Nöbetçi Muhabbetçi

ben çalıştım durdum dadlum paris annem şimdi güneşin altında uyukluyordur ayy özledim onuda

selam bayanlar mutlu huzurlu günlerrrr

datluumm oohh iyisin waalllaaa....

aslm kepelek
bugünlerde beni buluyor sanırım bunlar yada ben tuhafım

çok pis horlarmilleti rahatsız etmese bari

selam canım. çok şükür allahıma . Sen nasılsın

horlasın da herkes kaçsın koca sahil parise kalır ohh tek başına rahat rahat güneşlenir

iyilik canım ne olsun bu sıcakta manisamı bekliyorummmmm

kepelek bu gidişle bende burayı beklemeye devam etcem manisa hayallerim bitiyor gibi

iyilik canım ne olsun bu sıcakta manisamı bekliyorummmmm
anahh manisayı düşenmeiyom ama varya ben yozgatta anamların evde dondum 3 gün. sürekli yağmur yağdı. evde kuzay , romadizmalarım azdı iyice

cadum yapom ceydoş nirdesiniz kızlar
selam cankuş. bi yandan aşkı memnuyu izliyom bi yandan toplantı tutanağı yazıyom.

kız mahsusu mu kepelek yazıyon yoksa şaşurdunmu:82:

ben pepeleğim ya ondan öyle yazıyorum

karnım çok acıktı ya. puffff evde inşaat var. boyacı var. eşim eve almıyo beni. sokak larda yatıp kalkacam aplaaaa.

karnım çok acıktı ya. puffff evde inşaat var. boyacı var. eşim eve almıyo beni. sokak larda yatıp kalkacam aplaaaa.

bize gel dadlum bizim evde inşaat yok
hem akşama yaprak sarmasıyla kara lahana sarması var

ama böyle çok daha eğlenceli oldu bu arada nick sahıbı kayboldu. nen kelebek , kepelek nere gittin bizi derde koydun

kepelek böceklerinin peşine gitmiştir yaz kursları filan

bize gel dadlum bizim evde inşaat yok
hem akşama yaprak sarmasıyla kara lahana sarması var

kepelek böceklerinin peşine gitmiştir yaz kursları filan

ayyyyyy. anam hem yeşili hem karası. karasını heç yemedim lahanın ama merak ediyom açıkçası. yakın olsada gelsem. şu interneti icad edip kıtaları buluşturan kardeşler ışınlamıyda icat etsin bi zahmet yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…