yok bakmadım:44: bakıyım hele nasıl bişimişhade bakalımmmmm çin takvımıne baktın mı hamıle ısen bakalım neyın olcek
evetttselam canım. Illet bi kaç iş var onla uğraşıyom
40 olsunda test yap
Ondan sonrada türk takvimine bakıp isim beğenek
çin takvimini ayarlayıp deneyenlerde tutma ihtimali varmıki.. Duydunuzmu hiç öyle bişi
önceden bakmadım sonradan baktım doğru çıktı
emme ne derece güvenilir bilemem
Bide ben şimdi doğum kontrol hapı kullanmaya başladım ya geçen köye giderken unutmuşum:2:
Sonra geç geldik:2:
Içemedim
kaldı bi tane
:2:
Onu içsemmi içmesemmi . Normalde bugün bitmiş olması lazımdı. :44:
pazarmı gittiniz köye.. Pazarmı içmedin yanii
selam fıstıklar.. çok mutluyum çünkü gece çok güzel bir haber aldım. Canım görümcem hamile
sağolasın datlum, hoşbuldum bu aradaBirazdan bankaya gideceğiz kredimizi çekmeye :18: Gitmeden bu güzel haberi paylaşayım dedim. Ne de olsa mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır
hımm. Ne kadra çekeceksiniz canım
55000 çekmeyi düşünüyoruz canım. 50000 evin parasına eklenecek kalanı da tapu masrafı, doğalgaz,elektrik,su saatleri vs içinSadece tapuda 2.000 tl para istiyorlar ya, hem ev alıyoruz bi de üstüne bi kağıt için 2.000 tl para çok yaa
hadi gözünüz aydın canım.. darısı sanaSelam fıstıklar.. çok mutluyum çünkü gece çok güzel bir haber aldım. Canım görümcem hamile
cumartesi gittik . O gecekini içemedim. Pazar akşam geldik. Pazarkininkini içtim. Cumartesi içmiş olsaydım hap bügün bitmişti içmediğim için bi tane kaldı . Içsemmi içmesemmi
hadi gözünüz aydın canım.. Darısı sana
Keşke pazar sabahı cmtesininkini içip akşamada pazarınkine devam etseydin onu hiç aksatmaman lazım.. Yani bi gün unuttuysan ertesi gün mutlaka içmen lazım aklında olsun. O kalanıda iç şimdi. Hiç kalmasın
pazar akşam döndüğümüz için kaldı zaten. Içiyim bari
hmm anladım..o zaman sen bu aralar dikkat et yinede korun istersen bi müddet
zaten hap bitince regl başlayacak sonra yeni hap. Onu düzenli içince bişey olmaz . Ilk kutuda da rastgele içtim hep. Hiç böyl eyapmazdım ama bu sefer öyle denk geldi.
evet aslında çok dikkat etmek gerekiyo. Bende kullanırken ilk zamanlar saatlice alırdım sonra unutmaya saatini geçirmeye başladım.. Sende telefonunu falan kur unutmassın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?