Nöbetçi Muhabbetçi

inşallah canım hayırlı bi ev buluruz gönlümüze göre
evet tekrar çalışmaya devam edeceğim için annemin yakınına taşınacağız o bakacak bebişe inşallahh:97:

afiyet olsun mandiş.

yemek yiyesim gelmedi. ben de bir yemek molası vereyim..

kaligrafi mi yapıcaksın... hıım... mandiş sen yay burcuydun değil mi :). ben kuzende yay burcuydu. ne kadar çabuk sıkılıyorsunuz canım ... bende değişkenim ama o kdar çabuk sıkılmam :) ben gitarı 1 sene çaldım. ama ritim atamadım. 200 yakın parça var .ritimsiz çalıyorum..

resim yapacağım bende resim yapınca insan rahatlıyor... kabiliyetim yok ama :)) karalayacağım

aslında çabuk sıkılmam eğer bana hitap ediyorsa ama önce heves ederim birşeye sonra o işe kalkışırım çabuk sıkıldıysam eğer bana hitap etmediğinden sevmediğimden hevesim kaçar işte eğer ilgi alanımsada devam ederim resim kurslarına devam etmek istiyorum bende ama saatleri uymuyor hat kursuna gitcektim aslında aklımda hat vardı ama onunda saatleri uymadı saatleri uyanlar için şimdilik heves ettiğim kaligrafi oldu bakalım bir kaç aya bıkarsam hevestir devam edersem sevmişimdir.

evet resim çok iyi geliyor eşimle ne zaman tartışsak salonun ortasına çıkıyor tualler boyalar o zamanlar eşimden cıt çıkmıyor tualler ortadan kalktımı gelip özür diliyor :))) yaptığın resimler varmı yağlıboya dimi

gitarı hiç sevemedim bağlama gitar ikiside süs eşyası olarak duruyor ne kulak var bende ne ses ne ritm ve başka birşey gittiğim türküevlerinde enstürman çalanlara heveslenip gittim kursa ama bana göre değil sen baya öğrenmişsin maşallah

ayyy inşallah kelebek gözümde büyüyor artık ustalardan dolayı birde taşınma işi uff uff temizlik yapma aşamasına gelsem iyi olacakta şimdi herşeyin aynı durması ustaların gelmemesi yarım işler canımı sıkıyor

sende müthait işimi aldın kelebek tadilat işlerine girdinmi

mandiş ev çok güzel olmuş hakketen... iyi günlerde oturun ...

sağol suskun birde otursam birde 118 tane kalan krediyi bitirsem

bizde müteahhit işi aldık inşallah 2-3 sene sonra bir tadilata girişmeyi düşünüyoruz.
ufak tefek tadilatlar olmuyo değil her badana da ama şöyle adam akıllı bir tadilat düşünüyoruz...
banyo mutfak falan hayırlısı inşallah...

bende eve yerleştikten sonra zor olur hemde daha masraflı olacak diye herşeyi şimdi yapmaya gayret ettim

Allah yardımcın olsun kelebek tadilatta zor

selam burcucum ..hoş geldin..

mandalinam ben hiç yağlı boya resim yapmadım. sadece kara kalem resim yapan bir arkadaşım var ona heves ettim. gidecek kurs kalmadı sosyla ortamım olsun istediğimden :)

tiyatro kursuna gitmeyi isterdim. çok zevkli olacağındna eminim ama yaş ortalaması hep üniveriste. kendi yaşıtım olsun artık. hem bekar hem yaşıtım olsun :84: :)

bende eve yerleştikten sonra zor olur hemde daha masraflı olacak diye herşeyi şimdi yapmaya gayret ettim

Allah yardımcın olsun kelebek tadilatta zor

hemde nasıl şimdiden düşünülmez ama ben bazen düşünğyorum iki çocukla ne yaparım diye ...
en iyisini yapmışsın canım baştan olsun bir daha dert olmaz inşallah...
bizim maddi durumlar el vermediği ve eşya almak zorunda kaldığımız için öyle girdik...
inşallah huzurla oturmak nasip etsin rabbim...

burcucum flockeden haberimiz yok en azından benim bir haberim yok sanırım kimseye hoşçakal demeden üyeliğini iptal ettirmiş bende anlamadım...:44:

kelebek o yüzden bende eşya alamadım işte zamanla alırım inşallah

geçenler bir akrabamın düğünleri oldu kız tarafı herşeyi aldı oğlan tarafı hiç birşeye karışmadı oğlan kendi maaşıyla taksitle bir buzdolabı ve koltuk takımı almış gerisi hep kız tarafının düğünü bile kız tarafı tarafı yapmış düğün günü oğlan tarafı gelip kızada oğlanada takılan tüm takıları çantalarına atıp gitmişler birde bu evin tek oğlu

devir değişti artık sanırım annem anlatı biraz önce üzülmüş kızıda çok severdi dedimki ben şanslıymışım en azından benimkiler takılarımı almaya yeltenmedi bile

hem hiçbişey yapmayıp hem de takıları alıp gitmşler vay be ben susayım en iyisi...

biz de anlatmışımdır daha önce herşeyi ikimiz yaptık sağolsun anacıım da elinden gelenin fazlasını yaptı. çok eşyamız yoktu bu eve geçerken aldık hepsini 4 senelik evliydim o zaman ... bir de ilk oturduğum ev acaip küçüktü bu ev boş kalacaktı ...
sen de gönlüne göre yaptır evini eşya nasılsa zamanla alınır mobilyacı gelip kurucak daha iyi senin ki canım...

canım sen neler yaptın bakalımmm

cık anlatmamıştın kelebek şimdi çıkmam lazım gelince anlatırmısın

Mandalina binanın dış görünümü çok güzel...

Mutfagıda hayal ettim tam yapılmış halini oda çok güzel olacak.

Merak ettim canım mutfagın yerleri seramik mi?Parke gibi gördüm cünkü ondan sordum.

Hayırlı ugurlu olsun tatlım güle güle otur.

Ayyy şu ev kredisi bitermi yaa:26:

ben geldim yine

mufak gri brownim
yerlerde parke ıslak zemin diye geçiyor ama ben bugüne kadar mutfağıma hiç su taşırmadığım ve sürekli yalın ayak durduğum yer olması temziliği filan derken parkeyi seçtim

sağol canım evet ya bitermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…