olabilirmii:44::44labilir belki:86:
neyse heman telaşa kapılmayalım. bu sefer sabredip bekleyelim
ayy evetttt
kaç gün var regle
hani bu nette yumurtlama hesaplama şeyleri varya geçen ay oradan hesapladım haziran 3 muhtemelen adet tarihiniz diyodu ama olmadım daha:44:
yok bacım daha bi ses seda yokparisssssssss hamilemisn kıııııııııı
kız geçen ay ne zaman oldun. her ay düzenli olmuyonmu sen
yok bacım daha bi ses seda yok
geçen ay 6sında oldum ondan önceki ayda 10 unda olmuştum.2-3 gün eksilerek geliyodu. bakalım bugün yarın olurum belki:93:
hıııımmm hadı hayırkısı istiyon mu pekiiiyok bacım daha bi ses seda yok
geçen ay 6sında oldum ondan önceki ayda 10 unda olmuştum.2-3 gün eksilerek geliyodu. bakalım bugün yarın olurum belki:93:
sanki kırmızılarda gelecek gibi hissediyorum ama :97:
varsa öle bişi test alsam yapsam çıkarmıki erkenmi yoksa:26:
ivit istiyorummmhıııımmm hadı hayırkısı istiyon mu pekiii
acele etmiyek dedikya nen.sadece başım döndü dedin
ivit istiyorummm
he tmm nen
göğüslerimde şiş ama o reglden dolayı falan olabilir belki:97:
nese bekleyek hele :86::93::93::93::93::93::93::93:
aayyyy İNŞALLAH osaman ben çok korkuyommm yaaa hem istiyorum ama su an değil nebiliyim çok buyuk sorumlulukivit istiyorummm
he tmm nen
göğüslerimde şiş ama o reglden dolayı falan olabilir belki:97:
nese bekleyek hele :86::93::93::93::93::93::93::93:
aayyyy İNŞALLAH osaman ben çok korkuyommm yaaa hem istiyorum ama su an değil nebiliyim çok buyuk sorumluluk
oakşam çıkarsınız dışarı tek başınıza olmazmı canım. dönüncede yarım kalan işinizi tammalarsınızüfff sıkıldım yaa
bilo biliyomusun biz evlilik yıldönümümüzde tatilde olcaz iyimi kötümü bilmiyorum:97:
aslında başbaşa olalım diyodum ama tarihler uymadı o tarihte gitmemiz gerekti bi aksilik çıkmazsa tabi..
annem babamda yanımızda olcak:97: ha bide kardişim
hazır olduğun zaman verir rabbim inşallah.aayyyy İNŞALLAH osaman ben çok korkuyommm yaaa hem istiyorum ama su an değil nebiliyim çok buyuk sorumluluk
İNŞALLAHHHHHHHevet tabiki çok büyük sorumluluk ama bi yandan yaşta ilerliyo bakıyorum benden küçükler çocuk sahibi :86: kendimide hazır hissediyoken kararı verdik.. bide hani ne bileyim hemen olacağıda belli değil. bakarsın olmaz uğraşmamız gerekir falan. hiç değilse geçen zaman için üzülmem keşke beklemeseydim diye:97:
inşallah sende kendini hazır hissettiğin zaman hamile kalırsın canım:97:
oakşam çıkarsınız dışarı tek başınıza olmazmı canım. dönüncede yarım kalan işinizi tammalarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?