ot gibi
insallah bizimkiler öyle olmaz
ay valla ne iyi olur bu fikri söyliyim bende
ayy tüm iyi fikirler bendenmi çıkmak zorunda ayolvalla cok iyi olurdu ama iste
kadin dogma büyume burali ben kültür farkliligi diyorum bi anlasmazlilikta olmamis durduk yere kayinvalidemlere görüsmek istemiyorum sizinle demis garip ve komik demi
amaan kaynimlada pek anlasamiyorlar iste cocuklarla ve kaynimla görüsüyoruz ama kadinla hiic görüsmedim
off hazal valla karar veremiyorum gitmek istiyorum ama bilmiyorum tamam desem bu cuma alcak bilet
üff valla ben kizima cok üzülüyorum büyüyor bide oyun cagi geliyor yalniz olacak diye tedirgin oluyorum 2.yapsam acaba kocamin espirisi 2. yapalim askim
aksam gelsinde bi konusayim.
ben burdaki türk cocuklarina bakiyomda hepsi ot gibi
insallah bizimkiler öyle olmaz
ay valla ne iyi olur bu fikri söyliyim bende
hee keselendik ki sorma. aquaparktan kaydık. hiç başım ağrımadı bu sefer. büyük havuzda yüzdüm çokça. iyi geldi valla.o nasıl şaka kız içine fare düşürmüş diyo
ohhh şöle iyicene bi keseleneydiniz:97:
zor olmaz olurmu canım ama işte sizinde alın yazınız böyleymiş:97:
he valla
zaten dogmasi ile batmasi bir oluyor
banada nisanliyken esim anlatirdi cok tuhafima giderdi nasil oluyor ya derdim geldim gordum anladim
evet cok iyi anliyorum hemde zaten kiymetliydiler simdi daha cok kiymetlendiler.
ayy tüm iyi fikirler bendenmi çıkmak zorunda ayol
hee keselendik ki sorma. aquaparktan kaydık. hiç başım ağrımadı bu sefer. büyük havuzda yüzdüm çokça. iyi geldi valla.
banada çok tuhaf geliyo banada bul ordan birini diyecema ama yazıkki evliyim
hakkaten çok zor işiniz. allah yardımcınız olsun.cnm bence git kizin icinde iyi olur.
burda yetisen cocuklar hakkaten ot gibi esim buraya 8 yasindayken gelmis simdi 31 egirecek ama turkiyenin orf adetlerini cok ii biliyor. esimin abiside oyle ama kucuk kayinlarim v gorumcem burdakiler gibi. kayinlarimin ikiside yabancilarla beraberler biri norvecli biri irakli ama irakli olanda ayni norvecli gibi burda yetismiz.
cok suskur esim ole buranin havasina kapilmamis.
insallah oglumuda ii yetistiririz ALLAHA emanetler bide erkek cocugu surekli evde olmaz benden cok babasina is dusuyor burda. disarrda hep goz kulak olur ogluma onuda bilardocu yapcam diyoren iyisi valla
busracim sen turkiyedeyken hangi bebek bezi kullandin kizin icin ve fiatlari ne kadar.
poposu filan isilik olmadi dimi? gitmeden bilgi topliyim biraz
cnm bence git kizin icinde iyi olur.
burda yetisen cocuklar hakkaten ot gibi esim buraya 8 yasindayken gelmis simdi 31 egirecek ama turkiyenin orf adetlerini cok ii biliyor. esimin abiside oyle ama kucuk kayinlarim v gorumcem burdakiler gibi. kayinlarimin ikiside yabancilarla beraberler biri norvecli biri irakli ama irakli olanda ayni norvecli gibi burda yetismiz.
cok suskur esim ole buranin havasina kapilmamis.
insallah oglumuda ii yetistiririz ALLAHA emanetler bide erkek cocugu surekli evde olmaz benden cok babasina is dusuyor burda. disarrda hep goz kulak olur ogluma onuda bilardocu yapcam diyoren iyisi valla
busracim sen turkiyedeyken hangi bebek bezi kullandin kizin icin ve fiatlari ne kadar.
poposu filan isilik olmadi dimi? gitmeden bilgi topliyim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?