tavuk suyuna şehriye çorbasımenüde ne var canım
haftayada ben çağırmayı planlıyorum fikir edineyim
slm kızlar hayırlı cumalar polyanam ne güzel tatile gidiyosunuz bende çok istiyorum arabayla geze geze antalyaya gitmeye inşallah bi gün bizede nasip olur çok şanslısın maşallah canım eşin yönünden Rabbim daim etsin hep güzel gğnler görün inşallah
yaprak kötü şeyler düşünme canım hayırlısı Allah büyüktür iyi düşün iyi olsun
hazal sen nasılsın kuzum iyimisin
tuğba yeğenin nasıl adını ne koydunuz çok tatlıdıro şimdi dimi uykularında gülmeleri yokmu
hayirli cumalar canim benim.
ay insallah sizede nasip olur.
ay ben unutmusum tubisin ablasinin dogum yapacagini merak ettim simdi nasil acaba bebik.
benimde dün misafirim vardi kaynimgilleri cagirmistim
menum
sebzeli bilav
yayla corbasi
islim kebabi
barbunya
salata
yogurt
irmik tatlisi
sali günüde komsularimi cagiricam yaklasik 10 kisi olucak ne yapicam bende bilmiyorum strese giriyorum yaa
yogurt corbasi
sehriyeli pilav
barbunya
yogurt
salata
bunlar kesin
yanlarina ne yapsam diye düsünüyorum kolay ne yemek yapabilirim üff cocukla yapmak daha zor yaa
firin posetine patates tavuk falanmi atsam
ay pazar günüde cagiracagim komsuya davetliyiz insallah benim menümdeki cesitlerden yapmaz
maşallah canım kebablar falan pek maharetlisin hee
fırın poşetine tavuk olabilir canım basit oluyo ben parça ette atıyorum poşete oda çok lezzetli oluyo tavsiye ederim
ben sade olarak atıcam tavukla patatesi domates falan olmucak
sulu yemekten sonra tabağa börek tavuk ve yoğurtlu makarnadan koyucam yoksa tek tek koyunca yenmiyo kalıyo sende barbunyadan sonra pilav tavuk koyabilirsin bide yoğurtlu yap koy tabağa öylede olur canım
fırında sebzeli patatesleri tavuk butları olabilir:97:yapom bak söyle düsünüyorum
ya etli piber dolmasi
ya etli yaprak sarmasi
yada firinda sebzeli patatesli tavuk putlari
sarma biraz zor yani sen calisiyorsun benimde cocuk var ondan zor 1 gün önceden sararsak olur anca
mmmm bunlarda güzellllet sote olabilir biftek izgara olabilir
yokk kii öyle zor degil o kebab.
iyi fikir evet bende öyle yapayim en iyisi. saol canim
daha var benim ama bi düsüneyim saliya kadar iyice
selam kızlar kebabta ne güzel görünüyo he
nihoo naparsin sen la hamisligin nasil geciyorrr cnm sen bakma bole yemeklere yiyemezsen cocugun bi yerinde bisi cikar mazaalllaah
bombos topikkk hic aliskin degilimben bu duruma, sohbetlerimizi ozledim ben :84::84::84::84::84:
kizlar nerdesiniz siz yaa surekli geliyorum kimsecikler yok hic yakismiyor bize bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?