Nöbetçi Muhabbetçi

evett karar veremiyorum aksam gelsinde ayrintili konusalim.

bi konuşun bakalım canım..
sonuçta eşini yanlızda bırakmıyomusşun yani abisi falan varmış.. abisi evlimi yemeğini falan gider orada yer artık 1 ay idare ederler..sende yazın keyfini çıkarırsın anacığınla:97:

evet evli esimin yengesiyle hic arasi yok ben evlendigimden beride hic görmedim elticimi zaten kocasinin tarafini istemiyormus kimseyle görüsmüyor o kadin.
aksam yemeklerini hep disarida yiyorlarmis eskiden gerci kendileride iyi yemek yapiyor kaynimla esim.
kocam ev yemeklerine hasretti valla evlendik 10 kilo aldi

kadının zoru neymiş kocasının tarafını istemiyoki
ne güzel konuşsaydınız sana arkadaş olurdu orada

selam kzilar nasilsiniz? biz iyiyiz oglumla bugun arkadaslarla piknik yapcaz. 2 haftam kaldi daha ben bi bavul bile toplamadim. esimi burda birakmak cok zoruma gidiyor dun aksama kadar evde oglum ve benimle lilgilendi sizi ozlicem diyor. bende sulu goz hemen aglamaya basliyorum. ama turkiyeye ayak bastimmi eminim bu kadar dokanmicak sonucta ailemin yaninda olacam. yarinda kardesim askere gidiyor izmir seferihisarina jandarma olacak. onada cok morelim bozuluyor goremicem kardesimi, annem gil yemin torenine gitcek esim bana izin vermiyor gidiyim cocukla yapamazsin diyor cok uzuluyorum ama esimin lafindanda cikamam. offfffffffffffffffffffffffff

Son düzenleme:

valla ben esimin teklifini kabul ettim. simdide ondan ayri kalcam diye agliyorum. burdayken zorumuza gidiyor ama eminim turkiyede bu kadar cok uzulmicez.
bence git sonrada onunl agidersin, benimde kayinvalidem eltim gil var turk arkadaslarda cok ama turkiye bambaska. cocuklarimizin oranin yasaminida bilmesi gerek insallah oglumun akli erdigi zaman bende daha cok turkiyeye gitmek istiyorum oranin adetlerini toresinide ogrensin. bence sende git sonra pisman olursun.

Son düzenleme:

hazalcım hoşgeldin canım ohh ne güzel sıcak havaların tadını çıkarın yapın pikniğinizi:97:
keşke izin versede eşin gitsen bacım nolcak ya annengilde yanında olcak çocukla zorlanmazsınki onlar yardımcı olurdu

olmamı kızım. biz bi ara kavga dahi ediyoduk. kovuyoduk. bazen ziyarteçi sayısı üye sayısından fazla oluyo.
şöhret kolay şey değel netekim

haklısın şöhret başa bela

günaydın canım
bizim eski topiğe çooooook ziyaretçi geliyodu hiç eksik olmazdı hergün mutlaka gelirlerdi
buraya dikkat etmedim hiç:44:

Eski topik derken

Ay bu arada ancak cevap verebildim tam alıntı yapmıştım müşavir geldi pat diye çıkmak zorunda kaldım ancak girebildim kusura bakmayın kızlar cevabınız içinde teşekkürler

mööm değel , müşavire selam

hosbulduk yaprakcim. hava ole gunesli deil. bulutlu ama yunede cikcaz disariya. gitmeden buranin keyfinide cikaralim. valla esim ben olmadan biryere gitme diyor. araba ile gitcez rahat olcak aama esimin ici rahat etmiyor. kismet hersey demekki kardesimi gormek kismet deilmis askerligini sagsalim bitirsinde benim icin onemli ola o. Rabbim tum askerlerimizi korusun aminn.

se neler yapiyorsun? bayadir konusamiyoz.

iyiyim canım benim çay içiyorum bende
hava buradada kapalı ne yazıkki
seninde az kaldı geliyosun ne güzel annengilide heyecan basmıştır şimdi:97:

iyiyim canım benim çay içiyorum bende
hava buradada kapalı ne yazıkki
seninde az kaldı geliyosun ne güzel annengilide heyecan basmıştır şimdi:97:

afiyet olsun cnm.
burdada oyle havalar bozuk yagmur yagiyor arada.
konyada sogukmus annem oyle dedi.
heyecanliyim cnm bide esimi cok dusunuyorum ya 1 ay yalniz kalacak annesi gil var ama yinede aklim kaliyor onda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…