o duyguyu cok yaşamak ıstıyorummm sağlıklı olsun yeter İNŞALLAHoakşam çıkarsınız dışarı tek başınıza olmazmı canım. dönüncede yarım kalan işinizi tammalarsınız
hazır olduğun zaman verir rabbim inşallah.
allah herkeze yaşatsın . ilginç bişey ya. gerçekten. çok sabır istiyo çok vicdan istiyo çok akıl istiyo çok güç istiyo, çok alaka istiyo
ama bi anne demesi bi gülümsemesi herşeye bedeldir dimi:97::97::97:
valla bi denem bedel ama öyle bi zamanda diyoki cadı. ne yapacamı bilemiyom. sabah kalkıyo yapışıyo anne diye . işe gelmem lazım . bırakamıyom. kadıncağız bozuluyo bu çocuk niye böyle yapıyo bişey yaptığımı düşüneceksiniz diye . yani ne diyeceğimi bilemiyom
ben çıkıyom kızlar görüşürüz:79:öpüyom yanaktan
ben kaçoymmm opuyommmmm
slm kizlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmm
bugün dr randevumuz vardi ve cok sükür cinsiyteimizi ögrendik.yine bir oglum oluyor cok mutluyumm cokk .sagliyi herseyi yerindeymis pasamin cok sükür
enaaammmm şehnazım yine bi oğluş geliyo he Alah hayırlısını versin inş canım sağlıkla gelsinde yirim onu ben
trip atma nen minik manken fücutlu kankitom
enaaammmm şehnazım yine bi oğluş geliyo he Alah hayırlısını versin inş canım sağlıkla gelsinde yirim onu ben
slm kizlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmm
bugün dr randevumuz vardi ve cok sükür cinsiyteimizi ögrendik.yine bir oglum oluyor cok mutluyumm cokk .sagliyi herseyi yerindeymis pasamin cok sükür
gunaydınnnnnlar eee yapo regl oldun mu:26:
hade bakalımmmmm çin takvımıne baktın mı hamıle ısen bakalım neyın olcekgünaydın canım bende onu hesaplıyodum şimdi:26:
normalde 29 günde bir oluyodum ama bu ay 33 gün oldu hala tık yok:26:
selam canım. Illet bi kaç iş var onla uğraşıyomsilam bilooo:87:. HoşgeldinNörün:93:
günaydın canım bende onu hesaplıyodum şimdi:26:
Normalde 29 günde bir oluyodum ama bu ay 33 gün oldu hala tık yok:26:
hade bakalımmmmm çin takvımıne baktın mı hamıle ısen bakalım neyın olcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?