kızlarrr sizede bi haaberim varrrrrrrrrrrrrrr
hamileymişimmmmmmmmmmmmmmmmmm
inanıyorum sırada sen varsın tubişimmmmmmmmmmmmmmTebrık ederim bitaneeeeemmmmm.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin .
Sonrada bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallaaaahhhh.
Önce nihan sonra sen harıka haberler verdınız :)))
İnsallah sıradakı benımdır
anammmmmmmmmmmmmçok sevindim canım darısı tuğbamın başına inşallah hayırlısı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
anammmmmmmmmmmmmçok sevindim canım darısı tuğbamın başına inşallah hayırlısı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
inanıyorum sırada sen varsın tubişimmmmmmmmmmmmmm
ayy sağol diloşşş
darısı sanada olsun inşallahh
ama ben doktora gitmeden inanamıycam heralde yaaaaaaaaaaaaaaaaa
İnşallah diloşum inşallah hayırlısıyla tez zamanda
doktora gitmedinmi test mi yaptırdın hemen tikerını bile yapmış delüü
idrar ve kantesti yaptırdım canım cumartesi gidicem doktoraa
yok kıss tıckeri ben yapmadım diğer topikten teyzelerinden biri hediye yapmış sağolsun ben beceremiyomki
hadi hayırlı güzel haberlerle dönersin inşallah canım doktordan
olsun canım çok yakışmış bittiğinide görürüz inşallah tickerdaki zamanın
kızlarrr sizede bi haaberim varrrrrrrrrrrrrrr
hamileymişimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Tebrık ederim bitaneeeeemmmmm.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin .
Sonrada bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallaaaahhhh.
Önce nihan sonra sen harıka haberler verdınız :)))
İnsallah sıradakı benımdır
slm tuğba polyanan napıyosunuz
Selam kızlarhepinizi tek tek ayrı ayrı öpüyorum ve kucaklıyorum canlarım
Evime yerleştim nihayetama bu aralar hastalıklar ile imtihan ediliyoruz. Görümcemin bebeği karnında öldü ve kürtajla aldılar maalesef, görümcem istanbul'a geldi morali biraz düzeldi derken eşimin samsun'daki teyzesi beyin kanaması geçirmiş kayınvalidemler, görümcem falan apar topar samsun'a gittiler. doktor durumu pek iyi değil diyormuş. Benim çok sevdiğim dedem kalp krizi geçirdi ona çok çok üzüldük ama Allah'a şükür ki iyi durumda ve evinde şuan. Yani kızlar epey üzücü bir dönem geçiriyorum tabi hayırlısını Rabbim bilir beterinden korusun inş.
Geçmişin hepsini okuyamadım ama yaprak ve hazal hamileymiş inanın çok çok sevindim. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
Evime internet gelmedi henüz çünkü bina yeni olduğu için telekom kutu bağlamadı. annemden ara sıra giriyorum işte..
Allah'a emanet olun fıstıklar
canım ya öncelkle geçmiş lsun ve başınız sağolsun alllah heşeyin hayırlısını versin
canım polişim çok sağol hayatım ama ben inanamıyorum halaaaaaaaaman allahim inanamiyorumm
ay yapooommm cok sevindim bitaneeemmm
saglicakla kucagina alirsin insallahhhh.
ayyyyy önce nihan sonra sen
cok sevindim cokkk.
Selam kızlarhepinizi tek tek ayrı ayrı öpüyorum ve kucaklıyorum canlarım
Evime yerleştim nihayetama bu aralar hastalıklar ile imtihan ediliyoruz. Görümcemin bebeği karnında öldü ve kürtajla aldılar maalesef, görümcem istanbul'a geldi morali biraz düzeldi derken eşimin samsun'daki teyzesi beyin kanaması geçirmiş kayınvalidemler, görümcem falan apar topar samsun'a gittiler. doktor durumu pek iyi değil diyormuş. Benim çok sevdiğim dedem kalp krizi geçirdi ona çok çok üzüldük ama Allah'a şükür ki iyi durumda ve evinde şuan. Yani kızlar epey üzücü bir dönem geçiriyorum tabi hayırlısını Rabbim bilir beterinden korusun inş.
Geçmişin hepsini okuyamadım ama yaprak ve hazal hamileymiş inanın çok çok sevindim. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
Evime internet gelmedi henüz çünkü bina yeni olduğu için telekom kutu bağlamadı. annemden ara sıra giriyorum işte..
Allah'a emanet olun fıstıklar
Sağol ablacım Allah razı olsun.. Sen nasılsın, iyisin inş.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?