Show Tv'de canım..
anam kahvaltımı yapıyon bacım bende acıktım ya
ama ben öğlen yemeğimi yicem
ay bi kilo aldım sormayın gitsin 57 olmuşum
accık erimem lazım göbek aldı başını gidiyo
ama işyerindede sürekli bişiler yiyorum abur cubur çikolata bisküvi nasıl azaltacam bilmiyorumda
amanın kızzz ayyy çok ağladımı annesi nasıl korkmuştur minicik kalbi pır pır atmıştırr kıyamammmmyok kiz uyutmadi
sabahta yatagimizdan düstü
adama dedimki ben wcye gidiyom cocuga dikkat et oda dikkat etmis güya kosa kosa ciktimnasil birden oraya gitti anlamadim diyor sinir oldum sabah sabah
kiza diyorki kiziiim özür dilerim sana bakamadim
ay gülesim geldi o an
kiyamam kiz zaten cok üzülüyor ben nasil yaticam bu yatakta yalniz diyor
geceleri yatmadan önce mekik cek hemen gider göbis
benimde var ama oturunca cikiyor yaayaktayken düz karnim
ben mekikte cekmiyom daha sezeryan yerim agirir diye korkuyom ama baslicam yavas yavas
amanın kızzz ayyy çok ağladımı annesi nasıl korkmuştur minicik kalbi pır pır atmıştırr kıyamammmm
hele senin herifde nasıl duygu sömürüsü yapıyo damardan giriyo
evet kısa zamanda başlamam lazım bebek falanda olursa baş edemem kilolarla
he kiz agladi kafasi kizarmisti gecti.
bide diyorki senin terliklerin ordaydi üstüne düstü yumusakkafasi terliklere geldi ay deli ya korkudan ne dedigini bilmiyo
yok kiz korkma hic hamilelik kilolarindan dogumdan sonra hepsi gidiyor valla
sen bi hamis kalda valla hic kilo milo takmican kolaymi anne olmak.
bide herkes bir degil kimi 20 kilo aliyor kimi 6 :89:
takmam dimi
o günleri görürüm inşallah:97:
kutlamadınız beni askerim geldi
gozun aydin cnm. darisi benim basima kardesimde sali gunu teslim oldu. oda hayirlisi ile askerligini yapip doner insallah. aklim hep onda benim kucugum oldugu icin cok kiymetli gozumde, Rabbim tum askerlerimizi korusun hayirli tezkereler nasip etsin.
selam kizlar napiyonuz?
ben 8 kalktim oglumun doktor kontrolu vardi 8 bucukta. herseyi guzel cikti oglumun kilo boy filan.
bide hepatit b asisi oldu ilk dozunu bugun yapti doktor. ikinci dozuda turkiyede yaptirin dedi ama galia turkiyede yapiliyor bu asi deilmi? bilginiz varmi kizlar?
saol cnm turkiyede 2. dozu yaptiririm o zaman.ay canim allah kavustursun hayirlisiyla yapip gelsin insallah.
türkiyede yapiliyor canim benim bi saglik ocagina veya hastaneye gider sorarsin yaptirirsin
gecmis olsun minige
Allah kavuştursun hazalcım.. hayırlısıyla yapıp gelsin inşallah kardeşin. yusufunada maşallah sağlığı yerindeymiş
saol cnm turkiyede 2. dozu yaptiririm o zaman.
saol yaprakcim. evet teyzesi masallah iyi oglum cok sukur asi oldu agladi biraz ama sabah erken kalktigi icin simdi uyuyor.
helllooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo pen geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bacım dur ben bi büyüteç alamda gelem
gerçekten kız buna böyle küçüklüğü tamamda rengide belli değil
cnm böyle cikiyo renk iste minnak mavi .iki saat sonradan düzeltiyorum uyuz ediyo beni uyuzzz
kiz yapoooo bacum allh razi olsunnn ne diyim ne muradin varsa versin rabbbim kuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?