selam yapom.:79::79:
nasılsın bi denem. minik nasıl. hamişlik nasıl gidiyo.
iyiyim bilom ama bulantılarım devam ediyo ay kokulardan nefret ediyom
burnuma bi koku gelsin öğğğ öğğ bi hal oluyom
senin bıcırık 19 nisanmı bizimkide 18 nisana denk gelecekk Alllah izin verirse
anam koç burcunun özelliklerine baktımda kök söktürecek gibi bize
senin kızda cadıydı dimi accık
selam hanımlar canım bamya çekti hımmmm
inşallah bilommaa nasıl denk gelmiş. valla çok fena kız gözünü korkutmayım . inadı tuttumu yandın. gözü bişey görmez. ama öyle durumlarda üstüne gitmeyecen sonra kendi kendine sakinleşir. ne istediğini çok iyi bilir. sağlam bi koç burcu. ben boğa olsun çok istemiştim ama kısmet değilmiş. iki gün daha duramadı.
sanada allah yardım etsin güzelim ya . inşllah hemen geçer bu günlerin. rahatlarsın
selam hanımlar canım bamya çekti hımmmm
mandiş seni baktım burdasın selam kızlar............
selam canım. :79:
dadlum nasılsın tatilden geldikten sonra işler yoğun galiba buralarda pek görünmüyorsun eskisi gibi
miray dedektörmü taktın banahoşgeldin
inşallah bilomm
aboo yandık valla canımızı okuyacak :97:
ama sen suedayı anlatıyodun ya bazen ben seviyodum cadıyı gülüyodum hep kıkır kıkır Allah al bitanede aynısından sana veriyimde gül dedi
silam canım:80:
dadlum nasılsın tatilden geldikten sonra işler yoğun galiba buralarda pek görünmüyorsun eskisi gibi
miray dedektörmü taktın banahoşgeldin
inşallah bilomm
ama sen suedayı anlatıyodun ya bazen ben seviyodum cadıyı gülüyodum hep kıkır kıkır Allah al bitanede aynısından sana veriyimde gül dedi
evet daktımm gidince sinyal verio...
nası işler neler yaptın bakem...
inşallah bilomm
selam hamişlik nası gidio bakemm...
yaz havasından çıkmadım canım. havalar güzel olunca insan kendini odaya kapatmak istemiyor malum. benim evde yakın. fırsat bulursam oraya kaçıyom. çocuklar falan derken nete eskisi kadar vakit ayıramıyom.
senin olsun bir an önce inşallah hayırlı sağlıklı bi bebişinbamyacım gelinim benim şimdi olsanda azcık yanacıklarından öpseydim yaa acayip bebek sevesim var etrafta bebişte yok puff
hain dom dom
:86::86::86: şaka şaka. valla kızlar çok acayip oluyo ya . cin gibi maşallah. rabbim sanada nasip edecek görecen.
yaz havasından çıkmadım canım. havalar güzel olunca insan kendini odaya kapatmak istemiyor malum. benim evde yakın. fırsat bulursam oraya kaçıyom. çocuklar falan derken nete eskisi kadar vakit ayıramıyom.
neresi orasıı??
valla benimkine kız doğuya . tee duyduğumdan beri.senin olsun bir an önce inşallah hayırlı sağlıklı bi bebişin
inşallah sağlıkla sıhhatle nasip etsin Rabbimmm
sizin içinize ne doğuyo bacılar kızmıirkekmii
kötü bişey yok şükür amirlerle atışmaları syamazssakkötü bir durum olmasında gez tabiki minik böceklerinle sefan olsun
senin olsun bir an önce inşallah hayırlı sağlıklı bi bebişin
inşallah sağlıkla sıhhatle nasip etsin Rabbimmm
sizin içinize ne doğuyo bacılar kızmıirkekmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?