Nöbetçi Muhabbetçi

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

Bence sen temizlik için bir şirketle anlaş.

İnşaat sonrası temizlik yapan şirketler var en iyisi bu olur.

Miss gibi tertemiz yapıyorlar...

Bende sinirden kafayı yiycem.

Nasıl bir apartmana düştük hey allahım.

aitadı verdıgımız yetmıyor gibi dün gece 20 Tl daha topladılar.

Neymişşşş efendim su motoru bozulmuş(Artezyen su)

2 gündür susuz kaldık,guyya bugün yapılacaktı yapılmadı

para toplanamadı dıye...enerjıden kullandıgım suda bıtmek üzere sıyıracam yaaaa.

aidatınız ne kadar canım

üfff bitmek bilmiyo şu apartamın giderleri ya bizde aidat yetmezmiş gibi her ay bide kooperatife para ödüyoruz site olduğu için neymiş dış düzenleme için falan harcanıyomuş hiçte harcanacak bişi yokki bildiğin 2 çimen ekmişler 2-3 tane bak var hepside eski duuurrr valla ben niye demiyomki o kadar para alınıyoz şu bankları değiştirin bari diye

aidatınız ne kadar canım

25 veriyoruz canım bana göre saçma ve hatta bu bıle fazla

ama her ne hıkmetse habıre para ıstıyorlar mutlaka 25'ten fazla ödüyoruz.

sinir oluyorum ya...apartmanın masrafı bıtmedi gitti

bişi yazıyonuz gidiyonuz hemen
ahan bende gidiyom kargoya

Yönetici çağırdı canım herkesi bina girişine cagırmısta acil gittim pc açıktı...

Suyumuz yapıldı ama bir masraf daha çıktı motor dairesinde bakıma ihtiyac varmıs.

diğer aya herkes 100 Tl vericekmiş,morelim bozuldu.

para olunca göze görünmüyo ama dar zamnada gerçekten can sıkıyo. halledersiziniz inşallah sıkma canını.

kzılar ben çıkıyom . hepinizi öpüyom. mutlu,sağlıklı, eğlenceli bir hafta sonu diliyom:79::79:

evet canım para olsa derdim değil ama şu durumda bizi sıkıntıya sokuyor ufak tefek hesapta olmayan

ödemeler...Allah yardımcımız olsun nediyim.

iyi tatıller canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…