Nöbetçi Muhabbetçi

alsana al sana al sana

olur o kadar . ha mekik ha o.

ev konusunda da dedğin gibi kullanmadığın şeyleri paketle . üzerlerine yaz.
6 kere taşınmış biri olarak tecrübeliyim

abbooww

Hee kocam da öyle dedi yavru.. bi de ben mobilyaları hep patpatlarla sarıcam çizilmesin diye ay çok korkuyorum eşyalarıma bi zarar gelmez inş. :18::18::18:

abbooww

Hee kocam da öyle dedi yavru.. bi de ben mobilyaları hep patpatlarla sarıcam çizilmesin diye ay çok korkuyorum eşyalarıma bi zarar gelmez inş. :18::18::18:

iyi fikir. taşıyıcı çok önemli
bi keresinde hamallar taşıdı benimkini. yemek takımımın kaç parçasını kırmışlar.

iyi fikir. taşıyıcı çok önemli
bi keresinde hamallar taşıdı benimkini. yemek takımımın kaç parçasını kırmışlar.

tüh yazıkk porselen çeyizlik takımlara zeval gelmesin amann abiye kuzu gibi oldum

he kı az kaldı unutur muyum sizi nan ağzına acı biber sürerim hee :hem suçluhemgüçlüsmili:

neyse gel buraya

tüh yazıkk porselen çeyizlik takımlara zeval gelmesin amann abiye kuzu gibi oldum

he kı az kaldı unutur muyum sizi nan ağzına acı biber sürerim hee :hem suçluhemgüçlüsmili:

taşınmanın en iyi yanı temizlik derdin olmuyo bahar temizliğinden nefret ediyom

bir evde 1 diğer evde 6 ay oturdum her ikisindede girmeden boya badana yaptrımıştık

Ceydacım bende hayatımda ilk defa tasındım ve rezil olmustum...

Taşıma şirketiyle anlaştığımızda bize dedilerki ziynet esyası ve özel eşyalarınız dışında hiçbirşeye dokunmayın....

ben sadece geceliklerimi,kıyafetlerimi kolıledim.

Neyse adamlar geldi toparladılar...

tasındıgımız eve geldik alllllaaaaaahhhh herseyı ortalıga attılar kutularını almak zorundaymıslar...

ve düşünki ev curcuna oldu bende itten pişman olmustum kendim toplamadım dıye.

eger ben kolıleseydım,oldugu gibi kolıyle getırıp bırakacaklardı,kutuyuda alma derdı olmayacaktı.

Doğal olarakta ben de evde rezıl olmayacaktım.

Resmen kabus gibiydi hatırlamak bile istemıyorum...

Sende mümkünse esyalarını bir güzel kolile kaldır en azından tasındıgında her bişeyin biryerde olmaz.

Biz sigortalı tasıtmıstık,sözleşme imzaladık...Onların kolıledıgı herhangi bir esyama zarar geldığinde parasını ödeyeceklerdi.Ama ben kendim toparlasaydım kırılan bana aıttı off ne bılım ya karman çorman.

ay canım ya zaten taşınmak başlı başına eziyet.. yok temizliğiydi yok bilmemnesiydi. Valla ne zor olmuştur senin için ben düşününce bile deli oldum Bir de benim ev yeni yapıldığı için inşaat temizliği var offff

ah ceydacim allah kolaylik versin.
ama inanki insaat temizligi bir baskasinin pisligini temizlemekten daha iyi ve kolaydir.
tutarsin 1-2 kisi sana yardim ederler.

kizlar kizlar gelemmiiii
yanagizdan öpemmiiii

nirdesiniz looooo:95:

canım benim baya zor olmuş. bizde bi kere şirketle anlaştık. yemek odası takmının arkası ile sehpanın tekini kırmışlardı. yaptırdılar. ama pek memnun kalmadım. en iyisi kendi eşyanın kendin toplayacan.
kizlar kizlar gelemmiiii
yanagizdan öpemmiiii

nirdesiniz looooo:95:
ben her zamnki gibi burdayım ama diğerlerini bimiyom

bilo dün nerdeydin bacım izinlimiydin te sabah soracadım unuttum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…