Nöbetçi Muhabbetçi

barisim hoş gelmişsennnn

ama küstüm sana insan izmire gelmişken accuk ta manisaya uğrar dimi ama

ayy evet türkiye cok sicak buraya ugramiyor o sicaklar bi tek buralar serin yagmurlu

yapoom hosgeldin tatlim.
oooh bi güzel tatilini yaptin gecmis olsun ayrica

Diloşum sağolasın canım ya valla morel oldu bana yazdıkların

Kızlar bu arada ceyda'dan haber alan var mı?

hiç görünmüyor facede'de uzun zamandır göremıyorum.

Diloşum sağolasın canım ya valla morel oldu bana yazdıkların

Kızlar bu arada ceyda'dan haber alan var mı?

hiç görünmüyor facede'de uzun zamandır göremıyorum.

nedemek canım sıkma canını Rabbim çok büyüktür sen ona sığın dua et inşallah tez vakitte kabul edicektir duanı
ceyda da taşındı canım interneti bağlı deildi bağlanmamış olabilir bayadır bende görüşmedim hiç benimde aklımda arıyamadım bende umarım iyidir

ramazanınız mübarek olsun kızlar Rabbim tuttuğumuz oruçları yaptığımız ibadetleri ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah
kimseler yok bilge nerde kızlar yaprak tatile gitmişsiniz umarım çok iyi geçmiştir
polyanan nasılsın canım
hazal döndünmü kuzumm iyimisin

sağol dilekçim iyi geçti valla :97:
sen napıyosun nasıl evine alıştınmı..nasıl gidiyor hayatt

kızlarrrrrrrr nerdesiniz yaaaaaaaaaa haydin gelin artık

iyim canim cok sukur.
seninde ramazanin mubarek olsun.
ay amiin rabbim tüm dualarimizi ibadetlerimizi kabul etsin
sağol dilekçim iyi geçti valla :97:
sen napıyosun nasıl evine alıştınmı..nasıl gidiyor hayatt

kızlarrrrrrrr nerdesiniz yaaaaaaaaaa haydin gelin artık

yapom yaa valla kimsecikler yok bende baygin haldeyim bizim burda iftar 21.22 de aciliyor allahim kabul etsin cok susuyorum ben ya sütümde azaldi

selam kizlar ben geldimm
cok yorgunum 4 saatlik uyku ile ayakta duruyorum, daha dogrusu durmaya calisiyorum. evimi temizliyorum :97:
turkiye cok guzeldi valla hic gelmek istemedim
artik evimdeyim ama turkiyeyi cok ozluyorum
siz nasilsiniz bakiim islerim bitsin surekli burda olurum ins.
bu arada ramazan geldi hos geldi ben daha oruca baslamadim tutmak nasip olur ins.

slm canım hoşgeldin evine ordayken eşinden ayrılmak zor geliyodu dimi şimdide burdan ayrılmak zor olsun canım seneye yine gelirsin yusufumuz napıyo iyimi büyümüştür dimi
başlarsın canım bi yorgunluğunu at hayırlısıyla

hosbulduk cnm. aynen oyl esim yokken onu ozluyordum o geldi buraya donduk simdi annem gili ozluyorum, daha dun geldim ama yinede ozluyorum.ailem kalabalik simdi tek basina kaldim. hayirlisi bakalim evim burda mecbur duracam.
yusuf buyudu teyzesi, kocaman delikanli oldu emekliyor herseyi agsina atiyor onun pesinden surukleniyorum valla 64 kiloydum 59 kiloya dustum cok yoruyor beni pasam ama olsun onun bi yurumeye baslasin kendi basinin caresinede bakar artik.
perde diktirdim salonuma kornis filan getirdim onlar takilmadan buyuk temizligi yapmicam, simdi sadece tozlari filan aliyorum.
sen nasilsin cnm evine alisman biraz zor oluyor galiba zaman gectikce alisirsin cnm. cok opuyorum cnm seni ben islerime donuyum, esim oglumla alisverise gitti onlar gelmeden bitiriyim

aman baya geçmiş canım ya bebişine yetmiyosa sütün tutma istersen
hazalcımmm hoşgeldin canımm.. nasılsınn özledik valla seni.zor olmuş ama alışırsın hayatım..ne güzel gittin gördün vakit geçirdin.darısı gidemeyenlere olsun inşallah:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…