hem telefon kurmak hemde çantadan ayırmamak lazım:86:
Ah keşkem erkek olaydım . Ne iyiler gı heç bi dertleri yok
evet ya valla herşeyin cefasını biz çekiyozsefasını onlar sürüyo
he kız bi hapsız iğnesiz sefa göriyim desen 9 aydan başlıyo
selam hatunlar nasılsınız
selam canım. hoş geldinselam hatunlar nasılsınız
valla sonucunda yine biz çekiyoz 9 ay onlar sevincini yaşıyo
hoşgeldin canım
iyiyim canım ben kendi adıma sen nasılsın
selam canım. hoş geldin
aman onlar taşısaydı 9 ay bi ömür burnumuzdan getirilerdi. ne kadar zordu sen biliyonmu, na kadar yoruldum biliyonmu, çıkarken ne kadar acıttı biliyoonmu
yoğunum çokk
ahh bebiş muhabbeti var galiba hamiş olan varmı varsa darısı bana bebiş istiyorum bendeeeeeeeeeeeeeeee
olsun o kucağına aldığın zaman herşeyi unutturur sana
yapo doğurana kadar bu muhabbet devam edecek.inşallah seninde olur en kısa zamnada
selam canım. hoş geldin
aman onlar taşısaydı 9 ay bi ömür burnumuzdan getirilerdi. ne kadar zordu sen biliyonmu, na kadar yoruldum biliyonmu, çıkarken ne kadar acıttı biliyoonmu
henüz yok hamiş :97:yoğunum çokk
ahh bebiş muhabbeti var galiba hamiş olan varmı varsa darısı bana bebiş istiyorum bendeeeeeeeeeeeeeeee
biz iki söyleniyoz sonra herşeyi unutup ikinciye hamile kalıyoz
hamilemi kaldı en son istiyordu sanki yanlışmı hatırlıyorum
onun için hiç onların çenelerini çekmeyek böyle devam edek iyi böyle
henüz yok hamiş :97:
inşallah kısa zamanda kalırız hepicimiz:97:
hep öyleyiz kocalara dır dır dır yaparız sonra unutur devam ederiz hiç bişi yokmuş gibi.. konuşunca rahatlıyoz hee.. illa söylenecezz
hamilemi kaldı en son istiyordu sanki yanlışmı hatırlıyorum
ben eve gidince eve bakıp bakıp ağlamayı huy edindim. yapmayım diyom ama kendime engel olmaıyom. evin halina bakıyom ağlıyom, ben bu evi nasıl temiz tutacam diye . eşimd ekızıyo bana sürekli bunun için ağlanmazki yeter ertık diye.
kız senin küçük bebeğin var normal öyle dağınık olması.. istesende hergün hergün yapsanda düzenli tutamazsınki sueda illaki dağıtacak.. bi kaç yıl daha bu şekilde gidecek. cimcimen az daha büyüsün bu kadar dağıtmaz belki ama illa yine bi dağınıklık olacak.. kendi yeğenlerimden biliyorum.. biri kreşe gidiyo biri 3. sınıfa ikiside kız ama evin hali aynı senin kendi evinde gördüğün manzara gibi az çok tahmin edebiliyorum
bide sen yapı olarakta dağınık değilsin sanırım sevmiyosun dağınıklığı o yüzden kafana çok takıyosun rahat yapıda biri olsan bu kadar takmazdın..
aynen öyle yaprağım. sırtımda bir yükle geziyom evi temizleyincek o yükü indiiryom rahatlıyom batınca tekrar sırtımda . şu kız büyüseydi kayırlısıyl.a ama akşamları sofra kurmma yardım ediyor. herşeyi götürüyo. dün tabakları falan götürdü. salata yaptım tezgahın üstünde ben iki dk balkona çıktım bi döndüm salata yok. onuda götürmüş. hamarat kızım bneim.
oyyy görüyonmu annesii bi yandanda gönlünü alıyo senin yerim yaa. kız evlat bambaşka. anne için bi yoldaş bi dost bi arkadaş hele büyüsünde azcık daha ne yardımlar yapar sana:97:
çok tatlı senin kız amamaşallah bahtıda güzel olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?