Nöbetçi Muhabbetçi

notlarına baktımcanım iyi yine tebrik ederim kime sorsam kaldım yarısından diyor.

hımmö. Bana çok zor gelmedi açıçası ya , bitek maaliyet muhasebesi canımı sıktı biraz. Onunda üstüne düşersem geçerim inşallah.

hımmö. Bana çok zor gelmedi açıçası ya , bitek maaliyet muhasebesi canımı sıktı biraz. Onunda üstüne düşersem geçerim inşallah.

bence gayet iyi onlarıda düzeltirsin ya 2 tanecik :) ben kayıt yaptırmadım yarısından kalınca off bide o var fırsat kalmıyorki iş güç ev

bence gayet iyi onlarıda düzeltirsin ya 2 tanecik :) ben kayıt yaptırmadım yarısından kalınca off bide o var fırsat kalmıyorki iş güç ev
bende 2 de çocuk var canımcım. Son bi hafta izin alıyom oğlanı okula kızmı bakıycıya yolluyom derse gömülüyom. Süper bi taktik. :129:

bende 2 de çocuk var canımcım. Son bi hafta izin alıyom oğlanı okula kızmı bakıycıya yolluyom derse gömülüyom. Süper bi taktik. :129:

owww çok iyi ya :) bende hala diyorumki iş güç hatun 2 cocukla calısıyor sanırım banada cocuk cocuga karısında dank edicek bekarken her yaptıgın zor geliyor:) darısı basıma der için söyledim

çok hoş olmuş. şu eyelner bi türlü beceremiyom ya.
Ayrıca göüzümün içinde bi et var onuda aldırmam lazım

artık yavaş yavaş eşyaları toparlamam lazım, en azından salonumdaki kullanmadığım tabak-bardak vs kaldırsam iyi olacak ama ben boş boş bakınıyorum ya nereden başlayacağımı bilemiyorum ilk kez taşınıyorum herşey düzenli olsun diyorum yeni evde sıkıntı çekmeyeyim

çok hoş olmuş. şu eyelner bi türlü beceremiyom ya.
Ayrıca göüzümün içinde bi et var onuda aldırmam lazım

ee kavitasyon nasıl gidiyo canım

sağol datlum valla ben eyelinersız yapamam yaa çok seviyorum

kavitasyon gayet iyi canım, sadece kavitasyon sonrası karın bölgem sanki günlerdir defaalrca mekik çekmişim gibi ağrıyor ama olsun aldığım sonuca değer

oyuna dalmışım gı
alsana al sana al sana

olur o kadar . ha mekik ha o.

ev konusunda da dedğin gibi kullanmadığın şeyleri paketle . üzerlerine yaz.
6 kere taşınmış biri olarak tecrübeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…