Nöbetçi Muhabbetçi

ben tartısmak için değil sohbet için geldim canım,,,ne yazılırca cevap vermiyorum artık..

naz. o zaman. ilk yazdığın, hem de büyük harflerle yazdığın mesaja bir bak, sonra konuş tmm mı?

topic sahipleri, savunma hakkı denen bir şey vardır.
bu hakkımızı kullandık, bilginize.

iyi günler...

Not: ayrıca bizim zaten kendi topiğimiz var merak etmeyiniz...

tın tın tın ala gelmiş cok komiksin ALA

bu da kanıtımdır.
ilk sataşma kimden gelmiş.
görün, tartın, şimdi arkadaş konuşmaya devam etsin.

sadece ayıp ve yazık diyorum.
yakışmadı...

Son düzenleme:
Naz,

limitini doldurup milleti biktirip ve hala istenmedigin yerde
kalmak icin ugrasan sen degilmiydin dun?
herkesin sabrini zorladin ve sonunda
affet diye mesajlar attin
ama onca sorunun icinde senin kaprislerini kaldiramayan
iyi niyetli arkadaslarim kabullenemeyince
sacma kaprislerini
bugun saldiriya gectin!
affetiremedin kendini simdi careyi saldirida buldun
bu yuzden yazdigima kizma hic bosuna
senden baska kimse alinmasin..
sevocansiz yasamak zor olsada senin icin alisacaksin
Ala kizacagin ve herhangi bir platformda laf atacagin en son insan
(gezmelere gidip dondugun vakit "neden beni aramadiniz diye
sevocanin burnundan getiren bir insanin kaprisini kimse cekemez bunuda soyliyim
yeni arkadaslarinada ayni seyi yapma kimse bizim kadar hassas olmayabilir"
eyvallah!

datlum noluyor burda la bır geldım asagısı kalabalık ne yapıyorsunuz parısım ve dıger kızlar nerde:44:

sen kim sevo kim...
Ben kırdıgım insana yazdımmm sen muhattabım olamazsın bile
hahayyy sevocansız yasamak zormus seni kaale alşdım affet yazdım mı hatırlamıyorum sadece sevoya özel msj attım ben..
okadar anlasaydı anlardı geçmiş ola.. ben istenmediğim yerde kendim durmam en basta ben gitmek istedim zaten onca zamanın hatırına yine geldim..ki değmez mişşşşşşşşş

affett diye msjları sana mı attım tek bir tane sevpya attımmm odaa tın yaniii....sensiz de yasayamam bak şimdiiiii

Son düzenleme:

Yazmadınmı msn den, kk özelden üzgün smilyler... He bu arada Ala sana git dedi ama gurursuzca duran sendin... dün zorla gruptan sildide gittin yoksa hala oradaydın. Son ana kadar tamam unutalım diyende sendin ne çabuk unuttunnnnn

Siz coktan geçtiniz gittiniz hayatımdan neden halen hafiyelik peşindesiniz anlamadım..ben burda yazısıyordum asagda gördüm hiiç sataşmadan önce takibe girmişsiniz...

girmeyiniz ben unuttum sizde unutunuz..kurtulam artık.

Kızımmmm....ben guruptannn değil tüm ehrseyden sildim zaten sizi..seni kırdım insanım ben herseye ragmen gönül almak isteidm...

gurursuz bir insan varsa oda belli zaten...gurubunuzdan ilk ben ayrıldım zaten ve sadece bunca gün hatrına engellemedim...sonra sana özelden yazdım yoksa gurup diğerleri umurumda değilll değil..
hatırlarsan sen guruba yönlendirdin genelleştirdin unuttun muuuu???

sorabilir miyim sildiniz benii senin değiminle neden halen peşimdesiniz yazdıgım her yerdesiniz?????????

Son düzenleme:

Allah herkesin yolunu açık etsin.
Dün de aynısını dedim.
Sonsuza kadar da aynısını diyeceğim.
Sen bize sataşma, bizden kimse sana sataşmaz merak etme.
15 kişi içinden 1 kişi haklı görseydi seni biz özür dilemeye razıydık.
Sen bir özür bile dilemedin.
ÖZür dilemek de büyüklüktü, bunu bile beceremedin.

Dİyorum ya yazık, hepimize...

Not:: ALA'yı bir daha hiç bir yere karıştırma, işte o zaman külahları değişiriz...

Selametle...

hazal bacım sarıl bana:18:
datlum gitti yemeğe kaldım bende burda :18:
sen napıyon canım biz muhabbet edelim bari

ıyıyım ben cnm sızler nasılsınız noluyor ya topıcımıze sevıyelı muhabbet ederız bız. bı gırdım bıraz tartısma cıkmıs galıba neyse bız muhabbet edelım cnm bı geldım buraya cok guzel gecıyor valla dun alısverıs yaptım kendıme cok guzel bı elbıse aldım kendıme obur hafta dayımın kızı evlenıyor.bol bol halay cekerım artık. sızde ne var ne yok

Naz, gerçekten komik oluyorsun.
Seni msnden , gruptan, ve facebook tan silen benim.
KOmik oluyorsun.
Neyse yeter.
Kendime yakıştıramıyorum bu yazdıklarımı...

parısım neden mudahale edılmıyor tartısmaya datlum bıldırmıs galıba.
arkadaslar lutfen tartısacaksanız kendı topıcınızde tartısın burayı ısgal edıyorsunuz.

napalım canım işte bıraktığın gibiyiz bizz. sizleri özledik canlarım benim.polişle seni:97:
gez bol bol foto çek gelince eklersin bize:97:
oğluşun nasıl. huysuzluğu geçtimi alıştımı oraya annannesine dedesine:97:

halen anlamıyorsunuz özür dilesem peşimizdesin..dilemesem büyüklük etmedin..ohoooooooo

Yazık ewet..özelden halletmek için yazdım...kalp kırdıysam bende kırıldım ama olsun yazayım çözeyim 3 günlük dünya dedim..belki ben abartıyorum tamam dedim ama yok...genelleştirilip diğer üyelere nasıl anlatıldıysaa artık...sorun değil bende geçti gitti...

Kimsedennn korkum yokkk,

ayrıca guruptan tenzih ettiklerim var..onlara hiiç lafım yok severim sayarım..

Naz, gerçekten komik oluyorsun.
Seni msnden , gruptan, ve facebook tan silen benim.
KOmik oluyorsun.
Neyse yeter.
Kendime yakıştıramıyorum bu yazdıklarımı...

komik olan sensin...
Ben sabah silmeye karar verdim önce sildiysenn sen beni terkettin anlamına gelmiyorum..
duygular, düşünceler önemlii...bende bu hale sokuyorsunuznişte insanı yeter..

bende ozledım cnm sevıyelı muhabbetlerımızı. foto cekerım cnm gelınce eklerım buraya.oglum ıyı bıraz mızmızlanıyor ama bu normal halı zaten hep mızmız cok sevıyor bızımkılerı hep guuyor oynuyor bı babamızı cok ozledık oda 1 ay sonra gelecek ıns.
evet uyardı sanırım datlu :44:

uyarmıs ama pek dıneyen olmamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…