Nöbetçi Muhabbetçi

ay benimde kız geçiyo ama bi kaç gündür çikoya yüklendim aklım karıştı hakkımı geliyo acaba diyorum

inşallah mandişimmm Allahım gönlünüze göre versin sağlıklı hayırlı bi bebeğin olsun irkek olsun ki kızımıza alalım

niye kız hakkı çikomu seviyomuş:44:
ben erende bol bol limon yemiştim
sueda da ne yediğimi unuttum:44:

kız hani ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi diyolarya onun için didim

ama sen erende ekşi yemişsin demekki yiyeceklerle alakalı deeellmiş:26:

ha tamam suedada çok acı yedim ben. her şeyi biberleyip yiyodum. ye biberi çık ar dilberi

yogatmııı kız soğuktur oralar bilmemki nası biyer ben iskenderun mersin Antalya bide istanbul bilirim offf şu türkiye turuna çıkmak lazım...

kızlar bi bayan aldaytılmışta orayı okyorum çok üzüldüm hamiş hemde nası yardımcı olmak isitom ama bişi yazamıom....allah korusun kimsenin başına gelmesin yaa...bu erkekler neden öle bir kadınla idare edemezlermi yaa...

sen hep sıcak yerleri biliyosun canım bura sıda güzeldir ama serin azıcık işte.
o konuyu bend eokudum ama yorum yapmadım . erkek milleti işte ya aldatırlar ya atlatırlar, ya kötü davarnırla, ya ihmal ederler, ya da hepsini birden yaparlar

selam kizlar.nasilsiniz biz dün döndük türkiyeden geldik evimize cok sükür.

datluu sen evlidin demi....ben büyük konuşmak istemiorum ama inş.kimsenin başına gelmez...benim kuaförüm eşim şöle böle överken bigün dediki...sen şimdi eşin seni aldatmıyormu sanıyorsun dedi...sanmıyorummm öle dedim..

ben 5 senedir evliim dedi 2 çocukum var ama eşim ailesine gitttimi bi kaçamk yaparım dedi...ve aldatmıan erkek yoktur arada deiğişiklik ister erkek dedi yoksa karısına bağlı kalamaz sıkar evlilik dedi...bence sende eğer sezersen bilmiomuş gibi yap dedi..çünki bu ihtiyaçmış öle dedii...2 ay gitmedim o kuaföre boğacaktım adam 3-4 gün adamı boşa boşa fırçalıodum ...sonra deneyim bakem dedim..aşkım bayramda anneme gitcem dedim bizimki,:nayır olmaz ben senle geçirmek istiom dedi gitmicen dedi...bende gitmedim adamı hep boşa gerdim..

işten gece geç gelir cafe var ora kapato ondan sonra gelio hafta sonları seni bekliyimn evde uyumiim azcuk erken gel diom tamam dio...adama ne desem tamam dio..eee boşa fırçaladım salk kuaförede bunu söledim bana dio cicim ayları bide sıçım ayları varmış...

kız ver adresini o kuaförün, basmaya gidek. geri ne olacak
benim eşimde yapmaz öyle şey eminim. ne olurs aolsun yapmaz. bu iş karışık biraz ya . aldatmaz dene erkek aldadtıyo. ne ye ihtiyaçları va bu tıpaların nedir eksikleri , allah korkusu olan yapmaz diyon aldatanlar kafir değilya haşa. karsıın seven yapmaz diyon severk evlenmişler. bilmiyom ama heralde aldatılan kadın içten içe sezer bunu ya. bilir aslında kendi içinde neden olduğunu ama itiraf edemez. bana öyle geliyo.

kızz ben doping yaptım kızlar söledide ama eşimi bugün kıstırcaktım yumurtlamam bitmiş ne olcak şimdi yumurtlattsam tekrar olmazmı....

gürk yat
tavuklar kalkmaz yatarya sende 3 gü yatajtan çıkma. sıcak sıcak . belki yumurtlayasın gelir.
(bunların hepsi şaka tabiki)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…