şehnaz geçmiş olsun. önemli bişey değildir inşallah.
Poliş ayakkabıları dizde o renklerde bi elbise ile giyersen çok şık durur
gurcu afiyet olsun martı eti
sagolun kizlar pazara kadar gecmezse hemn gidicem hastaneye .ilaclarima tekrar basladim ins gecer dua edin lütfen ben kacarrr moralim sifir zaten öpüldünüz
ennemmm gelin kı gelinnnn ama çukulata isterim bide free shoptan cigaratürkiyeye ailelerimizin yanina tatile
ALLAH korusun cnm ya gecmis olsun.moralim sifirr hastaligim takrarladi mide bulantilari ve ishal tekrarliyor .almnyada bagrsak enfeksiyonundan ölenlerin sayisi artiyo ve komadakilerin benimi buldu bula bula ya offfffff
guzelermis gule gule kullan..
şehnaz geçmiş olsun. önemli bişey değildir inşallah.
pek afiyet olmadı kııı beğenmedim bu sfer baska sahilin martısıymışşehnaz geçmiş olsun. önemli bişey değildir inşallah.
geçmiş olsunsagolun kizlar pazara kadar gecmezse hemn gidicem hastaneye .ilaclarima tekrar basladim ins gecer dua edin lütfen ben kacarrr moralim sifir zaten öpüldünüz
ben beğndim güzelmişşş:82:
heee martı yıdım 3.5 tl ydi bide 4 yapmışlar fiyatını ama begenmedim bu sefer durum martu ekmek olursa 2 tlALLAH korusun cnm ya gecmis olsun.
marti etimi burcumu yimis hhahahaa
sagolun kizlar pazara kadar gecmezse hemn gidicem hastaneye .ilaclarima tekrar basladim ins gecer dua edin lütfen ben kacarrr moralim sifir zaten öpüldünüz
pek afiyet olmadı kııı beğenmedim bu sfer baska sahilin martısıymış
kız ne çok içiyon cüvara bacımennemmm gelin kı gelinnnn ama çukulata isterim bide free shoptan cigara
zaten cikolata vazgecilmezler arasinda.ennemmm gelin kı gelinnnn ama çukulata isterim bide free shoptan cigara
saol bitanem.ALLAH korusun cnm ya gecmis olsun.
marti etimi burcumu yimis hhahahaa
ben beğndim güzelmişşş:82:
çok içimiyom sabahtan buyana 2 dene içtim free shoptan gacılardan istiyom ordan ucuza geliyoookız ne çok içiyon cüvara bacım
ayy canım ya geçmiş olsun ihmal etme mutlaka görün goktora Allah şifa versinmoralim sifirr hastaligim takrarladi mide bulantilari ve ishal tekrarliyor .almnyada bagrsak enfeksiyonundan ölenlerin sayisi artiyo ve komadakilerin benimi buldu bula bula ya offfffff
kıs ne pintisin sen ayrı ayrı almamak için çukuatalı cigara getirecen dimi bana olsun getir getir bende yanına bı bardak cay koyarım iyi giderzaten cikolata vazgecilmezler arasinda.
kiz free shopda cikolatali sigaralar var ay ne güzeeelll kokuyo
ben sigara kullanmiyom ama sagliga zararli biz ailecek cevreciyiz.
saol bitanem.
indirimdeydi iste aldim
ennnemmmm madalina basıldımm sendemi buraya geldin bakemmm bnde seni yakaladım şimdikkkselam kızlar bende geldim
topiğimdekiler kaçmış kaybolmuş bende buraya geldim
kulağı çınlasın topiğimdekilerin
kıs ne pintisin sen ayrı ayrı almamak için çukuatalı cigara getirecen dimi bana olsun getir getir bende yanına bı bardak cay koyarım iyi gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?