ay sehnaz nasilsin canimkuzu nasil tam belli oldumu cinsiyeti
tickerinde kiz görüyorum ama yine bi sorayim dedim
enemmmmmmmmm kim gelmis kuu cok ösledim siziiiiiii yaaaaaaaaaaaaaaaa.yok enem daha belli degil o tickeri bilerek yaptim ölyle hahaha kiz gibi bakalim haziranin 6 sinda belli olcak teyzesi ins o zamn cinsiyet neyse ona göre dgistircem
silaaammm:80::80:
polyanna geçmiş olsun yavrum. yazık yerim ben onu.
hosgeldin bacim
cok saol bitenem
düse kalka büyücek artik
öyle valla. sueda da çok düştü.
kiz korkuyom hani cocuklar kafalarini carpinca falan göz kayikligi oluyormus ya aman allah korusun
böyle seyler olmasinda düssün cani acisin bisi olmaz.
sueda cok hareketli demi
abisimi daha yaramazdi yoksa suedami
valla bizde seni özledik kiz
banada kiz gibi geliyor
kizlar gec belli olurmus
ya 4d ultrasondan herseyi belli oluyor yinede 20. haftayi bekliyorlar ne sinir bi durum.
neyse saglikli olsunda bebisimiz önemli degil cinsiyeti.
bisi kalmamis 6sinada ay ne heyecan verici demi
kursa devam ediyonmu bacim
kac ay gidiyon toplam ay zor oldumu bana bilgi ver nolur bende sonbahara baslicam kaydimi yaptik.
benimki toplam 9 ay sürecek
hoş geldin şehnaz ay ardına tangoyu ekleyesim geliyo şehnaz deyinceköyle bi film vardı ya bi zamanlar
:83::83: söz dimem:18::18: şehnaz t.canom dr delisine sordum türk benimki ohh dilinden anliyorum sükür ne gelirse aklima soruyom hehehehe 4 d de hepsi belli oluyomus falan dedim gecen ay göstrdi cok minik sehnazdigim dedi daha belli olmaz olsada yanilma payimiz cok yüksek olur dedi.20 haftada tam belli olur dedi zaten 20 ci haftaya ne kaldi 6 sinda ögrencem 4 d ye de 7 ci ayimda gircem tam güzel ciksin fotolari falan diye heheeh.kursu ben hamis oldugumu ögrenir ögrenmez birakdim kuzum kac oldu ohooo bi pok ögrenemdim tabisi cok umudum vardi ama bebis geliyo anasini ya 4 yil olcak hala almncam pok gibii
hb cano,m sehnaz tangi dirsen seni düverim
canom dr delisine sordum türk benimki ohh dilinden anliyorum sükür ne gelirse aklima soruyom hehehehe 4 d de hepsi belli oluyomus falan dedim gecen ay göstrdi cok minik sehnazdigim dedi daha belli olmaz olsada yanilma payimiz cok yüksek olur dedi.20 haftada tam belli olur dedi zaten 20 ci haftaya ne kaldi 6 sinda ögrencem 4 d ye de 7 ci ayimda gircem tam güzel ciksin fotolari falan diye heheeh.kursu ben hamis oldugumu ögrenir ögrenmez birakdim kuzum kac oldu ohooo bi pok ögrenemdim tabisi cok umudum vardi ama bebis geliyo anasini ya 4 yil olcak hala almncam pok gibii
hb cano,m sehnaz tangi dirsen seni düverim
evet cnm yaa turkiyede kisa kollu giydiririm bol bol isiririm oglumu hazir babasi yokkenoyyy acımıştır tabi pamuk gibidir o şimdi kolları bacakları..
hele bide yaz gelince şort falan giydiriyolarya bacaklar boğum boğum oluyoo Allahımm ısırasım geliyooo yerimmmmm yaaa
helllooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo pen geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
türk olmasi cok iyi
hadi hayirlisi.
bencede 7 ayinda girmen daha iyi olur bide son ayinda girsen ozaman dahada iyi oluyor tam görünüyor herseyi
bakayim ben napcam insallah tam ögrenirim ya
iyi olmus senin birakman mide bulantilarindan hic bisi yapamazdin.
bide cocuk krese basladimi sende onunla ögrenirsin belki burdaki cogu kadin öyle ögrenmis
amaan bosver takma kafani hersey olur bi bebek saglicakla gelsinde
:83::83: söz dimem:18::18: şehnaz t.
evet cnm yaa turkiyede kisa kollu giydiririm bol bol isiririm oglumu hazir babasi yokken:86::86:
sehnaz noruyon kizzz gectimi bulantilarin? ozledik seni be datlumm
niye kimse yazmıyo kı:44:
cadum ya istanbulda bomba patlamis:96: ölü yokta yarali varmis cok sükürben haberlere bakiyom sinirlerim bozuldu allah belalarini versin.:95:[a
aaaaaaaaaaaaaaa neresindee
napim takmiyorum artik aslinda takmam lazim ama cok tembelin bisiyi beceremedim ama cok istekliydim ya midem cok fenaydi .zaten hala hastayim bagirsak enfeksiyonuna yaklanmisim hastaneye kaldrtacakdi dr um da ilac ver ne olur diye yalvardim kadina.simdi azcik daha iyiyim cok sükür.sen ögrenirsin cnm ins azimli ol ögren bidenem
evet şimdi gördüm. allahın belalrı. seçim yaklaışıyo ya nasıl karıştıracaklarını şaşırıyolar.cadum ya istanbulda bomba patlamis:96: ölü yokta yarali varmis cok sükürben haberlere bakiyom sinirlerim bozuldu allah belalarini versin.:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?