ben duselttim kendi benimide alinti yaprken karisik cikiyor.
saol cnm annem gilde arastirsin bi bu es cocuk parasini
benim cevremdeki turkler para icin cocuk yapmiyorlar hic ol eduymadim ama somaliler yapiyor bi gorcen burda avm lerde hepsinin en az bes tane cocugu var hepside kucuk arabalarda ne gerek var ki para icin cocuk yapiyorlar calisin kazanin iste
evet burda yazam sartlari cok cok ii ama iste yinede vatan gibisi yok
bilgecim nerden arastiririz bunlari devletin net sitesi filan yokmu?:44:
ben annem gil icin bi arastiriyim turkiyenin her ilinde varmi bu bilginiz varmi?
sanırım o asgari geçim indirmi canım.benim elimde bordrom var ama ne olarak geçiyoki:44:özel gider ind. Diye bişi var bumu acep:44:
[ı]evet işte cadum biz 630 lira alıyoruz + prim var o olmasa zaten yandık evin taksidi 700 zaten.
Bence bu ıste bır yanlıslık var eşime söylıyımde muhasebecısıyle konussun şirketin.
Maaşlar benkadan cekılıyor ya neden bu muhasebeciler durumu düzeltmiyor?
Ay coksoru sordum özür ya[/ı]
var ama 79 lira[ı]netten baktım şimdi memurlar eş parası alır dıyor.
özel sektörde sigortalı calısana daır bır bılgı yok sınır bır durum[/ı]
yok yok düzeldi artik alintilar.
buda cocuk paralari yüksek ya belki ondan yapiyorlardir ama kalkicakmis bu annelik parasi bakalim ne zamana
amaan kiz millet para icin herseyi yapiyor cogu insanda calismiyor issizlik parasi aliyor evinin kirasini devlet ödüyor olmamasi lazim ama iste
babnın çalıştığı dairenin mutemedi bilir canım. Baban ne iş yapıyo. Ne kadar alıyo. Memurlarda derece farkıda olurben duselttim kendi aøintilarimi benimkide alinti yaprken karisik cikiyor.
Saol cnm annem gilde arastirsin bi bu es cocuk parasini
Benim cevremdeki turkler para icin cocuk yapmiyorlar hic ol eduymadim ama somaliler yapiyor bi gorcen burda avm lerde hepsinin en az bes tane cocugu var hepside kucuk arabalarda ne gerek var ki para icin cocuk yapiyorlar calisin kazanin iste
Evet burda yazam sartlari cok cok ii ama iste yinede vatan gibisi yok
Bilgecim nerden arastiririz bunlari devletin net sitesi filan yokmu?:44:
Ben annem gil icin bi arastiriyim turkiyenin her ilinde varmi bu bilginiz varmi?
evet maalesef burdaki devletin insanlara sundugu hizmetleri suistimal ediyorlar.
var ama 79 lira
Ne olursa olsun maaşı düzenli bi şekilde takip edip eksilik varsa hemen müdahale edilmeli. Yanlışlık olur eksiklik olur. öğretmenler bu konuda süperdir. 1 liranın hesabını sorararlar:2:
Ben çıkıyomkızlar . Bakıcımın evine doğru yürüyüm biraz:2:. Hepinizi öptümm:79::2:
Ben çıkıyomkızlar . Bakıcımın evine doğru yürüyüm biraz:2:. Hepinizi öptümm:79::2:
kıyamamoff annem aradi konustum gözleri doldu cay demledim balkonda iciyorum diyor
canim annem benim
bende ütümü tamamliyim kizlar sizi seviyorum kendinize iyi bakin.
kimse bişey yazmıyor yıne öptüm kızlar sizi iyi akşamlaaar
babamin kedi isi vardi cnm kiraathane isletiyordu ama satti simdi bos.babnın çalıştığı dairenin mutemedi bilir canım. Baban ne iş yapıyo. Ne kadar alıyo. Memurlarda derece farkıda olur
gule gule cnm..Ben çıkıyomkızlar . Bakıcımın evine doğru yürüyüm biraz:2:. Hepinizi öptümm:79::2:
sanada gule guleoff annem aradi konustum gözleri doldu cay demledim balkonda iciyorum diyor
canim annem benim
bende ütümü tamamliyim kizlar sizi seviyorum kendinize iyi bakin.
kimse bişey yazmıyor yıne öptüm kızlar sizi iyi akşamlaaar
kıyamam
iyi akşamlar kızlar bende çıkıyorum hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?