Nöbetçi Muhabbetçi

Netten baktım şimdi memurlar eş parası alır dıyor.

özel sektörde sigortalı calısana daır bır bılgı yok sınır bır durum

yok yok düzeldi artik alintilar.
buda cocuk paralari yüksek ya belki ondan yapiyorlardir ama kalkicakmis bu annelik parasi bakalim ne zamana
amaan kiz millet para icin herseyi yapiyor cogu insanda calismiyor issizlik parasi aliyor evinin kirasini devlet ödüyor olmamasi lazim ama iste

benim elimde bordrom var ama ne olarak geçiyoki:44:özel gider ind. Diye bişi var bumu acep:44:
sanırım o asgari geçim indirmi canım.

eksik olan varsa gidip söyleyecek canım. özel sektör ile kamu arasında pratikte bi ayrılkta olabilir belki tam bilemiyom orasını.

evet maalesef burdaki devletin insanlara sundugu hizmetleri suistimal ediyorlar.

babnın çalıştığı dairenin mutemedi bilir canım. Baban ne iş yapıyo. Ne kadar alıyo. Memurlarda derece farkıda olur

Ne olursa olsun maaşı düzenli bi şekilde takip edip eksilik varsa hemen müdahale edilmeli. Yanlışlık olur eksiklik olur. öğretmenler bu konuda süperdir. 1 liranın hesabını sorararlar:2:

Ben çıkıyomkızlar . Bakıcımın evine doğru yürüyüm biraz:2:. Hepinizi öptümm:79::2:

Ne olursa olsun maaşı düzenli bi şekilde takip edip eksilik varsa hemen müdahale edilmeli. Yanlışlık olur eksiklik olur. öğretmenler bu konuda süperdir. 1 liranın hesabını sorararlar:2:

aynen bu yazını aktarıcam hatta eşime...

hiçbirşeyin peşine düşmüyor

off annem aradi konustum gözleri doldu cay demledim balkonda iciyorum diyor
canim annem benim
bende ütümü tamamliyim kizlar sizi seviyorum kendinize iyi bakin.

kimse bişey yazmıyor yıne öptüm kızlar sizi iyi akşamlaaar

babnın çalıştığı dairenin mutemedi bilir canım. Baban ne iş yapıyo. Ne kadar alıyo. Memurlarda derece farkıda olur
babamin kedi isi vardi cnm kiraathane isletiyordu ama satti simdi bos.
Ben çıkıyomkızlar . Bakıcımın evine doğru yürüyüm biraz:2:. Hepinizi öptümm:79::2:
gule gule cnm..
off annem aradi konustum gözleri doldu cay demledim balkonda iciyorum diyor
canim annem benim
bende ütümü tamamliyim kizlar sizi seviyorum kendinize iyi bakin.
sanada gule gule
kimse bişey yazmıyor yıne öptüm kızlar sizi iyi akşamlaaar

kıyamam

iyi akşamlar kızlar bende çıkıyorum hoşçakalın

sizede iyi aksamlar kizlar hepinizi ugurladim bee sizde beni turkiyeye ugurlarsiniz artik
yarin kahvaltiya eltim gile gitcem yarin giremzsem merak etmeyin :86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…