kızıyomu
Dikkat et bacım ocağın altını unutursun ütünün fişini falan unutursun :18:
Ben ütüden çok korkuyorum unutacam diye çünkü arada ütü yaparken mutfağa falan geçiyom hemen gelcem diyede fişi çekmiyom kalır falan bi gün allah korusun:18:
e hakli yani et ye biraz unutkanliga iyi gelir
kiz benim kocamda öyle eve girerken kapiyi acar girer anahtari disarda unutur
Birakmiyor yok kizimizin adina acalim diyorum
Yok onada izin vermiyor
ütüyü çok unuttuM. Eve bi giderim ütü fişte .Hep dik koyduğum için çok şükür bişey olmadı.
1. Rahat ta ne demek
2.bizde face yasak normal olarak
ayrıca herüfte kızıyor. Geçen kaynımın orda kayıt olayım dedim , ayy nebiçim bi muamele yaptı görseniz. Ne işin var. Ne yapacan. şuna bak şuna
hımm yiyelim bakalım . Iyi geldiğini bilmiyodum
Seninkide karsi sanki ne
Ay yapoo ütüyü bende unutuyom bende dik koydugum icin bisi olmuyo üff bide su isiticisini cok unutuyom gezmeye gidiyoz geliyomki su hala bi kayniyo bi duruyo
unutkanligin caresi b12 vitaminiymis.
Kız ısıtıcı riskli bacım. Kaynaya kaynaya biter sonbaşka şeyler olur allah krusun. Tık atanlardan alsana
evet et yenmediği için falan oluyomuş bende et yemem pekunutkanligin caresi b12 vitaminiymis.
evet. Ay unutkanlıkmı dalgınlımmı artık neyse. Belkide benimkisi salaklıktırOnun çaresi hangi vitamin acab a:86:
AALH KORUSUN ARABA GİTSE , YILIN SAFI SEÇİLİRİM SANIRIM
evet. Ay unutkanlıkmı dalgınlımmı artık neyse. Belkide benimkisi salaklıktırOnun çaresi hangi vitamin acab a:86:
AALH KORUSUN ARABA GİTSE , YILIN SAFI SEÇİLİRİM SANIRIM
:81::81::81:
bavullarimin hepsini topladim. iki uc kilo eksik doldurdum havalalaninda fazla cikti diye bizi zor durumda birakmasinlar diye.
bide el bagajim var 8 kilo onu doldursammi doldurmasammi diye dusunuyorum, malum oglum hep kucakta olacak ama mamalarini ve kiyafetlerin bir kismi kaldi.. mecbur el bagaji yapacam. :97::97:
Bavullarimin hepsini topladim. Iki uc kilo eksik doldurdum havalalaninda fazla cikti diye bizi zor durumda birakmasinlar diye.
Bide el bagajim var 8 kilo onu doldursammi doldurmasammi diye dusunuyorum, malum oglum hep kucakta olacak ama mamalarini ve kiyafetlerin bir kismi kaldi.. Mecbur el bagaji yapacam. :97::97:
evet et yenmediği için falan oluyomuş bende et yemem pekAslında iğne yaptırmamız lazım b12 için
allah iyiliğini versin kız ayyy ne güldüm dalgınlıktandır o bacım aklında neler vardır kimbilir ev,iş çocuklar,koca hepsi ayrı bi dert
neyse dikkat edersin artik
hirsizi yormamak icin anahtarida birakmissin
bavullarimin hepsini topladim. iki uc kilo eksik doldurdum havalalaninda fazla cikti diye bizi zor durumda birakmasinlar diye.
bide el bagajim var 8 kilo onu doldursammi doldurmasammi diye dusunuyorum, malum oglum hep kucakta olacak ama mamalarini ve kiyafetlerin bir kismi kaldi.. mecbur el bagaji yapacam. :97::97:
Ben iki dakka bi yukarı çıkaca hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?