Nöbetçi Muhabbetçi

geceleri yatmadan önce mekik cek hemen gider göbis
benimde var ama oturunca cikiyor ya ayaktayken düz karnim
ben mekikte cekmiyom daha sezeryan yerim agirir diye korkuyom ama baslicam yavas yavas

amanın kızzz ayyy çok ağladımı annesi nasıl korkmuştur minicik kalbi pır pır atmıştırr kıyamammmm
hele senin herifde nasıl duygu sömürüsü yapıyo damardan giriyo

geceleri yatmadan önce mekik cek hemen gider göbis
benimde var ama oturunca cikiyor ya ayaktayken düz karnim
ben mekikte cekmiyom daha sezeryan yerim agirir diye korkuyom ama baslicam yavas yavas

evet kısa zamanda başlamam lazım bebek falanda olursa baş edemem kilolarla

he kiz agladi kafasi kizarmisti gecti.
bide diyorki senin terliklerin ordaydi üstüne düstü yumusak kafasi terliklere geldi ay deli ya korkudan ne dedigini bilmiyo

yok kiz korkma hic hamilelik kilolarindan dogumdan sonra hepsi gidiyor valla
sen bi hamis kalda valla hic kilo milo takmican kolaymi anne olmak.
bide herkes bir degil kimi 20 kilo aliyor kimi 6 :89:

takmam dimi
o günleri görürüm inşallah:97:

kutlamadınız beni askerim geldi

gozun aydin cnm. darisi benim basima kardesimde sali gunu teslim oldu. oda hayirlisi ile askerligini yapip doner insallah. aklim hep onda benim kucugum oldugu icin cok kiymetli gozumde, Rabbim tum askerlerimizi korusun hayirli tezkereler nasip etsin.

selam kizlar napiyonuz?
ben 8 kalktim oglumun doktor kontrolu vardi 8 bucukta. herseyi guzel cikti oglumun kilo boy filan.
bide hepatit b asisi oldu ilk dozunu bugun yapti doktor. ikinci dozuda turkiyede yaptirin dedi ama galia turkiyede yapiliyor bu asi deilmi? bilginiz varmi kizlar?

ay canim allah kavustursun hayirlisiyla yapip gelsin insallah.
türkiyede yapiliyor canim benim bi saglik ocagina veya hastaneye gider sorarsin yaptirirsin
gecmis olsun minige

Allah kavuştursun hazalcım.. hayırlısıyla yapıp gelsin inşallah kardeşin. yusufunada maşallah sağlığı yerindeymiş

ay canim allah kavustursun hayirlisiyla yapip gelsin insallah.
türkiyede yapiliyor canim benim bi saglik ocagina veya hastaneye gider sorarsin yaptirirsin
gecmis olsun minige
saol cnm turkiyede 2. dozu yaptiririm o zaman.
Allah kavuştursun hazalcım.. hayırlısıyla yapıp gelsin inşallah kardeşin. yusufunada maşallah sağlığı yerindeymiş

saol yaprakcim. evet teyzesi masallah iyi oglum cok sukur asi oldu agladi biraz ama sabah erken kalktigi icin simdi uyuyor.

saol cnm turkiyede 2. dozu yaptiririm o zaman.

saol yaprakcim. evet teyzesi masallah iyi oglum cok sukur asi oldu agladi biraz ama sabah erken kalktigi icin simdi uyuyor.

oyyy acımıştır tabi pamuk gibidir o şimdi kolları bacakları..
hele bide yaz gelince şort falan giydiriyolarya bacaklar boğum boğum oluyoo Allahımm ısırasım geliyooo yerimmmmm yaaa

helllooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo pen geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
ay sehnaz nasilsin canim kuzu nasil tam belli oldumu cinsiyeti
tickerinde kiz görüyorum ama yine bi sorayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…