Nöbetçi Muhabbetçi

bugün laışveriş günü.. bayram alışverileri yapılıyor... açrşı -pazar çok dolu...

herkesler kaçıyor biryerlere biz ise buralardayız.... dükkan bekliyoz ...

tatilci olmadık...

selam kızlar

ben malesef pztesi ve cuma çalşıyorum
bayramda evdeyimm

bu arada doktora gittim dün bebişim kendini gösterdi teyzeleri 6+4 günlük ekranda kalbi pıt pıt atıyodu

darısı tüm isteyenlere ve tubime olsun inşallah

slm kızlar yaprak bebişini görmene çok sevndim canım bulantıların varmı nası gidiyo hamişlik
kızlar bugün arife yarın bayram şimdiden bayramınız kutlu olsun sevdiklerinizle birlikte çok güzel bi bayram geçirirsiniz inşallah ramazan bitti maalesef çok güzeldi Rabbim tuttuğumuz oruçları yaptığımız ibadetleri kabul etsin bu mübarek ramazanın hüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin gönlümüzden geçen dileklerimizi versin inşallah hepinizi kocaman kocaman öpüyorum yanaklarınızdan iyi bayramlar

herkese hayirli bayramlaaarrrr simdideenn

ayy yapom cok sevindim güzelim

ayy kizlar misafirlerim geldi gitti cok güzel gecti mübarak ramazan geldi gecti bayram geldi biz türkiyeye gidicez hersey cookk süper allahim bozmasin

ay carsamba sinavim varr sabah 8.30 öglen 1.30a kadar offf cok stresliyim bana dua edin noluurr.

hayırlısıyla gidip gelin inşallah canım inşallah çok güzel bi tatil geçirirsin herşey gönlünce olsun

hayırdır ne sınavı canım Allah yardımcın olsuninşallah geçersin

hayırlısıyla gidip gelin inşallah canım inşallah çok güzel bi tatil geçirirsin herşey gönlünce olsun

hayırdır ne sınavı canım Allah yardımcın olsuninşallah geçersin

amiinn böcügüm yaa.
almanca sinavi canim kursa baslicam ya önce sinavdan gecicem nekadar biliyorum falan diye.ona göre siniflandirilicazda
ayrica yarinnmisss sinavv ben yanlis biliyormusum:18::18:

[I]Maşallah yapom :)))

bebişini görmene sevindim endişelerin gecmıstır en azından

neler hısesettın kalp atıslarını duyduğunda peki ?

Allah tamamına erdirsin canım benım.

Kızlar sizlerinde bayramı şimdiden mübarek olsun

iyi bayramlar...

hepinizi öpüyorum.

pollycım ınsallah basarılı olacaksın sınavda dua edıcem.[/I]

burda ne bayram belli ne seyran üfff sinir oldum ve cookk sikildim yaa.
türkiyeye gelmek icin hazirlikda yapmadim hiicc.
dün sinavim vardi cok iyi gecti hemen sonuclandirdi hoca cok iyi dedi 9 ay gidicektim ya 6 aya indirebiliriz dedi calismana bagli.1-2 ay icinde baslicakmisim haber vericekler.

canimm cok sevindimm
hayirli olsun yeni isin

slm hanımlarrr...............................

ceydoşum hayırlısı olsun bitenemm

çokkk sevindim senin adına.....

senin adina sevindim cnm, hayirli olur insaallah senin icin.
bede yakinda calisacam anaokulunda oglum bir asini doldurdumu krese verip oyle caliscam hayirlisi bakalim :97:

sağolun canlarım Allah razı olsun.. Bu arada herkese hayırlı bayramlar

çooook sağolun kızlarrr şimdilik herşey yolunda bulantım falan hiç bişiyim yok şükür arada midem bi hoş oluyor böyle bi garip oluyo tarifsiz bişey onada katlanıyorum artık
birazda uyku hali var sürekli yatmak istiyorum:97:
çoook bıraktım kendimi saçımı tarayasım bile gelmiyorrr:97:
en kısa zamanda bi silkelenmem lazımmmmmmmmmm:97:

bu arada hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun kızlarrrr

selam kızlar....

Bize neoldu böyle ya dağıldık kaybolduk

merak etmeyin bu topikte mutlaka toplanır toplanacak toplanmakkkk zorundaaaaaa:84::84::84:

merhaba kızlar,kimse olmasa da birşeyler yazıp kaçıyoruz

yapom hamilelik nasıl gidiyor,bebişimiz nasıl

Hazalcım sen nasılsın canım,neler yapıyorsun,Yusuf paşamız nasıl?

merhaba kızlar,kimse olmasa da birşeyler yazıp kaçıyoruz

yapom hamilelik nasıl gidiyor,bebişimiz nasıl

Hazalcım sen nasılsın canım,neler yapıyorsun,Yusuf paşamız nasıl?

canım iyi diyelim iyi olalım 2 gündür bulantım var gibi azcık ama o bile rahatsız ediyor. of zormuş beya hamilelik

sen neler yapıyon hayatım nasıl gidiyor hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…