Nöbetçi Muhabbetçi

ütüyü çok unuttuM. Eve bi giderim ütü fişte . Hep dik koyduğum için çok şükür bişey olmadı.

Son düzenleme:
e hakli yani et ye biraz unutkanliga iyi gelir
kiz benim kocamda öyle eve girerken kapiyi acar girer anahtari disarda unutur

Birakmiyor yok kizimizin adina acalim diyorum
Yok onada izin vermiyor

hımm yiyelim bakalım . Iyi geldiğini bilmiyodum

1. Rahat ta ne demek
2.bizde face yasak normal olarak

ayrıca herüfte kızıyor. Geçen kaynımın orda kayıt olayım dedim , ayy nebiçim bi muamele yaptı görseniz. Ne işin var. Ne yapacan. şuna bak şuna

seninkide karsi sanki ne

ay yapoo ütüyü bende unutuyom bende dik koydugum icin bisi olmuyo üff bide su isiticisini cok unutuyom gezmeye gidiyoz geliyomki su hala bi kayniyo bi duruyo

Seninkide karsi sanki ne

Ay yapoo ütüyü bende unutuyom bende dik koydugum icin bisi olmuyo üff bide su isiticisini cok unutuyom gezmeye gidiyoz geliyomki su hala bi kayniyo bi duruyo

Kız ısıtıcı riskli bacım. Kaynaya kaynaya biter sonbaşka şeyler olur allah krusun. Tık atanlardan alsana

unutkanligin caresi b12 vitaminiymis.

evet. Ay unutkanlıkmı dalgınlımmı artık neyse. Belkide benimkisi salaklıktır Onun çaresi hangi vitamin acab a:86:

AALH KORUSUN ARABA GİTSE , YILIN SAFI SEÇİLİRİM SANIRIM

Son düzenleme:
Kız ısıtıcı riskli bacım. Kaynaya kaynaya biter sonbaşka şeyler olur allah krusun. Tık atanlardan alsana

he valla hep kocam kiziyo
kiz zaten düsmeleri var hem tik atiyo hemde sürekli sicak kalsin diye kendi kendini isitip duruyor.
bundan conra dikkat edecem
bi keresinde su bitmis bu caaat etti elektirigi gitti aha bozuldu dedim ama bozulmamis su doldurup koydum hala calisiyo

:81::81::81:

bavullarimin hepsini topladim. iki uc kilo eksik doldurdum havalalaninda fazla cikti diye bizi zor durumda birakmasinlar diye.
bide el bagajim var 8 kilo onu doldursammi doldurmasammi diye dusunuyorum, malum oglum hep kucakta olacak ama mamalarini ve kiyafetlerin bir kismi kaldi.. mecbur el bagaji yapacam. :97::97:

unutkanligin caresi b12 vitaminiymis.
evet et yenmediği için falan oluyomuş bende et yemem pek aslında iğne yaptırmamız lazım b12 için
evet. Ay unutkanlıkmı dalgınlımmı artık neyse. Belkide benimkisi salaklıktır Onun çaresi hangi vitamin acab a:86:

Allah iyiliğini versin kız ayyy ne güldüm dalgınlıktandır o bacım aklında neler vardır kimbilir ev,iş çocuklar,koca hepsi ayrı bi dert

Son düzenleme:

neyse dikkat edersin artik
hirsizi yormamak icin anahtarida birakmissin

ayyy ne güzel:81: az kaldı hazalım geliyon türkiyeye heyecan had safhadadır

Ayy ne güzel yaaa

herseyi hazirlamissin kiz
benimde bilet kesildi haftaya cuma 3te ucak
ben hiic hazirlik neyim yapmadim bi valiz alcam bide cocugun arabasi okadar.

dün kendime bi ayakkabi aldim pek icime sinmedi fiyati baya düsmüstü ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…