Nöbetçi Muhabbetçi

hakkaten bu topic sahipleri kayıplarda datlum yok flockem yokk

herkescikler kış gelince toplancak galiba evi ve kk yı bekleyen bi biz mi varız yahu nedir....

yine kimse yok burda yaaaa:84:

biz eylülün 2sinde türkiyeye gidiyoruz kizlaarr biletimizi aldik.
ankaradan geze geze antalyaya gidicez tatilimizi yapicaz sonra aileleri ziyaret edip gelcez

evet yaa topiğin adı değişsin unutulan topik olsun

ayyy canım ne güzel senin adına sevindim polişim sık sık türkiye gelme şansın var ne güzel şanslısın hee hayırlısıyla gelin ne kadar sürecek bu seferki tatiliniz

bu arada avatarındaki ne resmi canım:26: gözlerim pek iyi değilde seçemedim :)))

unutulan topic
evet ya valla yapom bu yönden cok sansliyim.kocam saolsun canin o benin canim cok düsünceli:98:
1 ay canim.

avatarimdaki kadiinn babetlerini cikarmis yesillige uzanmis bir baaayan.

sen nasilsin bitanem nasil gidiyor hamilelik minigimiz nasil

maşallah tatlım eşine gerçekten çok düşünceli sık sık getiriyor seni türkiyeye çok nazar değmesin

iyi diyelim iyi olsun hayatım ya çoook tedirginim aklıma kötü düşünceler geliyor. ya bebek gözükmezse ya şöyle böyle diye bütün olumsuzlukları üstüme çekiyorum valla

bide kasıklarım ağrıyo bugün normalmidir acaba:26:

ayaklarımda şişmiş ama oda oturmaktan sanırım bütün gün:93:

nazar degmesn

kötü seyler düsünme canim iyi düsünki iyi olsun
normal canim kasik agrisi batmasi falan.
bende kanamada olmustu doktor önemli degil olur demisti.
eve gidince ayaklarinin altina yastik koy uzan canim .

nazar degmesn

kötü seyler düsünme canim iyi düsünki iyi olsun
normal canim kasik agrisi batmasi falan.
bende kanamada olmustu doktor önemli degil olur demisti.
eve gidince ayaklarinin altina yastik koy uzan canim .

haklısın canım güzel şeyler düşüneyim hayaller kurayım:97:
bende tedirgin oldum ağrı bişeylerin alarmımı falan diye Allahtan normalmiş
çok tuzlu yiyorum kesin oda beni şişiriyo heleki ilerleyen zamanlarda bidon gibi olursam şaşırmam

bidonmu
yok kiz hamilelikten sonra hepsi gidiyor hic merak etme.

ankaradan geze geze antalyaya gidicez tatilimizi yapicaz sonra aileleri ziyaret edip gelcez
ohh sefan olsun cnm, SIK SIK turkiyeye gitmek lazim bence cocuklar icin cok iyi oluyor.

yapooooo bacim ne dedimben sana sakin ol olumsuz dusunme, hersey guzel olacak bebegini goreceksin, hareketlerini hissedeceksin, cinsiyetini ogreneceksin nsabirli ol ve iyi dusun. ooo cok zevklidir hamilelik son aylar haric

ohh sefan olsun cnm, SIK SIK turkiyeye gitmek lazim bence cocuklar icin cok iyi oluyor.

yapooooo bacim ne dedimben sana sakin ol olumsuz dusunme, hersey guzel olacak bebegini goreceksin, hareketlerini hissedeceksin, cinsiyetini ogreneceksin nsabirli ol ve iyi dusun. ooo cok zevklidir hamilelik son aylar haric

evet cocuklar icin cok iyi bazen cok üzülüyorum kizimda burda tek büyüyor

slm kızlar hayırlı cumalar polyanam ne güzel tatile gidiyosunuz bende çok istiyorum arabayla geze geze antalyaya gitmeye inşallah bi gün bizede nasip olur çok şanslısın maşallah canım eşin yönünden Rabbim daim etsin hep güzel gğnler görün inşallah
yaprak kötü şeyler düşünme canım hayırlısı Allah büyüktür iyi düşün iyi olsun
hazal sen nasılsın kuzum iyimisin
tuğba yeğenin nasıl adını ne koydunuz çok tatlıdıro şimdi dimi uykularında gülmeleri yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…