pazatrtesi okul yok. ama salı bakarım inşallah.
evet geyik topiği. diğer topiclere benzemez bura. bizim otoparkımız vardır geleni hurra almayız içeri. galoş takarız.sonrada geyiğe alırız. gelen misafirde selam veriri. falan işte .
destrunla gel. ağzını topla. sana hayvan yakıştırması yapmayana sende yapma
süpersin datlucadım
cadummm noldu bı olaymı vuku buldu:79:purcuuu
cadummm noldu bı olaymı vuku buldu:79:
evet geyik topiği. diğer topiclere benzemez bura. bizim otoparkımız vardır geleni hurra almayız içeri. galoş takarız.sonrada geyiğe alırız. gelen misafirde selam veriri. falan işte .
destrunla gel. ağzını topla. sana hayvan yakıştırması yapmayana sende yapma
Tınnnnn...tınn...b,r,ler, gel,r birileri tırssss giderrr..yolunaaa haydi yoll allll..
Hey allahım hızlı gonzelez ne ok türemiş ya
Öyleyse öncelikle merhabalar dadlucadu. Görgü kurallarını çok iyi biliriz şükürler olsun ki. Yalnız buraya giriş sebebim o kadar inanılmaz oldu ki, selam vermeyi bile unuttum ne diyeyim?
Bana sizden ufak bir tavsiye, dostlarınızı çok iyi seçin. Sizi ne sırtınızdan vursunlar, ne de yarı yolda bıraksınlar. Ayrıca sırlarınızı da çok dökmeyin ortaya. Ne olur ne olmaz. Bir bakarsınız yarın öbür gün bambaşka yerlerde karşınıza çıkıverir.
Sağlıcakla kalın. Hayırlı günler size.
Not: bir kadına yazmış olduğunuz yorum hiç hoş değil. sebeplerini bilmediğiniz konularda gerçekten yorum yapmayın. yanılırsınız, üzülürsünüz...
yazık yazık. okuduklarıma inanamıyorum hiç yakışmadı hiç.... insanların iyi niyetini kullanıp kışkırt bakalım...
sayın topic sahibi dikkat edin. yarın aynı cümleler sizin için de yazılabilir...
yazık yazık. okuduklarıma inanamıyorum hiç yakışmadı hiç.... insanların iyi niyetini kullanıp kışkırt bakalım...
sayın topic sahibi dikkat edin. yarın aynı cümleler sizin için de yazılabilir...
Yazabilir değil yazar...Kaç dakikada bu arkadaşları tanıdıda döktü içindekileri... Biizi düşman bilin isterseniz ama hemen aranıza aldığınız kişiyi biraz tanıyın derim..
durun bakalım arkadaşlar, 3 ünüzün bi sorunu varsa kendinize şimdi bir topic açın sorununuzu orda halledin. ve şimdi lütfen topiği terk edin. iyi niyet , kötü niyet her neyse bunun için benim topiğimi kullanamazssınız lütfen:88:
şimdi gerekli kişiye bildiriyorum
karşılıklı tartışmaya giriyorsunuz. ve buna şahit olmamız bekliyosunuz varsa bi sorun kendinize bir toipc açın orda yapın. halka açık diye yol geçen hanı değilNiye sinirleniyosun arkadaşım...Burası halka açık bir platform kötü birşey yapmadıkkii..yazılanları okuyoruz sadece
naz lütfen canım. burda tartışmaya girmenzii bizi istemediğimiz diyaloglara şahit etmenizi istemiyorum. başka yerde yapın tarışmanızı lütfen
karşılıklı tartışmaya giriyorsunuz. ve buna şahit olmamız bekliyosunuz varsa bi sorun kendinize bir toipc açın orda yapın. halka açık diye yol geçen hanı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?