burcu flocke duymasın ek iş yaptığını hele artık burada çalışcağını istifa edeceğini
himm geliriz cnm ziyaretinize flockeylede tanisiriz...biz ölümüne gyik topiğindeyis şekerim sizde gelin bıze oldumu bekelriz gerci ben buraya sık sık geliyom artık datlucadu beni işe aldı ya aman flockem duymasınnn
siz hangi topicten misiniz
Nerelisinin net uyarlaması:13:
hosgeldin dedik ya nentamam hazal oldumu bir hoşgeldin istedik bağırıyon
mandalina seni uyaryom bak ısyonculuk yaparsan senın suyunu cıkartırım haaaa
anaaa aşağıda bir sürü isim var ama yazan yok kızlar bi hoşgeldin diyin bari misafiriz şuarad dimi
mandalina seni uyaryom bak ısyonculuk yaparsan senın suyunu cıkartırım haaaa
tamam tamam için rahat olsun. Primleri yatırmayız olur biter
kımmm istifa ediyo kı ben iki yerde de calışyom
oh beeee:13::13::13:sorunu neyse böyük patronun gelip benlen halletsin bi kerem. Burcuya dokundurtmam
ben niye yapayım dikkat diyorum casus olabilir dosttane yani
Primleri iyice kısmayın zaten ötede maaş filan yazık garibe
Flocke duyarsa tek kaş havaya kalkar ve ek iş olmaz hııııı der
eee nerde kalmıstık kıslarrrBurcumm maaşının yarısına ortagım
kısım burası adı ustunde nöbetcı topik sız bazan bızım topikde uyuyonuz yada omuyonuz saatlerce ekranamı bakayımben niye yapayım dikkat diyorum casus olabilir dosttane yani
primleri iyice kısmayın zaten ötede maaş filan yazık garibe
flocke duyarsa tek kaş havaya kalkar ve ek iş olmaz hııııı der
niye:76::76::76::76:
evet niye ki yırtık dondan fırladın şimdi sen virmemmmmm para felan twoniye:76::76::76::76:
arkadaşın öyle demiyor amaburcunun parası benim param, benim param burcunun nolcek ki
evet niye ki yırtık dondan fırladın şimdi sen virmemmmmm para felan two
evet niye ki yırtık dondan fırladın şimdi sen virmemmmmm para felan two
dedikya looo yani ben dedim biraz önceflockenin güçlü pazuları adaleli vucüdüyla höyt çektimi tamamdır bence dallum boşver eleman la patron arasına girmeyim ben
hazal misafire bağırırlarmı sizdeee
aşağıdakiler bir hoşgeldin diyin yaaaa
Parisss iş yerinde millete falmı bakıyon ne yapıyon. Sesin çıkmıyooo
seni çok tehditkar gördüm yavrum. Canın sıkılmak istemiyosa ağzını sıkı tut
niye:76::76::76::76:
kısım burası adı ustunde nöbetcı topik sız bazan bızım topikde uyuyonuz yada omuyonuz saatlerce ekranamı bakayımböleeee geldim buraya iki laf ediyom su kıslarla hem ek işte buldum ekonomime de iyi geliyo
burcunun parası benim param, benim param burcunun nolcek ki
datlu cadum bakıyomuş bende saatlerdri elimde fincan oturuyom önünde amaaşkolsun burcum virme tememkim fal bakıyo amaninnn ben de isterimm
dedikya looo yani ben dedim biraz önce
Kısss biz nişanlıyken bi yarışmaya katıldık herifleKardeşimin staj gördüğü kanalda onla konuşuyodum abla sizin o tarihteki cdnizi getircem diyoda ona laf yetiştiriyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?