Nöbetçi Muhabbetçi

inanıyorum sırada sen varsın tubişimmmmmmmmmmmmmm
anammmmmmmmmmmmm çok sevindim canım darısı tuğbamın başına inşallah hayırlısı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

ayy sağol diloşşş
darısı sanada olsun inşallahh

ama ben doktora gitmeden inanamıycam heralde yaaaaaaaaaaaaaaaaa

idrar ve kantesti yaptırdım canım cumartesi gidicem doktoraa

yok kıss tıckeri ben yapmadım diğer topikten teyzelerinden biri hediye yapmış sağolsun ben beceremiyomki

hadi hayırlı güzel haberlerle dönersin inşallah canım doktordan
olsun canım çok yakışmış bittiğinide görürüz inşallah tickerdaki zamanın

darisi basina browimmm allahim saglikli evlat versin hepimize
insallah yakin zamandada senin haberini aliriz

Selam kızlar hepinizi tek tek ayrı ayrı öpüyorum ve kucaklıyorum canlarım

Evime yerleştim nihayet ama bu aralar hastalıklar ile imtihan ediliyoruz. Görümcemin bebeği karnında öldü ve kürtajla aldılar maalesef, görümcem istanbul'a geldi morali biraz düzeldi derken eşimin samsun'daki teyzesi beyin kanaması geçirmiş kayınvalidemler, görümcem falan apar topar samsun'a gittiler. doktor durumu pek iyi değil diyormuş. Benim çok sevdiğim dedem kalp krizi geçirdi ona çok çok üzüldük ama Allah'a şükür ki iyi durumda ve evinde şuan. Yani kızlar epey üzücü bir dönem geçiriyorum tabi hayırlısını Rabbim bilir beterinden korusun inş.

Geçmişin hepsini okuyamadım ama yaprak ve hazal hamileymiş inanın çok çok sevindim. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.

Evime internet gelmedi henüz çünkü bina yeni olduğu için telekom kutu bağlamadı. annemden ara sıra giriyorum işte..

Allah'a emanet olun fıstıklar

canım ya öncelkle geçmiş lsun ve başınız sağolsun alllah heşeyin hayırlısını versin

aman allahim inanamiyorumm
ay yapooommm cok sevindim bitaneeemmm
saglicakla kucagina alirsin insallahhhh.
ayyyyy önce nihan sonra sen
cok sevindim cokkk.
canım polişim çok sağol hayatım ama ben inanamıyorum halaaaaaaa sanırım doktorun ağzındanda duymadan inanamayacağımm

ceyda canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm..hastalarınıza acil şifalar diliyorum. görümceninde başı sağolsun ( Allah sabırlar versinn (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…