hakkaten bu topic sahipleri kayıplarda datlum yok flockem yokk
herkescikler kış gelince toplancak galiba evi ve kk yı bekleyen bi biz mi varız yahu nedir....
tatilde datlum cnm.kızlar dadlum nerelerde bilen varmı uzun zamandır gelmedi hayır olsun
Mandalinacım;
Datlucadu tatilde hala ondan girmiyor.
tatilde datlum cnm.
selam bombosss topiccc kimseler yok
evet yaa topiğin adı değişsin unutulan topik olsun
ayyy canım ne güzel senin adına sevindim polişim sık sık türkiye gelme şansın var ne güzel şanslısın hee hayırlısıyla gelin ne kadar sürecek bu seferki tatiliniz
bu arada avatarındaki ne resmi canım:26: gözlerim pek iyi değilde seçemedim :)))
unutulan topic
evet ya valla yapom bu yönden cok sansliyim.kocam saolsun canin o benin canimcok düsünceli:98:
1 ay canim.
avatarimdaki kadiinn babetlerini cikarmis yesillige uzanmis bir baaayan.
sen nasilsin bitanem nasil gidiyor hamilelikminigimiz nasil
maşallah tatlım eşine gerçekten çok düşünceli sık sık getiriyor seni türkiyeye çok nazar değmesin
iyi diyelim iyi olsun hayatım ya çoook tedirginim aklıma kötü düşünceler geliyor. ya bebek gözükmezse ya şöyle böyle diye bütün olumsuzlukları üstüme çekiyorum valla
bide kasıklarım ağrıyo bugün normalmidir acaba:26:
ayaklarımda şişmiş ama oda oturmaktan sanırım bütün gün:93:
nazar degmesn
kötü seyler düsünme canim iyi düsünki iyi olsun
normal canim kasik agrisi batmasi falan.
bende kanamada olmustu doktor önemli degil olur demisti.
eve gidince ayaklarinin altina yastik koy uzan canim .
haklısın canım güzel şeyler düşüneyim hayaller kurayım:97:
bende tedirgin oldum ağrı bişeylerin alarmımı falan diye Allahtan normalmiş
çok tuzlu yiyorum kesin oda beni şişiriyo heleki ilerleyen zamanlarda bidon gibi olursam şaşırmam
ohh sefan olsun cnm, SIK SIK turkiyeye gitmek lazim bence cocuklar icin cok iyi oluyor.yine kimse yok burda yaaaa:84:
biz eylülün 2sinde türkiyeye gidiyoruz kizlaarrbiletimizi aldik.
ankaradan geze geze antalyaya gidicez tatilimizi yapicaz sonra aileleri ziyaret edip gelcez
maşallah tatlım eşine gerçekten çok düşünceli sık sık getiriyor seni türkiyeye çok nazar değmesin
iyi diyelim iyi olsun hayatım ya çoook tedirginim aklıma kötü düşünceler geliyor. ya bebek gözükmezse ya şöyle böyle diye bütün olumsuzlukları üstüme çekiyorum valla
ohh sefan olsun cnm, SIK SIK turkiyeye gitmek lazim bence cocuklar icin cok iyi oluyor.yine kimse yok burda yaaaa:84:
biz eylülün 2sinde türkiyeye gidiyoruz kizlaarrbiletimizi aldik.
ankaradan geze geze antalyaya gidicez tatilimizi yapicaz sonra aileleri ziyaret edip gelcez
yapooooo bacim ne dedimben sana sakin ol olumsuz dusunme, hersey guzel olacak bebegini goreceksin, hareketlerini hissedeceksin, cinsiyetini ogreneceksin nsabirli ol ve iyi dusun. ooo cok zevklidir hamilelik son aylar haric
ohh sefan olsun cnm, SIK SIK turkiyeye gitmek lazim bence cocuklar icin cok iyi oluyor.
yapooooo bacim ne dedimben sana sakin ol olumsuz dusunme, hersey guzel olacak bebegini goreceksin, hareketlerini hissedeceksin, cinsiyetini ogreneceksin nsabirli ol ve iyi dusun. ooo cok zevklidir hamilelik son aylar haric
benimde bu akşam iftara misafirim var inşallah bi aksilik olmadan atlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?