kizlarin dalginligina gelmistir cnm.
hiimm peki o zaman...
aleykum selamm hosgeldin siz hangi topictesiniz?
ne diyim:26:
Hoşgeldin mi
hoş geldin hoş geldinn:119:
yok canım ne alaksı warrr:95:kısss bari burda yapma enemm
burcum artık beni beğenmiyor musun
sağol hazan sen de olmasan hayalet filan olduğumu düşüncektim
evet evet evetttt
hoşbuldummmmmm
heeee anahtar bızım buyuk patronda kapının onune tas koydum
biz ölümüne gyik topiğindeyis şekerim sizde gelin bıze oldumu bekelriz gerci ben buraya sık sık geliyom artık datlucadu beni işe aldı ya aman flockem duymasınnnkizlarin dalginligina gelmistir cnm.
hiimm peki o zaman...
aleykum selamm hosgeldin siz hangi topictesiniz?
kizlarin dalginligina gelmistir cnm.
Hiimm peki o zaman...
Aleykum selamm hosgeldin siz hangi topictesiniz?
hazan mihazal olacak cnm
biz ölümüne gyik topiğindeyis şekerim sizde gelin bıze oldumu bekelriz gerci ben buraya sık sık geliyom artık datlucadu beni işe aldı ya aman flockem duymasınnn
benim iki patronum var bırı sensın datlucadum biride flockemmm ama ssk yemek felan vermiyo amme hizmeti yapıyom ordahıııBüyük patron kim
biz ölümüne gyik topiğindeyis şekerim sizde gelin bıze oldumu bekelriz gerci ben buraya sık sık geliyom artık datlucadu beni işe aldı ya aman flockem duymasınnn
siz hangi topicten misiniz
Nerelisinin net uyarlaması:13:
benim iki patronum var bırı sensın datlucadum biride flockemmm ama ssk yemek felan vermiyo amme hizmeti yapıyom orda
sakın casus duymasın hemen ispikler bak
Bknz:yukarı mesaj
anemmm bunlar nerden geldi yaaaa ne gusel iki işte calışyodum ben iki yeride idare ederim datlum sıkma canını bı vukatım olursa ssk dan kısarsın emmmeee yemeğime dokunma:13:bak dünü affetim ama bi daha olursa çok fena yaparım.Sen artık burada çalışıyon
mandalina seni uyaryom bak ısyonculuk yaparsan senın suyunu cıkartırım haaaasakın casus duymasın hemen ispikler bak
bknz:yukarı mesaj
anemmm bunlar nerden geldi yaaaa ne gusel iki işte calışyodum ben iki yeride idare ederim datlum sıkma canını bı vukatım olursa ssk dan kısarsın emmmeee yemeğime dokunma:13:
kımmm istifa ediyo kı ben iki yerde de calışyomburcu flocke duymasın ek iş yaptığını hele artık burada çalışcağını istifa edeceğini
okkkkkhade benden herkese bırer kayfeeetamam tamam için rahat olsun. Primleri yatırmayız olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?