Nöbetçi Muhabbetçi

selam kızlar:80: nabersiniz beni unutmuşunuzdur belkide:83::83:

unutulurmusun sen hıc canım. ben ıyıyım kendi adıma hala turkiyedeyim 2 agustosta donecez hayırlısıyla.
sen nasılsın cnm?

topıc bos kalmıs bende sıze bı bakıım dedım, 8 gunum kaldı gerı dopnmemem ama hıc gıdesım gelmıo cok guzel burası. sız nasılsınız kızlar.
bu arada yapılan tum terör saldırılarını kınıyorum, olan hep masum ınsanlarımıza oluyor.

selam kızlar uyuyamadım bir gireyim dedim.

Nihooo canım senı unutmadık bitanem hep aklımızdasın senısevıyoruz.

Hazalcım senınde tatılın az kalmıs çok iyi gelmıstır ama bu süreç ailenle hasret giderdin.

Terörü bizlerde kınıyor ve lanetlıyoruz.

Polly canım sen döndün evindesın sanırım yanlıs hatırlamıyorsam.

Cadumda döndü tatılden bildiğim kadarıyla.

Yapom hala tatılde Cuma günü iş bası yapacakmıs konustum.

Ceydoş tasındı yenı evıne yerlesmıstır dıye düşünüyorum ama uzun zamandır hiç görünmüyor ınsallah kötü bir durum yoktur.

Diloşta yenı evıne tasındı çok şükür sanırım oda yerleşmiştir.

Son olarak benı soracak olursanız bacılarım,bende iyi olmaya çalısıyorum yuvarlanıp gidiyorum.

Kadın doğumcuya gittim morelim çok bozuk kıstlerım yenıden tekrarlamıs.

Bu aralar canım fena halde buna sıkkın , anlayacagınız bebeiş hayellerım benı yoracak.

Böyle işte bacılarım öptüm hepinizi,gece gece destan yazdım offf sanırım doldum iyice:97::97::97:

evet canim geldim ben evimdeyim.
ayy cok gecmis olsun yaa niye tekrarladiki insallah hepsi erirde kurtulursun canim ya.
sikma canini allahim dermansiz dert vermesin.
icine atip kendini sikma
allahim insallah en kisa zamanda bi bebis nasip eder

Önceki çikolata kistiydi şimdikide polikistik overmiş canım.

Neden tekrarladı inan bılmıyorum,gecen sene bu tarıhlerde ben yıne aynı sorunlar uğraşıyordum

Bu sene yıne aynı tarıhlerde...Abartısız 3 yıldır ugraşıyorum yoruldum artık.

Allah beterınden saklasın,dermansız dert vermesin tabii ki ama nebileyim işte insan üzülüyor.

İyi dileklerin içinde tesekkür ederim bitanem bebişi öp benim için mucx.

bendede vardi polikistik over hormonlarla alakali adet düzensizligi tedavilerini aksatma canim ben ilac kullanmasam regl olamiyordum hamile kaldimda kurtuldum.
üzülme canim
öptüm teyzesi

canım benim çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte acil şifalar versin inşallah moralini bozma canım Allah büyüktür polistik overi olupta hamile kalan biçok insan var hatta sıfır spermi olupta hamile kalanları bile okuyoruz canım burda demekki vakti zamanı var daha hiç anlamazsın bi bakmışsın hamilesin Rabbim büyüktür Allaha sığın moralini bozma streste çok etkiliyomuş hamile kalmayı inşallah Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder sanada nihanada ve isteyen herkezede canım

polyana hazal nasılsınız canlarım iyimisiniz tatil nasıldı yusufla almiramız napıyo nasıl büyümüştürler şimdi

polyana hazal nasılsınız canlarım iyimisiniz tatil nasıldı yusufla almiramız napıyo nasıl büyümüştürler şimdi

aaaa
ben kendi adima iyim canim benim tatil cok iyiydi eylul ortalarinda yine gidicez insallah
almira büyüdü teyzesi yürümeye basladi yavas yavas düsüp düsüp duruyor
zaman ne cabuk geciyor.
sen nasilsin neler yapiyorsun nasil gidiyor

ne güzel yürümeye başlamış öyle öyle öğrenir canım tatilinizin iyi geçmesine sevindim canım inşallah eylüldeki tatilinde çok güzel geçer kocaman kız olmuş artık kızçen maşallah
ben iyiyim canım dükkandayım işte sıcaktan geberiyorum burda çok sıcak oluyo dükkan bizim

ay ifit kızgın kumlardan serin sulara atladımm..ne bıcı bıcısı len anlamadım:44:
ben çalıştım durdum dadlum paris annem şimdi güneşin altında uyukluyordur ayy özledim onuda
ayyyyyyy sorma nasıl uyuklamışız güneşin altında mandişimmm acillik oldukk
çok pis horlarmilleti rahatsız etmese bari

tubişim geçmiş olsun tatlım niye tekrarlamışki acaba.. sıkma canını hayatımm Allah beterinden saklasın acil şifalar versin

günaydın lenn millettt
nerdesinizzz saat kaç olmuşş hepinizi tek ayanızda bekleyeceniz cezalısınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…