Nöbetçi Muhabbetçi

ay evet ayol :89:
icimizde en üretken sensin

evet canım ya
benimde aklıma şu geldi normalde karşılaşsak birbirimize nickimizle mi hitap ederiz ismimizlemi

hahahahha sanada bir tane norvecli bulalim kiz gelirsin ne guzel esine kuma getirirsin

hep erkeklermi kuma gtircek birazda kadinlar kuma getirsin

allah korusun kız. neyse ben yerimde kalıyım en iyisi

hakkaten çok zor işiniz. allah yardımcınız olsun.

ben suedya prima kullnaıyom. incecik ve pamuk gibi. değiştirdiğimiz anda pişik oluyo çocuğun poposu ya

iyi bende prima kullaniyim bari bende psiik kremini goturcem.
bence bilardocu olmasi cok iyi valla burdaki gencler gibi olacagina gitsin babasi gibi bilardocu olsun

evet canım ya
benimde aklıma şu geldi normalde karşılaşsak birbirimize nickimizle mi hitap ederiz ismimizlemi

allah korusun kız. neyse ben yerimde kalıyım en iyisi
bilmem valla isimlerimizle hitap ederiz herhalde

iyi bende prima kullaniyim bari bende psiik kremini goturcem.
bence bilardocu olmasi cok iyi valla burdaki gencler gibi olacagina gitsin babasi gibi bilardocu olsun

bilmem valla isimlerimizle hitap ederiz herhalde

fiyatida sormustun galiba demi ben hic hatirlamiyom valla 20 tl civarlarindaydi galiba cadum sen bilirsin

he bacım rüyamda gördüm sanki hemen film izleyesim geldi sabah sabah

hahahahhahah tubi çık bacım masanın altından
bak nasıl bakıyo köşeden ürkek ürkek

tubi çııık dövmeyecem. yapoyu 3. kez söyletme

browni masanın altında uyuyamı kaldın yoksa

Sıkıştım çıkamadım cadum ancak çıktım masanın altından.

Birde güvenemedim ya kafama bir sopa indirirsen diye

fiyatida sormustun galiba demi ben hic hatirlamiyom valla 20 tl civarlarindaydi galiba cadum sen bilirsin
sayısına göre değişiyo biz şu an 40 küsürlüğü kullnaıyoz sanırsam fiyatı 14 küsür tam hatırlmaıyom şimdi.

Sıkıştım çıkamadım cadum ancak çıktım masanın altından.

Birde güvenemedim ya kafama bir sopa indirirsen diye

sabahtı nen o kızgınlığım gel sakinleştim çoktan

sayısına göre değişiyo biz şu an 40 küsürlüğü kullnaıyoz sanırsam fiyatı 14 küsür tam hatırlmaıyom şimdi.

sabahtı nen o kızgınlığım gel sakinleştim çoktan

saolun kizlar cevap icin fiatlari iyiymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…