Nöbetçi Muhabbetçi

Anladım canım,çünkü genelde mutfağa parke yapılmıyor oyüzden sordum.

Bende yerleri yaptırmayı düşünüyorum paramız olunca,gittim görüştüm

korıdor ve mutfaga parke önermiyoruz dediler bende yamalı gibi duruşunu sevmediğim için parkeden vazgecmıstım

yanı odalar seramık mutfak korıdor parke bence hoş durmuyor hele birde renk farkı olunca..

Ayy öyle kullanan varsa kızmasın kırılmasın bana,bu benım fikrim:26::26:

İnsallah şu kredılerde biter,elime dökümanları alıyorum aman Allahım sayfa sayfa ödeme planı

daha birinci sayfa bile bitmedi yaa :)

bende öyle yamalı yamalı sevmediğim için her yeri parke yaptırttım. çok da rahat ki benim mutfağa çamaşır makinesinden dolayı 5 kez su basmasına rağmen ben hala memnunummm....

Sanırım anında müdahale edılınce herhangi bir deformasyon olmuyor.

Sudan kabaran mobılyalarda var meselaonlara bırsey döküldüğünde hemen silince kabarma olayı olmuyor.

5 kez makınadan sızan suda birşey olmadıysa daha da olmaz bence

odalar seramikmi bunu yeni duydum

ben kelebek gibi heryeri parke seçtim fayansı elimden gelseydi banyodan bile kaldırırdım banyo için başka bir malzeme bulmuştum ama olmadı çünkü bana soğuk geliyor biraz kasap dükkanı havasını andırıyor birde kullanımıda temizliğide hep fayans daha zor gelir tabi herkese göre değişir bu mutfakta saatlerce ayaktayım yemekti bulaşıktı derken birde terlik giyemediğimden sonra sancılar başlardı en çok nedenim bu oldu parke seçiminde

inşallah bir an önce biter biz daha ilk sayfanın başındayız 2. sini ödedik dün kredinin Alla herkesin yardımcısı olsun

bende öyle yamalı yamalı sevmediğim için her yeri parke yaptırttım. çok da rahat ki benim mutfağa çamaşır makinesinden dolayı 5 kez su basmasına rağmen ben hala memnunummm....

cam kapı açınca iyice güneşlenip hava aldılarmı şişmiş olsalarda bir haftada eski hallerine geliyorlar bir komşunun başına gelmişti şaşırmıştım

bir beş daha kaldırır kelebeğin parkeleri

selam kızlar,

mandalinacım evet bir çok gördüğüm evde böyle yamalı yamalı çok iğrenç duruyor.

parke eve daha sıcak bir hava katıyor,seramik donuk bir his

ama tabii ben neyaptırırım onu daha netleştiremedim.

bu arada neden kımse yok topikimizde:26:

kızlar daha gelmedi sanırım bizde diğer topikteyiz istersen sende gel

Bilo niye girmedi acaba baktım şimdi sabah girmiş cıkmıs daha da gelmedi yoğun mu ki:26:

Yapoda zaten gebelik topikinde bebiş mebiş sohbet koyu,

bende ortalıkta dolanıyorum deli gibi,mandalinanın peşine takıldım baktım ordada kimse yok

Hazalda gelmiş gitmiş:26:

Yogurt tatlısı cekti canım bildiğiniz bir tarif varsa denenmiş yazarsanız sevinirim kızlar

birde göğüslerim çok feci kaşınıyor ve kabuklaşmış kuruluk olmuş neden oldu ki acaba:44:

Bilo niye girmedi acaba baktım şimdi sabah girmiş cıkmıs daha da gelmedi yoğun mu ki:26:

Yapoda zaten gebelik topikinde bebiş mebiş sohbet koyu,

bende ortalıkta dolanıyorum deli gibi,mandalinanın peşine takıldım baktım ordada kimse yok

Hazalda gelmiş gitmiş:26:

Yogurt tatlısı cekti canım bildiğiniz bir tarif varsa denenmiş yazarsanız sevinirim kızlar

birde göğüslerim çok feci kaşınıyor ve kabuklaşmış kuruluk olmuş neden oldu ki acaba:44:

günaydınlar. ben geldim. evet canım yoğundum giremedim. nasılsınız bakalım. ilaç falan alyomusun canım belki ondan omuştur:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…