Nöbetçi Muhabbetçi

ayyy ne güzel:81: az kaldı hazalım geliyon türkiyeye heyecan had safhadadır
cok heyecanliyim cnm hayirlisi ile giderim ins.
Ayy ne güzel yaaa

valla cok guzel
herseyi hazirlamissin kiz
benimde bilet kesildi haftaya cuma 3te ucak
ben hiic hazirlik neyim yapmadim bi valiz alcam bide cocugun arabasi okadar.

valla hazirladim giymedigim kiyafetleride esimin bavuluna koydum o geldimi getirsin onun fazla esyasi yok zaten. bagaj kilosuda cok.

sen gecen sefer gittiginde el bagaji yapmismiydin?
ben arabasini goturmicem, su kucakta tasinan seyler var ne onun ismi ondan goturcem oglum hep kucakta olacak. bende kucuk bi araba var sadece oturmasi icin onumu gotursem acaba :44:

hayırlısıyla gidersin canım inşallah..
arabasını götürmeden rahat edebilecekmisin hep kucakta zor olmazmı gezmeye falan gittiğinizde

el bagajini tasiyacak kocam vardi yapmistik simdi almicam yok
kanguruyumu diyorsun onu bende aliyorum cok rahat oluyor ama herzaman onla tasinmiyor.
sana tavsiyem arabasini al kilo olarak saymiyorlar hem onu ucagin kapisinda aliyorlar kirilma falanda olmuyor kesinlikle araba cok büyük rahatlik ben hem arabayi hemde oto koltugunu alcam
hele oyuncaklarini hic unutma ucakta cok lazim oluyor kac saate gidiyorsun sen canim benimki 3,5 saat
tamam resim atiyom kizlar

nereye gidiyonuz kıs böleeee

...............................................:)

Son düzenleme:
araba var cnm turkiyede.toplam sekiz saat yolculuk yapcaz. 12.10 da burdan cikacaz 5 te istanbuldayiz istanbuldan 9 da cikcaz 10 da konyadayiz.

iyimiş canım o zaman arabasız çok zor olurdu çünkü yeğenlerimden biliyorum gezmeye çıkınca arabayı yanımıza almadığımızda kollarımız kopuyodu

arba olmazsa ben yapamazdimm cnm cok rahatlik valla

araba var cnm turkiyede.toplam sekiz saat yolculuk yapcaz. 12.10 da burdan cikacaz 5 te istanbuldayiz istanbuldan 9 da cikcaz 10 da konyadayiz.

arba olmazsa ben yapamazdimm cnm cok rahatlik valla

türkiyede varsa daha ne cok iyi o zaman
seninki cok zor aktarmali gidiyorsun
ama nasil gittigini bilmezsin sevincten hep öyle oluyor.

türkiyede varsa daha ne cok iyi o zaman
seninki cok zor aktarmali gidiyorsun
ama nasil gittigini bilmezsin sevincten hep öyle oluyor.

yok kiz o kadar zorlu gozukmuyor gozume. istanbuldan dis hatlardan ic hatlara geceriz bide yemek yeriz cocukla ugras zaman cabuk gecer.

moralim sifirr hastaligim takrarladi mide bulantilari ve ishal tekrarliyor .almnyada bagrsak enfeksiyonundan ölenlerin sayisi artiyo ve komadakilerin benimi buldu bula bula ya offfffff

yok kiz o kadar zorlu gozukmuyor gozume. istanbuldan dis hatlardan ic hatlara geceriz bide yemek yeriz cocukla ugras zaman cabuk gecer.
gecer evet
moralim sifirr hastaligim takrarladi mide bulantilari ve ishal tekrarliyor .almnyada bagrsak enfeksiyonundan ölenlerin sayisi artiyo ve komadakilerin benimi buldu bula bula ya offfffff

ay canim ya git yat hastaneye bence ya nasil geldiki bu hastalik bi yerdenmi bulasti nasil oldu.
ay allahim sifa versin hamile hamile bide bu hastalik

şehnaz geçmiş olsun. önemli bişey değildir inşallah.

Poliş ayakkabıları dizde o renklerde bi elbise ile giyersen çok şık durur
Burcu afiyet olsun martı eti

Son düzenleme:
sagolun kizlar pazara kadar gecmezse hemn gidicem hastaneye .ilaclarima tekrar basladim ins gecer dua edin lütfen ben kacarrr moralim sifir zaten öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…