he kıs üstüne bide yanık
çifte kavrulmuş olduk
barisim hoş gelmişsennnn
ama küstüm sanainsan izmire gelmişken accuk ta manisaya uğrar dimi ama
ne güzel yürümeye başlamış öyle öyle öğrenir canım tatilinizin iyi geçmesine sevindim canım inşallah eylüldeki tatilinde çok güzel geçer kocaman kız olmuş artık kızçen maşallah
ben iyiyim canım dükkandayım işte sıcaktan geberiyorum burda çok sıcak oluyo dükkan bizim
yapoom hosgeldin tatlim.
oooh bi güzel tatilini yaptin gecmis olsun ayrica
sağol tatlımm valla ne iyi geldi tatil ya kendime geldim:97:
sağol canım geçmiş olsun dileğin içinde
sen napıyon nasılsın
canım benim çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte acil şifalar versin inşallah moralini bozma canım Allah büyüktür polistik overi olupta hamile kalan biçok insan var hatta sıfır spermi olupta hamile kalanları bile okuyoruz canım burda demekki vakti zamanı var daha hiç anlamazsın bi bakmışsın hamilesin Rabbim büyüktür Allaha sığın moralini bozma streste çok etkiliyomuş hamile kalmayı inşallah Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder sanada nihanada ve isteyen herkezede canım
Diloşum sağolasın canım ya valla morel oldu bana yazdıkların
Kızlar bu arada ceyda'dan haber alan var mı?
hiç görünmüyor facede'de uzun zamandır göremıyorum.
ramazanınız mübarek olsun kızlar Rabbim tuttuğumuz oruçları yaptığımız ibadetleri ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah
kimseler yok bilge nerde kızlar yaprak tatile gitmişsiniz umarım çok iyi geçmiştir
polyanan nasılsın canım
hazal döndünmü kuzumm iyimisin
iyim canim cok sukur.ramazanınız mübarek olsun kızlar Rabbim tuttuğumuz oruçları yaptığımız ibadetleri ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah
kimseler yok bilge nerde kızlar yaprak tatile gitmişsiniz umarım çok iyi geçmiştir
polyanan nasılsın canım
hazal döndünmü kuzumm iyimisin
sağol dilekçim iyi geçti valla :97:
sen napıyosun nasıl evine alıştınmı..nasıl gidiyor hayatt
kızlarrrrrrrr nerdesiniz yaaaaaaaaaa haydin gelin artık
iyiyim canım tam alışamadım sanırım ya salona falan girince sanki birisine misafirliğe gelmişim gidecekmişim gibi geliyo inşallah alışıcam deişik geliyo şimdi hayat hep aynı canım devam dükkan ev gidip geliyoruz
sen nerelere gittin nası geçti güzelmiydi
iyim canim cok sukur.
seninde ramazanin mubarek olsun.
ay amiin rabbim tüm dualarimizi ibadetlerimizi kabul etsin
yapom yaa valla kimsecikler yok bende baygin haldeyim bizim burda iftar 21.22 de aciliyor allahim kabul etsin cok susuyorum ben ya sütümde azaldi
amin canım inşallah Allah kolaylık versin siz daha geç açıyosunuz ek gıda veriyomusun canım bitek anne sütü veriyosan etkilenir bebişin tutma ozaman canım
ewet kimseler yok artık bilge nerde kızlar izinlimii
selam kizlar ben geldimm
cok yorgunum 4 saatlik uyku ile ayakta duruyorum, daha dogrusu durmaya calisiyorum. evimi temizliyorum :97:
turkiye cok guzeldi valla hic gelmek istemedim
artik evimdeyim ama turkiyeyi cok ozluyorum
siz nasilsiniz bakiim islerim bitsin surekli burda olurum ins.
bu arada ramazan geldi hos geldi ben daha oruca baslamadim tutmak nasip olur ins.
slm canım hoşgeldin evine ordayken eşinden ayrılmak zor geliyodu dimi şimdide burdan ayrılmak zor olsun canım seneye yine gelirsin yusufumuz napıyo iyimi büyümüştür dimi
başlarsın canım bi yorgunluğunu at hayırlısıyla
aman baya geçmiş canım ya bebişine yetmiyosa sütün tutma isterseniyim canim cok sukur.
seninde ramazanin mubarek olsun.
ay amiin rabbim tüm dualarimizi ibadetlerimizi kabul etsin
yapom yaa valla kimsecikler yok bende baygin haldeyim bizim burda iftar 21.22 de aciliyor allahim kabul etsin cok susuyorum ben ya sütümde azaldi
hazalcımmm hoşgeldin canımm.. nasılsınn özledik valla seni.zor olmuş ama alışırsın hayatım..ne güzel gittin gördün vakit geçirdin.darısı gidemeyenlere olsun inşallah:97:selam kizlar ben geldimm
cok yorgunum 4 saatlik uyku ile ayakta duruyorum, daha dogrusu durmaya calisiyorum. evimi temizliyorum :97:
turkiye cok guzeldi valla hic gelmek istemedim
artik evimdeyim ama turkiyeyi cok ozluyorum
siz nasilsiniz bakiim islerim bitsin surekli burda olurum ins.
bu arada ramazan geldi hos geldi ben daha oruca baslamadim tutmak nasip olur ins.
iyiyim canım tam alışamadım sanırım ya salona falan girince sanki birisine misafirliğe gelmişim gidecekmişim gibi geliyo inşallah alışıcam deişik geliyo şimdi hayat hep aynı canım devam dükkan ev gidip geliyoruz
sen nerelere gittin nası geçti güzelmiydi
aynen canım benimde aynı iş güç git gel hep aynı heç bi değişiklik yok. işte sadece bi tatile gidebildik o kadar didime gittik annemgille.kalabalıktı güzel geçti..
evinede alışırsın canım şimdi ne güzel temiz temiz her yer..bide içine sindiği için daha bi keyiflidir herşey.yakın olaydık kızlarla toplaşır ev görmesine gelirdik sana:97:
amin canım inşallah Allah kolaylık versin siz daha geç açıyosunuz ek gıda veriyomusun canım bitek anne sütü veriyosan etkilenir bebişin tutma ozaman canım
ewet kimseler yok artık bilge nerde kızlar izinlimii
bilo heralde yine izinde.. en son 25nde görülmüş kendileri.. okullar tatil diye onlarında işler hafifledi zaar. tatil yapıyoo aylardır maşallahhh
bu arada herkese günaydınlarrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?