Nöbetçi Muhabbetçi

selam canım. hoş geldin

aman onlar taşısaydı 9 ay bi ömür burnumuzdan getirilerdi. ne kadar zordu sen biliyonmu, na kadar yoruldum biliyonmu, çıkarken ne kadar acıttı biliyoonmu
onun için hiç onların çenelerini çekmeyek böyle devam edek iyi böyle
yoğunum çokk

ahh bebiş muhabbeti var galiba hamiş olan varmı varsa darısı bana bebiş istiyorum bendeeeeeeeeeeeeeeee
henüz yok hamiş :97:
inşallah kısa zamanda kalırız hepicimiz:97:
biz iki söyleniyoz sonra herşeyi unutup ikinciye hamile kalıyoz

hep öyleyiz kocalara dır dır dır yaparız sonra unutur devam ederiz hiç bişi yokmuş gibi.. konuşunca rahatlıyoz hee.. illa söylenecezz

ben eve gidince eve bakıp bakıp ağlamayı huy edindim. yapmayım diyom ama kendime engel olmaıyom. evin halina bakıyom ağlıyom, ben bu evi nasıl temiz tutacam diye . eşimd ekızıyo bana sürekli bunun için ağlanmazki yeter ertık diye.

kız senin küçük bebeğin var normal öyle dağınık olması.. istesende hergün hergün yapsanda düzenli tutamazsınki sueda illaki dağıtacak.. bi kaç yıl daha bu şekilde gidecek. cimcimen az daha büyüsün bu kadar dağıtmaz belki ama illa yine bi dağınıklık olacak.. kendi yeğenlerimden biliyorum.. biri kreşe gidiyo biri 3. sınıfa ikiside kız ama evin hali aynı senin kendi evinde gördüğün manzara gibi az çok tahmin edebiliyorum
bide sen yapı olarakta dağınık değilsin sanırım sevmiyosun dağınıklığı o yüzden kafana çok takıyosun rahat yapıda biri olsan bu kadar takmazdın..

aynen öyle yaprağım. sırtımda bir yükle geziyom evi temizleyincek o yükü indiiryom rahatlıyom batınca tekrar sırtımda . şu kız büyüseydi kayırlısıyl.a ama akşamları sofra kurmma yardım ediyor. herşeyi götürüyo. dün tabakları falan götürdü. salata yaptım tezgahın üstünde ben iki dk balkona çıktım bi döndüm salata yok. onuda götürmüş. hamarat kızım bneim.

oyyy görüyonmu annesii bi yandanda gönlünü alıyo senin yerim yaa. kız evlat bambaşka. anne için bi yoldaş bi dost bi arkadaş hele büyüsünde azcık daha ne yardımlar yapar sana:97:
çok tatlı senin kız ama maşallah bahtıda güzel olsun inşallah..

amin canım inşallah. sanada nasip etsin en kısa zamada mandalinayada , niho yada . isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…