Nöbetçi Muhabbetçi

iyim canim kzimin yumurtasinin pismesini bekliyorum.
sen nasilsin yarin doktora gidicen demi ay senin kadar heyecanlaniyorum valla

cevabimi görmedin galiba parisim

ayyy polişim görmedim bitanemmm kusura bakmaa

evet canım yarın gidicez 11,30 da ilk randevumuz:97:
çook heyecanlıyım ya inşallah bi sorun çıkmaz Allahın izniyle
alttanmı muayene eder acaba
bi tanıdığımda alttan baktırma düşük riski olur falan dedi ama:44:

siz normal kahvaltılıklarada başladınız artık dimi. nasıl annesi yemesi iyimi almişin:97:

önemli degil bitanem
alttanda muayene edebilir sadece ultrasondanda bakabilir.
yok canim alttanda baksa hiicbisi olmuyor bildigim kadariyla.doktor sonucta ne yapmasi gerektigini ve ne yapmamasi gerektigini biliyor.ben hamileligim boyunca her kontrolumde alttanda kontrol etti doktor.
ultrasonla bakip göremezse alttan bakar galiba eger kese rahime düsmemisse 2 hafta sonraya tekrar randevu verir saanirim göremezse falan sakin üzülme bunlari hepimiz yasadik buraya giremezsen pazar günü falan dusunup dusunup canini sikma diye söylüyorum.

normal kahvaltilara basladik
sabahlari mamasina bildircin yumurtasi kirip yediriyordum bu son 1 hafta normal yumurta pisiriyorum.peyniri seviyor pekmezi ve zeytini sevmiyor
eh iste yemesi idare eder bu aralar corbalar ve tavuk vazgecilmezimiz

maşallahhh cimcimeyeee yinede iyi gibi iştahıı

ayyyyyyy inşallah kese görünür yaaaaaaa nolurrrr yoksa ben kendimi yerim biliyorum 2 hafta nasıl beklerimm

benim değerim biraz yüksek gibi sanırım belki kese gözükürrr inşallah gözükürr Allahımm. bi sorun olmasın dua edinnn kızlarrrr

selam kizlar nasilsiniz?
parisim cnm stres yapma benim gibi :) bende ilk gittigimde 5 haftalikti kese vardi kalp atislari yoktu tabi hemen stres yaptim niye gozukmuyor diye 6. haftanin bitiminde gittim kalp atislarinida gormustuk. sters yapma bebegi oumsuz etkiler onun iyi olmasini istiyorsdan once sen kendin iyi olaacaksin stresden uzak dur cnm kafana takmamaya calis. zaten hamileligin ilerlediginde daha rahat olacaksin.

canını sıkma canım şimdiden daha çok küçük illa gözükür yani bu hafta olmazsa başka zaman hayırlısı olsun moralini bozma iyi düşün iyi olsun canım moral ver hem kendine hem bebişe

sağol hazalcımm rahatlattın beni canımmm
canını sıkma canım şimdiden daha çok küçük illa gözükür yani bu hafta olmazsa başka zaman hayırlısı olsun moralini bozma iyi düşün iyi olsun canım moral ver hem kendine hem bebişe

sende sağol dilekcimm..daha relaks olmam lazım dimi :97: strese yer vermem inşallah hayatımda artık:97:

sağol hazalcımm rahatlattın beni canımmm

sende sağol dilekcimm..daha relaks olmam lazım dimi :97: strese yer vermem inşallah hayatımda artık:97:

bisey degil cnm zaten hamileleigin ilerleyeb zamanlarinda anliyacaksin beni sonra niye stres yaptim diye dusuneceksin korkma hicbiseyden hamilelik cok uzun bir surec simdiden bol estres yaparsan hamilelik senin icin bitmez.
.

Selam kızlar...
Ben iş buldum bugün Pazartesi günü iş başı yapacağım Allah nasip ederse. Birkaç gün önce internetten ilanlara bakıyordum ki bir tanesi bana epey uygun görünüyordu. Bugün aradım, görüşmeye çağırdılar. Eşimle birlikte gittik, onların şartları bana uygun geldi 'öyleyse p.tesi başlayın' dediler işte böyle.. Çalışma saatleri: Sabah 08:30 Akşam 18:30 ama Ramazanda akşam 17:30' da çıkıyorlarmış. Öğlen 1 saat yemek arası var. C.tesi öğlene kadar Yemek firmaya ait, SSk var, bir de servisi var. İnşaAlalh hayırlısı olur..

Hayırlı olsun ramazan bereketli gelmiş sana

canimm cok sevindimm
hayirli olsun yeni isin

slm hanımlarrr...............................

ceydoşum hayırlısı olsun bitenemm

çokkk sevindim senin adına.....

kıı boş eleman ihtiyacı varsa benide alsana yanına çalışma şartları çok iyimiş kıı ben işimden hiç memnun deilim çok ağır şartlar altında çalışıyom bacım boğaz tokluğuna çalıştırıyo bu herif beni:83::83: ne güzel 6 buçukta çıkçan maaş kaç paraki oda iyise bende gelem kıı beraber çalışıruk

senin adina sevindim cnm, hayirli olur insaallah senin icin.
bede yakinda calisacam anaokulunda oglum bir asini doldurdumu krese verip oyle caliscam hayirlisi bakalim :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…