teşekkür ederim
notlarına baktımcanım iyi yine tebrik ederim kime sorsam kaldım yarısından diyor.
noliy kıı
hımmö. Bana çok zor gelmedi açıçası ya , bitek maaliyet muhasebesi canımı sıktı biraz. Onunda üstüne düşersem geçerim inşallah.
bende 2 de çocuk var canımcım. Son bi hafta izin alıyom oğlanı okula kızmı bakıycıya yolluyom derse gömülüyom. Süper bi taktik. :129:bence gayet iyi onlarıda düzeltirsin ya 2 tanecik :) ben kayıt yaptırmadım yarısından kalınca off bide o var fırsat kalmıyorki iş güç ev
bende 2 de çocuk var canımcım. Son bi hafta izin alıyom oğlanı okula kızmı bakıycıya yolluyom derse gömülüyom. Süper bi taktik. :129:
owww çok iyi ya :) bende hala diyorumki iş güç hatun 2 cocukla calısıyor sanırım banada cocuk cocuga karısında dank edicek bekarken her yaptıgın zor geliyor:) darısı basıma der için söyledim
diger topice yazmışsın da buraya yazmamışsın diye trip atayım dedim. Bi baktım yoksun. Bende tek trip atmayım yeterki ceydoş gelsin diye tüm tirplerimi öpücüğe çeviriyom
ben sizi sahipsiz goymam bacı
çok hoş olmuş. şu eyelner bi türlü beceremiyom ya.
Ayrıca göüzümün içinde bi et var onuda aldırmam lazım
ee kavitasyon nasıl gidiyo canım
oyuna dalmışım gı
olur o kadar . ha mekik ha o.sağol datlumvalla ben eyelinersız yapamam yaa çok seviyorum
kavitasyon gayet iyi canım, sadece kavitasyon sonrası karın bölgem sanki günlerdir defaalrca mekik çekmişim gibi ağrıyor ama olsun aldığım sonuca değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?