Nöbetçi Muhabbetçi

süpersin datlucadım

Tınnnnn...tınn...b,r,ler, gel,r birileri tırssss giderrr..yolunaaa haydi yoll allll..

Hey allahım hızlı gonzelez ne ok türemiş ya

Öyleyse öncelikle merhabalar dadlucadu. Görgü kurallarını çok iyi biliriz şükürler olsun ki. Yalnız buraya giriş sebebim o kadar inanılmaz oldu ki, selam vermeyi bile unuttum ne diyeyim?
Bana sizden ufak bir tavsiye, dostlarınızı çok iyi seçin. Sizi ne sırtınızdan vursunlar, ne de yarı yolda bıraksınlar. Ayrıca sırlarınızı da çok dökmeyin ortaya. Ne olur ne olmaz. Bir bakarsınız yarın öbür gün bambaşka yerlerde karşınıza çıkıverir.
Sağlıcakla kalın. Hayırlı günler size.

Not: bir kadına yazmış olduğunuz yorum hiç hoş değil. sebeplerini bilmediğiniz konularda gerçekten yorum yapmayın. yanılırsınız, üzülürsünüz...

Tınnnnn...tınn...b,r,ler, gel,r birileri tırssss giderrr..yolunaaa haydi yoll allll..

Hey allahım hızlı gonzelez ne ok türemiş ya

yazık yazık. okuduklarıma inanamıyorum hiç yakışmadı hiç.... insanların iyi niyetini kullanıp kışkırt bakalım...
sayın topic sahibi dikkat edin. yarın aynı cümleler sizin için de yazılabilir...

tavsiyelerin için teşekkürler canım. burası internet alemi. burda sanıldığı kadar kolay dostluk olmaz.
maksat şurda iki tek, bi çift muhabbet. ama nasıl girdiğine merak ettim doğrusu sanırım bu mesajı yazmakla ikinci bir açıklama isteme hakkı doğurdun bize

hakeden var haketmeyen var......

Size söyleyecek tek cümlem kalmadıı............................................................................................

Yazabilir değil yazar...Kaç dakikada bu arkadaşları tanıdıda döktü içindekileri... Biizi düşman bilin isterseniz ama hemen aranıza aldığınız kişiyi biraz tanıyın derim..

alo ne oluyor ya..benim iyi niyetim duygularım kıskırtıldı ne oldu....

Muhattap olmayalım.

Ben kend,imi anlatacak değilim, asla kimseyi kullanmam kullandırtmam saglamımdır...ama anlayana

Yazabilir değil yazar...Kaç dakikada bu arkadaşları tanıdıda döktü içindekileri... Biizi düşman bilin isterseniz ama hemen aranıza aldığınız kişiyi biraz tanıyın derim..

Bneim hanginize kötülüğüm oldu bu sözleri haketmiyorum tamam mı...herseye ragmen konusmaya calıstım insan saydımmm...yeter.

durun bakalım arkadaşlar, 3 ünüzün bi sorunu varsa kendinize şimdi bir topic açın sorununuzu orda halledin. ve şimdi lütfen topiği terk edin. iyi niyet , kötü niyet her neyse bunun için benim topiğimi kullanamazssınız lütfen:88:
şimdi gerekli kişiye bildiriyorum

Son düzenleme:
naz lütfen canım. burda tartışmaya girmenzii bizi istemediğimiz diyaloglara şahit etmenizi istemiyorum. başka yerde yapın tarışmanızı lütfen

Niye sinirleniyosun arkadaşım...Burası halka açık bir platform kötü birşey yapmadıkkii..yazılanları okuyoruz sadece

Niye sinirleniyosun arkadaşım...Burası halka açık bir platform kötü birşey yapmadıkkii..yazılanları okuyoruz sadece
karşılıklı tartışmaya giriyorsunuz. ve buna şahit olmamız bekliyosunuz varsa bi sorun kendinize bir toipc açın orda yapın. halka açık diye yol geçen hanı değil

karşılıklı tartışmaya giriyorsunuz. ve buna şahit olmamız bekliyosunuz varsa bi sorun kendinize bir toipc açın orda yapın. halka açık diye yol geçen hanı değil

canım ne tartışması allah aşkına yazan sen isim veren sen kışkırtan belli zaten...Birde terk edin diyorsun başlatan sensin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…