Nöbetçi Muhabbetçi

güneş kremini bi kere sürdük bi dahada sürmedik bu hale geldik
ama çabuk atlattık Allahtan
yoğurt en son aklıma geldi

ee sen ne yaptın bidenem izne falan çıktınmı çıkacanmı

Allah büyük sorunlar vermesin parisim oda anı olmuş işte size eğlenmenize fazla gölge düşmemiş ya önemli olan o

yoğurtlu adam plajda oturuyor ayyy komik olurdu bacım iyiki aklına gelmemiş

ramazandan sonra diye plan vardı ama bu ev işi sanırım baya sıkıntıya sokacak tatili unutmamız gerekebilir bu yıl

günaydın muhabbetçiler nasılsınız

günaydın sevgi dün senin abinin doğum günümüydü

evet canım komik anı oldu anlatıp gülüyoruz
sağlık olsun mandiş eviniz olduya önemli olan o tatile herzaman gidilir Allahın izniyle inşallah:97:

evet canım komik anı oldu anlatıp gülüyoruz
sağlık olsun mandiş eviniz olduya önemli olan o tatile herzaman gidilir Allahın izniyle inşallah:97:

bilmiyorum artık sıkıldım azcık gezmek istiyorum planımız yalovadan batıp manisadn çıkmaktı güzeldi egeyi dolaşa dolaşa gidip gelecektik ama bakalım belli değil

ne zaman döndünüz ben pazartesi gelirsin diye bekliyordum

canım ama benim abim yokki

o zaman tesadüf canım radyo uzun zamandır kulağıma sevgi demir den şu kişiye bu kişiye diye şarkı isteği okuyor dj unutyordum sana söylemeyi dün yine doğum günü olan abisine sevgi demirden şu parça armağan diyince ehh dedim bu sefer soracam unutmuycam demek tesadüfmüş ama haberin olsun senin adından biri daha var

inşallah gönlüne göre olur hayatım

biz pazar döndük iznim 10 gündü zar zor hepsini aldım
bide eşiminde izni vardı 1 ağustosa kadar onuda yanlız bırakmak istemedim o yüzden hepsini kullandım.. gerçi bugünde evde yanlız

izmirede gittikte ama 1 gece kaldık orada
annemgille gittiğimiz için onların işleri vardı o yüzden erken döndükk ama izmirde biraz daha kalmayı isterdim gezilecek güzel yerleri varmış:97:

ayın birine kadar yakın yerlere kaçarsınız artık fırsat bulmuşken belki seneye bebiş gelir hiç uzun zaman gidemeyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…