Nöbetçi Muhabbetçi

Bide ben şimdi doğum kontrol hapı kullanmaya başladım ya geçen köye giderken unutmuşum:2:
Sonra geç geldik:2:
Içemedim
kaldı bi tane
:2:
Onu içsemmi içmesemmi . Normalde bugün bitmiş olması lazımdı. :44:

Selam fıstıklar.. çok mutluyum çünkü gece çok güzel bir haber aldım. Canım görümcem hamile

sağolasın datlum, hoşbuldum bu arada birazdan bankaya gideceğiz kredimizi çekmeye :18: gitmeden bu güzel haberi paylaşayım dedim. Ne de olsa mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır

sağolasın datlum, hoşbuldum bu arada Birazdan bankaya gideceğiz kredimizi çekmeye :18: Gitmeden bu güzel haberi paylaşayım dedim. Ne de olsa mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır

hımm. Ne kadra çekeceksiniz canım

hımm. Ne kadra çekeceksiniz canım

55000 çekmeyi düşünüyoruz canım. 50000 evin parasına eklenecek kalanı da tapu masrafı, doğalgaz,elektrik,su saatleri vs için sadece tapuda 2.000 tl para istiyorlar ya, hem ev alıyoruz bi de üstüne bi kağıt için 2.000 tl para çok yaa

he kız çokmuş tapu masrafı . Ama arda erir işte. Sağlık olsun.
Inşallah zorlanmadan ödersiniz kaç yıl geri ödemeli

Selam fıstıklar.. çok mutluyum çünkü gece çok güzel bir haber aldım. Canım görümcem hamile
hadi gözünüz aydın canım.. darısı sana
cumartesi gittik . O gecekini içemedim. Pazar akşam geldik. Pazarkininkini içtim. Cumartesi içmiş olsaydım hap bügün bitmişti içmediğim için bi tane kaldı . Içsemmi içmesemmi

keşke pazar sabahı cmtesininkini içip akşamada pazarınkine devam etseydin onu hiç aksatmaman lazım.. yani bi gün unuttuysan ertesi gün mutlaka içmen lazım aklında olsun. o kalanıda iç şimdi. hiç kalmasın

pazar akşam döndüğümüz için kaldı zaten. Içiyim bari

zaten hap bitince regl başlayacak sonra yeni hap. Onu düzenli içince bişey olmaz . Ilk kutuda da rastgele içtim hep. Hiç böyl eyapmazdım ama bu sefer öyle denk geldi.

evet aslında çok dikkat etmek gerekiyo. bende kullanırken ilk zamanlar saatlice alırdım sonra unutmaya saatini geçirmeye başladım.. sende telefonunu falan kur unutmassın

evet aslında çok dikkat etmek gerekiyo. Bende kullanırken ilk zamanlar saatlice alırdım sonra unutmaya saatini geçirmeye başladım.. Sende telefonunu falan kur unutmassın

hem telefon kurmak hemde çantadan ayırmamak lazım:86:
Ah keşkem erkek olaydım . Ne iyiler gı heç bi dertleri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…