Nöbetçi Muhabbetçi

niyeki bilmeden bi kusurmu isledim :26:

şaka şaka kız. ben geldiğimde sen çıkmıştın. denk gelmedü yani bebikim

az kalmış zamınında . nasıl heyecan vardır şimdi kız sen de . pikniğe ne zaman çıkıyonuz.
ya bide orda hava nasıl oluyo bebikim. kutuplara yakın demi ora. 6 ay gündüz 6 ay gece olan yer eoramıydı. :44:

Son düzenleme:

bende dusunuyorum kirdimmi seni diye
az kaldi cnm valla hem uzuntulu hem sevincliyim valla karisik duygular yasiyorum
valla 1 hafta once havalar cok guzeldi hep gunesti su aralar bulutlu dun yagmur yagdi az bisi.
evet cnm burasi kisin 3 bucukta aksam oluyor saat 9 da gunes doguyor. yazinda gece 11 de aksam oluyor 2 saat falan karanlik sonra yine gunes doguyor cok acaip burasi. ilk geldigimde cok sasiriyordum ama alistim artik.
bide oglum ekimde dogdu hemn karanlik basiyordu benimde icim daraliyordu valla bunalima girmistim sukur fazla surmeden atlattim lohusalik depresyonunu

Son düzenleme:
mende içtim çayımı
yarasın bilom löp löp yağ olsun.. napıyon bacım nettin tatilde temizlikmi yaptın
afiyet olsun cnm.
burdada oyle havalar bozuk yagmur yagiyor arada.
konyada sogukmus annem oyle dedi.
heyecanliyim cnm bide esimi cok dusunuyorum ya 1 ay yalniz kalacak annesi gil var ama yinede aklim kaliyor onda.

sağol canım..
sen uzun zamandır görmüyosun canım aileni onun için anca hasret giderirsiniz 1 ayın nasıl geçtiğini anlamazsın bile

hımm çok ilginç ya .kışı sevmedim ama yaz benlikmiş:129:

yazın 11 de hava kararıyo 2 saat sonra güneşmi doğuyo anam ne ilginç kız

nen düşmanına intizarmı veriyon deli. löp löp etmiş. göbek kocaman zati.

iki balkonu temziledim haşatım çıktı. sonra ablama gittim ablam pilav pişirmiş içine fare düşürmüş şaka şaka , gün vardı . ona yardım ettim. sonra geri gelidm gene evi temizledim. dünde sabah dedğim gibi işte hamam gittik hamam sefası yaptk

evet cnm orasi oyle gidene kadar bole sulu goz olurum gittimmi bu kadar uzulmem. cok ozledim ailemei yaa benden iki yas buyuk olan ablamin kizi oldu. buyuk ablam hamile yine onunkide kiz. abimin oglu olmustu ben 2009 da gittigimde simdi 1 yasini doldurmus gittigimde yeni degislikler gorecem valla gurbetlikde bole iste herseyden mahrum kaliyorsun hayirlisi bakalim kaderde bu varmis yasiyoruz iste

gurbet zor ama sevdiklerinin kıymetini anlıyon,

Son düzenleme:
hımm çok ilginç ya .kışı sevmedim ama yaz benlikmiş:129:

yazın 11 de hava kararıyo 2 saat sonra güneşmi doğuyo anam ne ilginç kız

valla oyle kizlar iste acayip bi ulkedeyim

yazin cok guzel oluyor ama geceye kadar disarda parkta oturuyoruz arkadaslarla. bu sene herkesten once ben gidiyorum izine onlar geride kalacak
gecen senede ben ve eltim kalmistik simdi biz erken gidiyoruz

kadının zoru neymiş kocasının tarafını istemiyoki
ne güzel konuşsaydınız sana arkadaş olurdu orada
valla cok iyi olurdu ama iste
kadin dogma büyume burali ben kültür farkliligi diyorum bi anlasmazlilikta olmamis durduk yere kayinvalidemlere görüsmek istemiyorum sizinle demis garip ve komik demi
amaan kaynimlada pek anlasamiyorlar iste cocuklarla ve kaynimla görüsüyoruz ama kadinla hiic görüsmedim
off hazal valla karar veremiyorum gitmek istiyorum ama bilmiyorum tamam desem bu cuma alcak bilet
üff valla ben kizima cok üzülüyorum büyüyor bide oyun cagi geliyor yalniz olacak diye tedirgin oluyorum 2.yapsam acaba kocamin espirisi 2. yapalim askim
aksam gelsinde bi konusayim.
ben burdaki türk cocuklarina bakiyomda hepsi ot gibi
insallah bizimkiler öyle olmaz
bence sen şimdi git gez. eşinde gelince biraz gezip tatile çıkın

ay valla ne iyi olur bu fikri söyliyim bende

o nasıl şaka kız içine fare düşürmüş diyo
ohhh şöle iyicene bi keseleneydiniz:97:
zor olmaz olurmu canım ama işte sizinde alın yazınız böyleymiş:97:
zahmet edip doğmasa iki saat için
he valla

cnm bence git kizin icinde iyi olur.
burda yetisen cocuklar hakkaten ot gibi esim buraya 8 yasindayken gelmis simdi 31 egirecek ama turkiyenin orf adetlerini cok ii biliyor. esimin abiside oyle ama kucuk kayinlarim v gorumcem burdakiler gibi. kayinlarimin ikiside yabancilarla beraberler biri norvecli biri irakli ama irakli olanda ayni norvecli gibi burda yetismiz.
cok suskur esim ole buranin havasina kapilmamis.
insallah oglumuda ii yetistiririz ALLAHA emanetler bide erkek cocugu surekli evde olmaz benden cok babasina is dusuyor burda. disarrda hep goz kulak olur ogluma onuda bilardocu yapcam diyor en iyisi valla

busracim sen turkiyedeyken hangi bebek bezi kullandin kizin icin ve fiatlari ne kadar.
poposu filan isilik olmadi dimi? gitmeden bilgi topliyim biraz

Son düzenleme:
ayy tüm iyi fikirler bendenmi çıkmak zorunda ayol

o nasıl şaka kız içine fare düşürmüş diyo
ohhh şöle iyicene bi keseleneydiniz:97:

zor olmaz olurmu canım ama işte sizinde alın yazınız böyleymiş:97:

he valla
hee keselendik ki sorma. aquaparktan kaydık. hiç başım ağrımadı bu sefer. büyük havuzda yüzdüm çokça. iyi geldi valla.

zaten dogmasi ile batmasi bir oluyor
banada nisanliyken esim anlatirdi cok tuhafima giderdi nasil oluyor ya derdim geldim gordum anladim

evet cok iyi anliyorum hemde zaten kiymetliydiler simdi daha cok kiymetlendiler.

banada çok tuhaf geliyo banada bul ordan birini diyecema ama yazıkki evliyim

kizlar ya burda ne cok seyi paylasiyoruz. dusundumde oglumun hamilelik sureci dogumum buyuturken yasadilalrimi hep burda sizlerle paylastim belki gormuyorsunuz ama analattiklarimla tanik oluyorsunuz. sanal alaemde bu kadar iyi arkadaslik kurup herseyi burda anlatcagim aklima gelmezdi.

hahahahha sanada bir tane norvecli bulalim kiz gelirsin ne guzel esine kuma getirirsin

hep erkeklermi kuma gtircek birazda kadinlar kuma getirsin

Son düzenleme:
hakkaten çok zor işiniz. allah yardımcınız olsun.

ben suedya prima kullnaıyom. incecik ve pamuk gibi. değiştirdiğimiz anda pişik oluyo çocuğun poposu ya

aile yapisi cok önemli cocuk evde olani alir anneyi babayi örnek alir.
allaha emanetler.
ünlü bilardocu olurmus bide

ben hep pampers kullaniyorum türkiyedede pirima adi yok hic pisik falan olmadi degisen bisi olmadi cünkü islak mendilide pirima bi sorun yasamadim.
ben pisik icin kremler götürdüm 2 cesit biri marketlerde satilan penaten digeride eczaneden almistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…