hem hiçbişey yapmayıp hem de takıları alıp gitmşler vay be ben susayım en iyisi...
biz de anlatmışımdır daha önce herşeyi ikimiz yaptık sağolsun anacıım da elinden gelenin fazlasını yaptı. çok eşyamız yoktu bu eve geçerken aldık hepsini 4 senelik evliydim o zaman ... bir de ilk oturduğum ev acaip küçüktü bu ev boş kalacaktı ...
sen de gönlüne göre yaptır evini eşya nasılsa zamanla alınır mobilyacı gelip kurucak daha iyi senin ki canım...
burcucun ne olsun. yuvarlanıp gdiyoz işde....
Son durum. Bekarım. :) özgürüm :)..
Hayatımda değişiklik var. senin en son bilidğin durum neydi haırlmaıyorum ama. arkadaş-sevgili aı herneyse gitti. beyzade beni tuttarsız bulmuş. bay tutatrlı .. anasının dizi dibinden ayrılmasın. Allah onunla evlenecek kadına sabır versin.Tam bir ömür törpüsüymüş..eve yatılı misafir almayacaktık. Ben arkadaşlarımla onsuz gezemeycektim. annemlere tek başıma kalmaya gidemeyecektim. bana misafir yatılı gelirse o otele gidecekti. eşyalarının renk düzeni aynı olacaktı.Soğanlar rendelenecekti. amanın birde titizdi zannedersin hanım evladı. istanbul beyfendisi idi kendisi :) ..
çok mu kötüledim ne.. :)))
Hayatımda değişiklik var. senin en son bilidğin durum neydi haırlmaıyorum ama. arkadaş-sevgili aı herneyse gitti. beyzade beni tuttarsız bulmuş. bay tutatrlı .. anasının dizi dibinden ayrılmasın. Allah onunla evlenecek kadına sabır versin.Tam bir ömür törpüsüymüş..eve yatılı misafir almayacaktık. Ben arkadaşlarımla onsuz gezemeycektim. annemlere tek başıma kalmaya gidemeyecektim. bana misafir yatılı gelirse o otele gidecekti. eşyalarının renk düzeni aynı olacaktı.Soğanlar rendelenecekti. amanın birde titizdi zannedersin hanım evladı. istanbul beyfendisi idi kendisi :) ..
bunlar cok zor seyler :):) nasıl yapıcaktın bunlarıı allah ın sevgılı kuluymussunnn:):)
ciddi ciddi bunları şart olarak koydu ve sen kabul mu ettin
öz abisini bile yatılı almaycaktı. nasıl bir sevgiyse içindeki. çok fazla yanlız kalınca evde kimseyi istemeyecek sanırım.
eniştesini sevmemiş ablasın düğünüü organize etmiş ama düğününe katılmamış ve halen Ablasının evine uzun müddet ayak basmamış. Abisi, annesi söz etmemiş bu ablasını kıskannmış yakıştırmmaış eniştesine aradan 3 yıl geçmesine rağmen halen konuşmuyormuş. o evde yoksa ablasının evine gidiyormuş. İşde konuşsa konuşa çözülmüştü.
Evet.. ben o anda onun burda olacağına inandığım için bana yatılı kimse gelmez zaten demiştim içimden. ama sonradan annemgilden uzak olsam ne olurdu dedim şimdi mantık dısı geliyor. o anda nasıl olabilri demiştim inan şaşkınım kendime.
mrb diyeyim hönnnk die dalmışım MErhaba herkese
Evet.. ben o anda onun burda olacağına inandığım için bana yatılı kimse gelmez zaten demiştim içimden. ama sonradan annemgilden uzak olsam ne olurdu dedim şimdi mantık dısı geliyor. o anda nasıl olabilri demiştim inan şaşkınım kendime.
şimdide sen yoksun kelebek merak ettim
bir ara anlatırım mandişim ... unutturma sende malum ben bazen ne yapacağımı bile unutabiliyorum...
tamammmm burcum ... bırakıyorum bıraktııım onu düşünmeyii..
gerçekleri dile getirince kendimi iyi hissettim. Allahın sevgili kuluyum...
güneşşşş ....benden sizlereee çikolataa
inan kendimede sana da böyle bakıyorum ahh bu kızlar ne kadar yumuşak kalpli ne kadar kandırılması kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?