flockenin güçlü pazuları adaleli vucüdüyla höyt çektimi tamamdır bence dallum boşver eleman la patron arasına girmeyim ben
hazal misafire bağırırlarmı sizdeee
aşağıdakiler bir hoşgeldin diyin yaaaa
flockem çok iyidir onlanda tanıstırayım sızı ammmaa bunlara bakma sen cadummNen burcum seni hor kullanmışlar topicte, birisi geldiğinden beri tehdit ediyo, diğeri parana ortak çıkıyo. Nasıl bir yerden geldim yavrum sen
datlu cadum bakıyomuş bende saatlerdri elimde fincan oturuyom önünde ama
dedikya looo yani ben dedim biraz önce
kısss biz nişanlıyken bi yarışmaya katıldık heriflekardeşimin staj gördüğü kanalda onla konuşuyodum abla sizin o tarihteki cdnizi getircem diyoda ona laf yetiştiriyodum
Nen burcum seni hor kullanmışlar topicte, birisi geldiğinden beri tehdit ediyo, diğeri parana ortak çıkıyo. Nasıl bir yerden geldim yavrum sen
belliihoşbuldum dedim ya bende şimdi hal hatır sorma sırası sende
Datlu hor değil özenle sevdik pamuklara sardık burcuyu biz
enemmm two bak bu bebek nerden cıktı kısssstehdit değil ki
üstte ben uyarmıştım
banane ya su yapcam seninle uğraşcam two yla sabah beri uğraştık canı çıktı kızın bebişinde
benim tanıdığım two mucuks portakalın annesi
pardon cnm anlamadim kim bagirdi misafire?misafir edebiyle gelip gittimi bagirmayiz kimseye
flockem çok iyidir onlanda tanıstırayım sızı ammmaa bunlara bakma sen cadumm
ayyyyy buldum bakınnnnannnaa. Ay ne yarışmasıydı kız. Heyecan yaptım bak şimdi
hoşbuldum dedim ya bende şimdi hal hatır sorma sırası sende
datlu hor değil özenle sevdik pamuklara sardık burcuyu biz
fincan elimde kısssss al buyur sen iyi bakıyomussun kostum geldim emmme görmüyon ki bigözünden mi okuyacam , fincan nerde
enemmm two bak bu bebek nerden cıktı kıssss
gideyim o zaman
Arkamdan söyle bari
datlu cadum bakıyomuş bende saatlerdri elimde fincan oturuyom önünde ama
fincan elimde kısssss al buyur sen iyi bakıyomussun kostum geldim emmme görmüyon ki bi
enemmm two bak bu bebek nerden cıktı kıssss
enemm bı bebek lafı dolnıyodu onu gördum dogur kıs two yanndayıskaçırdın demekki öğlen bebek oldu mesai bitmeden de doğacak
enemmm mavi tşötlü oynayan dimi kocan sen nerdesin
ennemm fincanımın içi kuruyacak nesse ben bidaha içerim artıkın temaammmmenemm bı bebek lafı dolnıyodu onu gördum dogur kıs two yanndayıs
osamannnnevet ooooben masada duruyodum doğru şıkkı bilince hareketli parçalar çalıyodu biz bildik o soruyuda magic çıkarttı kocacamı oynamak için
gideyim o zaman
arkamdan söyle bari
neden gidiyon, daha karpuz kesecez. Ben nun yerine sorayım dur. Ee nasılsınzı, iyimizinis. çocuklar nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?