Nöbetçi Muhabbetçi

allah herkeze yaşatsın . ilginç bişey ya. gerçekten. çok sabır istiyo çok vicdan istiyo çok akıl istiyo çok güç istiyo, çok alaka istiyo

ama bi anne demesi bi gülümsemesi herşeye bedeldir dimi:97::97::97:

valla bi denem bedel ama öyle bi zamanda diyoki cadı. ne yapacamı bilemiyom. sabah kalkıyo yapışıyo anne diye . işe gelmem lazım . bırakamıyom. kadıncağız bozuluyo bu çocuk niye böyle yapıyo bişey yaptığımı düşüneceksiniz diye . yani ne diyeceğimi bilemiyom

cimcime sueda
ben çıkıyom kızlar görüşürüz:79:öpüyom yanaktan

ben kaçoymmm opuyommmmm

güle güle kızlar bende gideyim bari

slm kizlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmm

bugün dr randevumuz vardi ve cok sükür cinsiyteimizi ögrendik.yine bir oglum oluyor cok mutluyumm cokk .sagliyi herseyi yerindeymis pasamin cok sükür

bugün dr randevumuz vardi ve cok sükür cinsiyteimizi ögrendik.yine bir oglum oluyor cok mutluyumm cokk .sagliyi herseyi yerindeymis pasamin cok sükür
enaaammmm şehnazım yine bi oğluş geliyo he Alah hayırlısını versin inş canım sağlıkla gelsinde yirim onu ben

ayyyyyy hadi hayırlı olsun şehnazcımm..maşallah sağlıkla kucağına al inşallah

selam kızlar. şehnaz çok sevindim canım. oğluşunu sağlıkla kucağına al inşallah. ne güzel hem kardeş hem arkadaş olarak büyüyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…