Nöbetçi Muhabbetçi

merabalar of sabah sabah uykum kaçtı bakınırken sizin topik ilgimi çekti bende bi halinizi sorayım dedim uykum var aslında ama bi kere gözümü açtımya kendimi netin başında buldum neyse sıkmayayım sizi herkese iyi günler

selam kızlar:82::82: Geçerken uğradım
Yapo bilo tubiş hazal polyanan kızlar nasıl durumlar

nasıl olsun canım:2: Iyiyiz çok şükür.

Acil çıktım kız o gün nasıl çıktım ben bile bilmiyom bi iş bastırdı mesai saatimi geçmesin diye motor taktıydım iyi akşamlar bilem diyemeden çıktım

aynı işte nihocan

hee anladım.

teşekkürler canım sanada iyi günler

aynen bende oturuyorum:97:..
polişle hazal napıyolardır acaba hasret gideriyolardır:97:

evet canım. hazal uzun zamandır görmüyodu ya çok mutludur şimdi.
bende haftasonu köye gittim annemleri görmeye . köy çok güzel olmuş. her yer yemyeşil ve sular akıyo şırıl şırıl. çocuklar tüm kurtlarını töktüler. çok iyi geldi onlara

ne güzell:97:
bayılıyıroyum öyle ortamlara insan orada yaşadığını hisseder ya:97:

selam kızlar napıyonuz
annemlerdeyım valla ne özlemısım haa
kızım ve ben cok ıyız bıraz huysuz kızım ama yer degısımı galıba:97:
sız napıyonuz ne var ne yok

selam kızlar nasılsıız annem gılle hsret gıderıyoruz cok mutuyum oglumda huysuzlasıyor. opuyorum hepınızı

selam kızlar napıyonuz

selam kızlar nasılsıız annem gılle hsret gıderıyoruz cok mutuyum oglumda huysuzlasıyor. opuyorum hepınızı

aa bizim kızlar. bizde siizn kulakları çınlatıyoduk. oh ne güzel varmışsınız. ikinizin ufaklıklarda huysuzlanmış. bi kaç gün sonra geçer inşallah. alışırlar.
görüşürüz bacım afiyet olsun

başım dönüyo yaf benimdeee:111::111:

ne yoksa bişeymi var:44:

selam kızlar napıyonuz

iyiyiz kızlar sabah kulağını çınlattık dedik hasret gideriyolardır şimdi:97:
bende öpüyorum sizi kızlar iyi vakit geçirmeler bol bol foto çekilin gelince bakalım:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…