ayy tüm iyi fikirler bendenmi çıkmak zorunda ayol
hee keselendik ki sorma. aquaparktan kaydık. hiç başım ağrımadı bu sefer. büyük havuzda yüzdüm çokça. iyi geldi valla.
banada çok tuhaf geliyo banada bul ordan birini diyecema ama yazıkki evliyim
evet canım yakizlar ya burda ne cok seyi paylasiyoruz. dusundumde oglumun hamilelik sureci dogumum buyuturken yasadilalrimi hep burda sizlerle paylastim belki gormuyorsunuz ama analattiklarimla tanik oluyorsunuz. sanal alaemde bu kadar iyi arkadaslik kurup herseyi burda anlatcagim aklima gelmezdi.
hahahahha sanada bir tane norvecli bulalim kiz gelirsin ne guzel esine kuma getirirsin
hep erkeklermi kuma gtircek birazda kadinlar kuma getirsin
hatuncuklarımmm mıselam hatuncuklarım ben de geldim aranıza
ay evet ayol :89:
icimizde en üretken sensin
evet canım ya
benimde aklıma şu geldi normalde karşılaşsak birbirimize nickimizle mi hitap ederiz ismimizlemi
allah korusun kız. neyse ben yerimde kalıyım en iyisi
hatuncuklarımmm mı
tanışıyomuyuz
eyvallah bacım
browni masanın altında uyuyamı kaldın yoksa
senin ve hazalın ismini çok kullanmıyozya burda size şaşırıp nickle hitap edebilirdim sanırım. ama yapo ile tubişe ismiyla hitap ederdimben isimle hitap ederdim heralde
siz
hakkaten çok zor işiniz. allah yardımcınız olsun.
ben suedya prima kullnaıyom. incecik ve pamuk gibi. değiştirdiğimiz anda pişik oluyo çocuğun poposu ya
iyi bende prima kullaniyim bari bende psiik kremini goturcem.aile yapisi cok önemli cocuk evde olani alir anneyi babayi örnek alir.
allaha emanetler.
ünlü bilardocu olurmus bide
ben hep pampers kullaniyorum türkiyedede pirima adi yok hic pisik falan olmadi degisen bisi olmadi cünkü islak mendilide pirima bi sorun yasamadim.
ben pisik icin kremler götürdüm 2 cesit biri marketlerde satilan penaten digeride eczaneden almistim
bilmem valla isimlerimizle hitap ederiz herhaldeevet canım ya
benimde aklıma şu geldi normalde karşılaşsak birbirimize nickimizle mi hitap ederiz ismimizlemi
allah korusun kız. neyse ben yerimde kalıyım en iyisi
senin ve hazalın ismini çok kullanmıyozya burda size şaşırıp nickle hitap edebilirdim sanırım. ama yapo ile tubişe ismiyla hitap ederdim
senin ve hazalın ismini çok kullanmıyozya burda size şaşırıp nickle hitap edebilirdim sanırım. ama yapo ile tubişe ismiyla hitap ederdim
iyi bende prima kullaniyim bari bende psiik kremini goturcem.
bence bilardocu olmasi cok iyi valla burdaki gencler gibi olacagina gitsin babasi gibi bilardocu olsun
bilmem valla isimlerimizle hitap ederiz herhalde
he bacımrüyamda gördüm sanki hemen film izleyesim geldi sabah sabah
hahahahhahah tubi çık bacım masanın altından
bak nasıl bakıyo köşeden ürkek ürkek
tubi çııık dövmeyecem. yapoyu 3. kez söyletme
browni masanın altında uyuyamı kaldın yoksa
kendi yazdiklarini niye alinti yaptin:44:
sayısına göre değişiyo biz şu an 40 küsürlüğü kullnaıyoz sanırsam fiyatı 14 küsür tam hatırlmaıyom şimdi.fiyatida sormustun galiba demi ben hic hatirlamiyom valla 20 tl civarlarindaydi galiba cadum sen bilirsin
Sıkıştım çıkamadım cadum ancak çıktım masanın altından.
Birde güvenemedim ya kafama bir sopa indirirsen diye
sayısına göre değişiyo biz şu an 40 küsürlüğü kullnaıyoz sanırsam fiyatı 14 küsür tam hatırlmaıyom şimdi.
sabahtı nen o kızgınlığım gel sakinleştim çoktan
fiyatida sormustun galiba demi ben hic hatirlamiyom valla 20 tl civarlarindaydi galiba cadum sen bilirsin
sayısına göre değişiyo biz şu an 40 küsürlüğü kullnaıyoz sanırsam fiyatı 14 küsür tam hatırlmaıyom şimdi.
sabahtı nen o kızgınlığım gel sakinleştim çoktan
eheheh geldim geldim
Çıkıyorum kızlar gelirim yine öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?