Nöbetçi Muhabbetçi

sen nasıl bi güne başladın bilocan
profil resminde güzelmiş ayrıca ilk gördüğümde biri yazmış dedim baktım senmişsin

ya ben hep uykusuz başlıyom. deliksiz uykuyu unuttum. kız benlen yatıyo iki kişilik yatağı zapdediyo. ysatıkların üstüne uyuyo ya . bide hastaydı . inledi durdu sabaha kadar. ateşlendi. öyle başladım canım.
avatar arıyodum bu kadını görünce vuruldum. bayılıyom zaten ben onun güzelliğine .

bütün yatağı işgal ediyo sende kenara bi yere kıvrılıyon
geçmiş olsun üşütmüşmü havalarda serinledi gibi sanki dikkat etmek lazım artık. ben hırkayla dolaşıyorum valla üşüyorum.

bütün yatağı işgal ediyo sende kenara bi yere kıvrılıyon
geçmiş olsun üşütmüşmü havalarda serinledi gibi sanki dikkat etmek lazım artık. ben hırkayla dolaşıyorum valla üşüyorum.

aynen öyle . üsütünüde örttürmüyo.
hava bia acayip ya . hem sıcak basıyo hem üşüyoz analamdım valla.

selamun aleykum kizlar nasilsiniz?
nen ben geliyom siz yoksunuz nerde takilionuz be
bugun misafirlerim var komsularim gelcek bana hazirlik yapiom, cumayada misafir var kahvaltiya gelecek arkadaslarim.

slm kızlar naporsunuz iyimisiniz gelemedim birkaçgündür nevar ne yok
hazal kuşum pek bi sosyal gördüm seni ohh yiyin pastaları börekleri çayları için ohh ne güzel valla canım bizim yerimizede eğlen olurmu
oğluşun napıyo iyimi
bilge tuğba yaprak slm kızlar napıyosunuz
yaprak sen napıyosun canım bebiş nasıl naptınız ev buldunuzmu
polyananın tatil bitmedi heralde hala

iyiyiz bebişle sağol canım sen nasılsın
ev bulamadık henüz ya
gerçi bütün gün işteyiz gidip bakamıyoruz doğru düzgün
pazar günü artık çıkıp şöyle bi güzel bakacağız

Selam kızlaaaaar.

Dilekcim bende iyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın fıstık

Selam kızlaaaaar.

Dilekcim bende iyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın fıstık

bende iyiyim canım saol kimseler yok yine burda günlüğünüokudum canım inşallah herşey çok güzel olur Rabbim tez vakitte güldürür yüzünü hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder canım
sıkma canını Allah büyüktür ona inan ona güven o herşeyi görüyo biliyo kullarının dualarını kabul eder o hiç bi duayı karşılıksız bırakmaz merak etme sen ama biraz zamanın var demekki herşeyin hayırlısı canım bi gün bi bakmışın kucağında bebişin Allahın izniyle
yaprak sizinde iyi olmanıza sevindim canım inşallah sorunsuz geçer zaman
kızlar biz eşimlen bu akşam ist gidicez nasipse eşim güvenlik fuarı var oraya gitçek cumartesi bizde arkadaşımla gezicez ceydayla konuştuk bi aksilik çıkmazsa inşallah onunlada görüşücez

Böcüğüm desteğin için cok sagol canım.

Heee arada esiyor yazıyorum günlüğe bişiler :)

Dualarımı eksik etmıyorum,biliyorum ki vakti zamanı var

önce kistlerimden kurtulmak için dua edıyorum sonra bebek için.

İnanıyorum bir gün olacak ve bende buraya yazacağım

istanbula gidiyorsun demek,umarım ceydoşlada görüşme fırsatınız olur :))

öpüyorum tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…